Την έχεις δει series lover; Καλά κάνεις!

by Zikou Stella

Κάθε εβδομάδα γράφουμε για τις πιο καυτές σειρές που δεν θα θέλεις να χάσεις από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες video streaming που είναι διαθέσιμες στη χώρα μας.

 

The Witcher: Season 3 Volume 1

Αναμονή τέλος. Ο Henry Cavill επιστρέφει στον ρόλο του ως Geralt για την τελευταία του σεζόν. Η τρίτη σεζόν του The Witcher θα προβληθεί σε δύο μέρη και τα πέντε πρώτα επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα στις 29 Ιουνίου. Μάλιστα το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα και τα ονόματα των επεισοδίων αφήνοντάς μας να αγωνιούμε. Οι τίτλοι είναι οι ακόλουθοι: Shaerrawedd, Unbound, Reunion, The Invitation και The Art of Illusion. Με βάση την επίσημη σύνοψη: “Καθώς μονάρχες, μάγοι και θηρία της Ηπείρου ανταγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt κρύβει την Ciri of Cintra, αποφασισμένος να προστατεύσει την οικογένειά του, που μόλις επανενώθηκε, από αυτούς που απειλούν να την καταστρέψουν. Η Yennefer που έχει αναλάβει τη μαγική εκπαίδευση της Ciri, τους οδηγεί στο προστατευμένο φρούριο Aretuza, όπου ελπίζει να ανακαλύψει περισσότερα για τις αναξιοποίητες δυνάμεις του κοριτσιού. Εκεί όμως συναντούν ένα πεδίο μάχης, πολιτικής διαφθοράς, σκοτεινής μαγείας και προδοσίας. Πρέπει να αντεπιτεθούν, διαφορετικά κινδυνεύουν να χάσουν ο ένας τον άλλον για πάντα.”

 

 

Hijack (Apple TV+)

Το πολυδιαφημισμένο από την Apple, Hijack θα “προσγειωθεί” στην πλατφόρμα στα τέλη του μήνα. Όπως έκανε κάποτε το θρυλικό “24” έτσι και στο “Hijack” τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα σε “πραγματικό χρόνο”, με το κάθε επεισόδιο να αφηγείται όσα διαδραματίζονται πάνω σε ένα αεροπλάνο που καταλαμβάνεται από τρομοκράτες κατά τη διάρκεια μιας επτάωρης πτήσης από το Ντουμπάι στο Λονδίνο. Στην πτήση ένας από τους επιβάτες είναι και ο Sam Nelson, τον οποίο υποδύεται ο Idris Elba, ένας καταξιωμένος διαπραγματευτής στον επιχειρηματικό κόσμο, που αποφασίζει να χρησιμοποιήσει όλο του το ταλέντο για να σώσει τις ζωές των συνεπιβατών του. Δίπλα στον Elba, η ηθοποιός των Blindspot και The Good Wife, Archie Panjabi, υποδύεται τον ρόλο της Zahra Gahfoor,  αξιωματικού της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας που αναλαμβάνει να βρει την άκρη στο κουβάρι της αεροπειρατείας. Το Hijack θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη, 28 Ιουνίου με διπλό επεισόδιο.

 

 

“And Just Like That”: H πιο δημοφιλής παρέα της Νέας Υόρκης επέστρεψε στο Vodafone TV

Ο πολυαναμενόμενος δεύτερος κύκλος του “And Just Like That” ξεκίνησε αποκλειστικά στο Vodafone TV με τη δημοφιλή παρέα των εμβληματικών πρωταγωνιστριών Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon and Kristin Davis να εξερευνούν ξανά τη φιλία, την αγάπη και τις σύγχρονες σχέσεις, παραμένοντας πιστές στο πνεύμα της αρχικής σειράς. Το ξεκίνημα της δεύτερης σεζόν βρίσκει την Κάρι να θρηνεί ακόμα τον απρόσμενο θάνατο του Μίστερ Μπίγκ ο οποίος όμως δεν ήταν η μόνη μεγάλη αγάπη της. Ο πρώην αρραβωνιαστικός της Έϊνταν επιστρέφει σε αυτή τη σεζόν αναθεωρώντας μια ιστορία αγάπης που είχε στο παρελθόν βουλιάξει. Και φυσικά όπως έχει γίνει γνωστό η Kim Catrall θα κάνει μια guest εμφάνιση στον ρόλο της Σαμάνθα.

 

 

Η Vodafone TV γιορτάζει τα 25 χρόνια Sex and the City

Η σειρά-ορόσημο κλείνει 25 χρόνια με ένα μοναδικό αφιέρωμα στο Vodafone TV.

H κλασική πλέον τηλεοπτική σειρά του ΗΒΟ “Sex and the City”, που έγραψε τη δική της ιστορία κλείνει τα 25 της χρόνια. Το Vodafone TV γιορτάζει τα γενέθλια με μια ειδική κατηγορία “Sex and the City Universe Tribute”, που θα περιλαμβάνει όλους τους κύκλους του “Sex and the City”, τον πρώτο κύκλο του “And Just Like That” και το ντοκιμαντέρ που το συνόδευε, καθώς και ακυκλοφόρητο backstage υλικό και συζητήσεις με τους σεναριογράφους της σειράς. Η κατηγορία “Sex and the City Universe” είναι live στην πλατφόρμα του Vodafone TV από τις 22 Ιουνίου.

