Ubisoft Forward

by Zikou Stella

Το Ubisoft Forward ήταν ένα από τα πιο σημαντικά gaming events του Ιουνίου, με τη γαλλική εταιρεία να αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το μέλλον της σειράς Assassin’s Creed, το Avatar Frontiers of Pandora, το Star Wars Outlaws και άλλα παιχνίδια που αναμένεται να λανσαριστούν τους επόμενους μήνες.

 

Assassin’s Creed Mirage

Το Assassin’s Creed Mirage είναι ένα παιχνίδι ήδη γνωστό οπότε δεν χρειάζεται να κάνουμε εκ νέου εκτενή αναφορά σε αυτό. Κατά τη διάρκεια του Ubisoft Forward, η Ubisoft και η Ubisoft Bordeaux παρουσίασαν το επίσημο story trailer και ένα gameplay walkthrough διάρκειας οκτώ λεπτών για τον επερχόμενο τίτλο.

Το Assassin’s Creed Mirage θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 12 Οκτωβρίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, PC (Epic Games Store, Ubisoft Store) και Amazon Luna.

 

 

 

Assassin’s Creed Nexus VR

H Ubisoft και η ομάδα ανάπτυξης Red Storm Entertainment δημοσίευσαν το πρώτο trailer και πληροφορίες για το Assassin’s Creed Nexus VR, που θα κυκλοφορήσει μέσα στο τρέχον έτος για συσκευές Quest 2.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για συσκευές εικονικής πραγματικότητας. Πρωταγωνιστούν τρεις θρυλικοί Assassins, ο Ezio Auditore da Firenze, η Kassandra και ο Connor. Η περιπέτεια είναι γεμάτη parkour και θα σε μεταφέρει στην Ιταλία την εποχή της Αναγέννησης, στην Αρχαία Ελλάδα και στην Αμερική την εποχή της αποικιοκρατίας. Με πραγματικές κινήσεις των χεριών θα χειριστείς το σπαθί, το τσεκούρι και το τόξο σου, σε μάχες ενάντια σε διαφόρων ειδών εχθρούς. Θα μπορείς να κινηθείς “αθόρυβα”, είτε να κρύβεσαι στο περιβάλλον, είτε να γίνεσαι ένα με τους αμάχους ώστε να μην γίνεσαι αντιληπτός.

Η Abstergo Industries βρήκε έναν τρόπο να ανακτήσει πανίσχυρα χαμένα κειμήλια που μπορούν να αποκαλύψουν τον χαρακτήρα οποιουδήποτε μέσω των αναμνήσεων της ζωής του και στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές για τη χειραγώγησή του. Σκοπός σου δεν είναι άλλος από το να υπονομεύσεις το σχέδιό τους, γι’ αυτό και θα ταξιδέψεις στον χρόνο με τους Ezio Auditore da Firenze, Connor και Kassandra. Άραγε θα μπορέσεις να σώσεις το μέλλον από τις προθέσεις της Abstergo Industries;

 

 

Assassin’s Creed Codename Jade

Το Assassin’s Creed Codename Jade είναι ένα παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει για φορητές συσκευές. Το σκηνικό του τοποθετείται στην Αρχαία Κίνα και τις διαδικασίες έκδοσής του έχει αναλάβει η Level Infinite. Σε περίπτωση που επιθυμείς να το δοκιμάσεις, μπορείς να συμπληρώσεις την ειδική φόρμα.

Στο Assassin’s Creed Codename Jade θα εξερευνήσεις το μονοπάτι του Xia. Διαδραματίζεται τον τρίτο αιώνα π.Χ., την εποχή μιας από τις πρώτες ενοποιημένες αυτοκρατορίες στην Κίνα. Μια άνευ προηγουμένου εποχή εμπορικών και πολιτιστικών συναλλαγών μεταξύ Ανατολής και Δύσης μόλις αρχίζει, αλλά μαζί με αυτή έρχονται νέες προκλήσεις και απειλές που παραμονεύουν στη σκιά.