 

 

Tom Clancy’s Jack Ryans 4η σεζόν (Prime Video)

Στον τέταρτο και τελευταίο κύκλο, ο Jack Ryan, αναλαμβάνει την πιο δύσκολη αποστολή: ως υποδιευθυντής της CΙΑ, καλείται να ξεσκεπάσει τη διαφθορά στους κύκλους της Υπηρεσίας και ανακαλύπτει τη συνεργασία ενός καρτέλ ναρκωτικών με μία αντιτρομοκρατική οργάνωση. Η πίστη του στο σύστημα που ανέκαθεν προστάτευε θα δοκιμαστεί από την αποκάλυψη ότι στην συνωμοσία εμπλέκονται πρόσωπα υπεράνω υποψίας. Πρεμιέρα 30 Ιουνίου.

 

 

FreeKs (Disney+)

Mουσική, φήμη, έρωτες και προδοσία στη νέα σειρά του Disney+. Ο Gaspar, frontman και ιδρυτής του συγκροτήματος “Τhe FreeKs” αναγκάζεται να εγκαταλείψει το συγκρότημα που δημιούργησε, όταν τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας, ο Ludovico, o Coco, ο Juani και ο Ulises τον κατηγορούν ότι έκλεβε χρήματα από τις συναυλίες τους. Η κατηγορία γίνεται viral, προκαλώντας την κατακραυγή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ενώ αναζητά τον πραγματικό ένοχο, ο Gaspar αποκαλύπτει τα μυστικά των συναδέλφων του και γίνεται μάρτυρας του πως ο Lugones, ένας φιλόδοξος μουσικός παραγωγός, προσπαθεί να μετατρέψει τα FreeKs σε εμπορικό προϊόν, αναγκάζοντάς τους να εγκαταλείψουν τις αξίες τους. Πρεμιέρα στις 28 Ιουνίου.

 

 

Muscles & Mayhem: An Unauthorised Story of American Gladiators

Νέα σειρά ντοκιμαντέρ, αφιερωμένη στη δημοφιλή εκπομπή των ‘90s “American Gladiators”, Το Muscles & Mayhem: An Unauthorised Story of American Gladiators εξερευνά την επιτυχία της σειράς και το πώς σχεδόν τελείωσε πριν ξεκινήσει. Η απότομη άνοδος, η δραματική πτώση και οι συναρπαστικές ιστορίες από τα παρασκήνια ενός από τα μεγαλύτερα θεάματα της τηλεόρασης στο απόγειο της δεκαετίας του ’90 είναι το θέμα των πέντε επεισοδίων. Στα επεισόδια εμφανίζονται και οι πραγματικοί Μονομάχοι που μιλάνε για τη επιτυχία που γνώρισαν, αλλά και τη σκοτεινή πλευρά της παραγωγής. Πρεμιέρα στις 28 Ιουνίου.

 

 

Anna (ERTflix)

Ιταλική σειρά, μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Niccolo Ammaniti. Σικελία 2020. Ένας φονικός ιός εξοντώνει όλους τους ενήλικες. Η δεκατριάχρονη Άννα προσπαθεί να επιβιώσει και να φροντίσει το μικρό της αδερφό, με μόνο οδηγό τις οδηγίες του “Βιβλίου των Σημαντικών Πραγμάτων”, που της έχει αφήσει η μητέρα της. Όταν μια φυλή που ονομάζεται “Συμμορία των Μπλε”, απαγάγει τον Άστορ, η Άννα ξεκινάει ένα ταξίδι για να τον βρει, ένα ταξίδι στο οποίο θα πρέπει να φτιάξει τους δικούς της κανόνες για να επιβιώσει.

 

 

548 Days: Abducted Online (Disney+)

Iσπανική μίνι σειρά σε σκηνοθεσία Olmo Figueredo González-Quevedo και José Ortuño. Η νεαρή Patricia Aguilar εξαφανίζεται, αφήνοντας την οικογένειά της συντετριμμένη. Ακολουθούν βδομάδες αγωνίας έως ότου ανακτήσουν την ελπίδα τους όταν η Patricia δίνει σημεία ζωής, αλλά μιλάει και συμπεριφέρεται περίεργα, σαν να ελέγχεται από κάποιον άλλο. Σύντομα ανακαλύπτουν ότι έχει πάει στο Περού, παρασυρμένη από τον γκουρού μιας αίρεσης και ξεκινούν τον αγώνα για να την πάρουν πίσω, παρόλο που η Patricia αντιστέκεται. Πρεμιέρα 30 Ιουνίου.

 

 

Δες τις αγαπημένες σου σειρές να ζωντανεύουν μπροστά σου, σε ποιότητα 4K με ζωντανά χρώματα κάνοντας δική σου μία τηλεόραση QLED της σειράς C645 της TCL με όφελος έως 33%. Η προσφορά ισχύει μέχρι 02/07/2023 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

 

Μπορείς να δεις ακόμη