Από το Σινικό Τείχος έξω από τα σύνορα της αυτοκρατορίας μέχρι την αυτοκρατορική πρωτεύουσα Xianyang, θα ταξιδέψεις σε έναν κόσμο γεμάτο ιστορία και κινδύνους. Θα υπερασπίσεις τον εαυτό σου ενάντια στους Xiongnu και θα εργαστείς για την εξάρθρωση συνωμοσιών, αναλαμβάνοντας όλο και μεγαλύτερες ευθύνες και αντιμετωπίζοντας συνεχώς νέες προκλήσεις.

 

 

Prince of Persia: The Lost Crown

Η Ubisoft και η Ubisoft Montpellier δημοσίευσαν ένα νέο animated trailer και ένα gameplay video με σχολιασμό για το Prince of Persia: The Lost Crown, που είχε αποκαλυφθεί στο πλαίσιο του Summer Game Fest 2023.

Το Prince of Persia: The Lost Crown ξεκινά με τη σύλληψη του πρίγκιπα Ghassan, μετά την οποία η βασίλισσα στέλνει τους Immortals να βρουν και να ελευθερώσουν τον γιο της. Το μονοπάτι οδηγεί την ομάδα στο όρος Qaf, που κάποτε ήταν η καρδιά της Περσίας και τόπος κατοικίας του θεού του χρόνου, Simurgh, που τώρα πλήττεται από μια κατάρα. Παρελθόν και μέλλον συνυπάρχουν, τρελαίνουν τους κατοίκους του βουνού και τους μεταμορφώνουν σε τέρατα. Ως το νεότερο μέλος των Immortals, ο Sargon είναι θρασύς και γεμάτος αυτοπεποίθηση. Τα χαρακτηριστικά που μπορεί να αποδειχτούν η μεγαλύτερη δύναμη και η μεγαλύτερη αδυναμία του. Θα είναι στο χέρι του να εντοπίσει τον πρίγκιπα Ghassan και να ανακαλύψει τα μυστήρια γύρω από την κατάρα του όρους Qaf.

 

 

Το Prince of Persia: The Lost Crown θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιανουαρίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC (Epic Games Store, Ubisoft Store) και Amazon Luna.

 

 

Star Wars Outlaws

Η Ubisoft και η Massive Entertainment παρουσίασαν ένα gameplay walkthrough video διάρκειας περίπου δέκα λεπτών για το επερχόμενο open-world game Star Wars Outlaws.

Τα γεγονότα διαδραματίζονται ανάμεσα σε αυτά του The Empire Strikes Back και του Return of the Jedi. Θα εξερευνήσεις διαφορετικούς πλανήτες σε όλο τον γαλαξία, γνωστούς και νέους. Θα ρισκάρεις τα πάντα έχοντας τον ρόλο της Kay Vess, μια απατεώνισσας που αναζητά την ελευθερία και τα μέσα για να ξεκινήσει μια νέα ζωή, μαζί με τη σύντροφό της Nix. Θα πολεμήσεις, θα κλέψεις και θα προσπαθήσεις να ξεγελάσεις τα εγκληματικά συνδικάτα, τη στιγμή που θα γίνεσαι μέλος των πιο καταζητούμενων συμμοριών του γαλαξία.

Το Star Wars Outlaws αναμένεται το 2024, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Ubisoft Store).

 

 

Avatar: Frontiers of Pandora

Η Ubisoft και η ομάδα ανάπτυξης Massive Entertainment ανακοίνωσαν ότι το Avatar: Frontiers of Pandora θα λανσαριστεί στις 7 Δεκεμβρίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series Χ, Xbox Series S, PC (Ubisoft Store) και Amazon Luna. Αν αποφασίσεις να το προπαραγγείλεις θα λάβεις ως δώρο το “Child of Two Worlds Pack.” Αν είσαι κάτοχος PlayStation 5, οι προπαραγγελίες συνοδεύονται επίσης από το “Aranahe Warrior Pack”, που αποτελείται από ένα character cosmetic set και ένα weapon cosmetic set.

 

 

Είσαι ένα Na’vi που απήγαγε μια ανθρώπινη μιλιταριστική εταιρεία είναι γνωστή ως RDA, που σε εκπαίδευσε για να υπηρετήσεις τον σκοπό της. Δεκαπέντε χρόνια μετά, είσαι ελεύθερος, αλλά ταυτόχρονα ξένος στη γενέτειρά σου. Θα συνδεθείς ξανά με τη χαμένη σου κληρονομιά, θα ανακαλύψεις τι σημαίνει πραγματικά να είσαι Na’vi και θα συμμαχήσεις με άλλες φυλές για να προστατεύσεις την Pandora από την απειλή της RDA.

 

 

The Crew Motorfest

Το The Crew Motorfest θα κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, PC (Epic Games Store, Ubisoft Store) και Amazon Luna, όπως ανακοίνωσαν η Ubisoft και η Ubisoft Ivory Tower.

Νέα στη σειρά είναι τα Playlists, μια σειρά από σύντομα, θεματικά campaigns που προσφέρουν μοναδικές και ενδιαφέρουσες εμπειρίες οδήγησης. Κάθε ένα είναι σχεδιασμένο με τρόπο τέτοιο που θα σε βυθίσει σε ένα σύμπαν διαφορετικής κουλτούρας, με προσαρμοσμένους αγώνες, θεματικά events και άλλες δοκιμασίες. Θα έχεις στη διαθεσή σου μια σειρά από κλασσικά και ηλεκτρικά αυτοκίνητα, για να αναδειχθείς σε βασιλιά των δρόμων. Κατά το λανσάρισμα θα είναι διαθέσιμα 15 Playlists και το σκηνικό του τίτλου τοποθετείται στα μαγευτικά νησιά O’ahu στο αρχιπέλαγος της Χαβάης.

 

 

Skull and Bones

Η Ubisoft και η Ubisoft Singapore ανακοίνωσαν ότι θα πραγματοποιήσουν μια κλειστή beta για το Skull and Bones από τις 25 έως και τις 28 Αυγούστου 2023, σε PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC. Μπορείς αν θέλεις να δηλώσεις το ενδιαφέρον σου στην επίσημη ιστοσελίδα.

Θα μπεις στον επικίνδυνο παράδεισο του Skull and Bones και θα προσπαθήσεις από παρίας να εξελιχθείς σε διαβόητο πειρατή. Συγκέντρωσε τον δικό σου τρομερό στόλο και θα τον χρησιμοποιήσεις για να δημιουργήσεις την αυτοκρατορία σου, σε έναν ζωντανό κόσμο, όπου θα σε περιμένουν συνεχώς νέες δοκιμασίες, ιστορίες και πολλά άλλα κάθε σεζόν. Θα συγκεντρώνεις πόρους, θα κατασκευάζεις εργαλεία και όπλα, θα αναβαθμίζεις τα πλοία σου και θα επεκτείνεις την κακή σου φήμη. Από τις ακτές της Αφρικής έως τα τροπικά νησιά των Ανατολικών Ινδιών, θα δημιουργήσεις το δικό σου πειρατικό δίκτυο για να κυριαρχήσεις στον Ινδικό Ωκεανό.

Το Skull and Bones θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή πριν τις 31 Μαρτίου 2024, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PC (Epic Games Store, Ubisoft Store) και Amazon Lune.

 

 

Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix

Το Ubisoft Forward δεν είναι μόνο παιχνίδι αλλά και anime. Πιο συγκεκριμένα η γαλλική εταιρεία αποκάλυψε ένα νέο trailer για το Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix, τη σειρά που θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο στο Netflix.

Τα γεγονότα διαδραματίζονται σε μια εναλλακτική του 1992 στη χώρα που ήταν παλαιότερα γνωστή ως ΗΠΑ. Τώρα ονομάζεται Eden περιστρέφεται γύρω από την τεχνοκρατία και κυβερνάται από την προπαγάνδα και τη διαφθορά. Ο σούπερ στρατιώτης Dolph Laserhawk μόλις προδόθηκε από τον έρωτα της ζωής του και κλείστηκε στη φυλακή υψίστης ασφαλείας Supermaxx της Eden. Για να επιβιώσει θα πρέπει να ηγηθεί μιας ομάδας αποστασιοποιημένων ανταρτών σε επικίνδυνες μυστικές αποστολές.

 

 

Παρακάτω θα βρεις το video της πλήρους παρουσίασης, μαζί με το pre-show.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη