Την έχεις δει series lover; Καλά κάνεις!

by Zikou Stella

Κάθε εβδομάδα σου μεταφέρουμε τα νέα για τις σημαντικότερες πρεμιέρες ταινιών που μπορείς να απολαύσεις μέσα από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες video streaming που είναι διαθέσιμες στη χώρα μας.

 

Οι Μεγάλες Προσδοκίες στο Disney+

Το κλασικό μυθιστόρημα του Charles Dickens μεταφέρεται σε μια νέα, μίνι σειρά, έξι επεισοδίων που είναι πλέον διαθέσιμη με όλα τα επεισόδια, αποκλειστικά στο Disney+. Η μεταφορά ανήκει στον Steven Knight, ο οποίος είναι σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός, μαζί με μια all star ομάδα που αποτελείται από τους Tom Hardy, Ridley Scott, Dean Baker, David W. Zucker και Kate Crowe. Η σειρά αφηγείται την ιστορία ενηλικίωσης του Πιπ (Fionn Whitehead), ενός ορφανού που λαχταράει μια καλύτερη ζωή, μέχρι που μια τροπή της μοίρας και οι σατανικές μηχανορραφίες της μυστηριώδους και εκκεντρικής Μις Χάβισαμ (Olivia Colman), του ανοίγουν την πόρτα σε έναν σκοτεινό κόσμο γεμάτο δυνατότητες. Κάτω από το βάρος των μεγάλων προσδοκιών που του εναποτίθενται, ο Πιπ θα πρέπει να ανακαλύψει το πραγματικό κόστος αυτού του νέου κόσμου και να αναλογιστεί κατά πόσο θα τον κάνει τον άνθρωπο που επιθυμεί να γίνει. Στη σειρά συμμετέχουν επίσης οι: Shalom Brune-Franklin, Ashley Thomas, Johnny Harris, Hayley Squires, Owen McDonnell, Trystan Gravelle, Laurie Ogden, Rudi Dharmalingam, Tom Sweet, Chloe Lea και Matt Berry.

 

 

Με δύο νέες σειρές ξεκινάει ο Iούλιος στην COSMOTE TV

2η σεζόν  για το 61st Street

Πρώτη έρχεται η 2η σεζόν της δραματικής σειράς “61st Street”, σε παραγωγή του Peter Moffat (The Night Of, Your Honor), με τον Courtney B. Vance  (American Crime Story) στον κεντρικό ρόλο. Ο κάτοχος βραβείων Tony και Emmy πλαισιώνεται από την υποψήφια για Όσκαρ Aunjanue Ellis-Taylor (King Richard, When They See Us) και τον Mark O’Brien (Arrival). Στη 1η σεζόν της σειράς είδαμε τον Moses, που βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή, να κρίνεται αθώος για το θάνατο ενός αστυνομικού. Ωστόσο, η αδικία και το διεφθαρμένο σύστημα συνεχίζουν να υφίστανται και πλέον ο δικηγόρος Franklin Roberts είναι αποφασισμένος να αναλάβει δράση. Πρεμιέρα τη Δευτέρα 03/07 στις 23.00 στο COSMOTE SERIES HD.

 

 

The Messenger

Στο τέλος της εβδομάδας ακολουθεί η νέα σειρά The Messenger που βασίζεται στο best seller του Αυστραλού συγγραφέα Markus Zusak (The Book Thief). Το «The Messenger» ακολουθεί τον Ed, ένα 19χρονο ταξιτζή με τρομερά χαμηλή αυτοπεποίθηση, που εν μια νυκτί γίνεται τοπικός ήρωας, αποτρέποντας μια ληστεία. Από τότε, λαμβάνει μυστηριώδη μηνύματα σε τραπουλόχαρτα με ονόματα και διευθύνσεις, τα οποία τον οδηγούν σε άτομα που αποφασίζει να βοηθήσει. Έτσι, ο Ed περνά κάθε του μέρα προσπαθώντας να κάνει τον κόσμο καλύτερο. Παράλληλα, αναζητά τη ταυτότητα του αποστολέα των μηνυμάτων που λαμβάνει, ανακαλύπτοντας περισσότερα πράγματα για τον εαυτό του. Πρεμιέρα με όλα τα επεισόδια back-2-back την Κυριακή 09/07 στις 18.15 στο COSMOTE SERIES MARATHON HD.

 

 

Κάθε νέο επεισόδιο των σειρών, αμέσως μετά ή ταυτόχρονα με την προβολή του στα κανάλια της COSMOTE TV (COSMOTE SERIES HD, COSMOTE SERIES MARATHON HD), θα είναι διαθέσιμο για θέαση οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή μέσα από τον δωρεάν, on demand κατάλογο ταινιών και σειρών της. Στον ίδιο κατάλογο θα διατεθούν και οι προηγούμενοι κύκλοι των σειρών που επιστρέφουν με νέα επεισόδια.

 

“The Midwich Cuckoos” στο Novacinema4 (EON TV)

Από την Τετάρτη 05/07 και κάθε Τετάρτη στις 22:00 θα προβάλλεται στο Novacinema4 η σειρά τρόμου και μυστηρίου “The Midwich Cuckoos” με τους Keeley Hawes, Ukweli Roach και Max Beesley. Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίου του John Wyndham του 1957, η σειρά διαδραματίζεται σε μια μικρή ειδυλλιακή πόλη στην Αγγλική επαρχία, την Midwich. Μία καλοκαιρινή νύχτα εμφανίζεται στον ουρανό ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο και όλοι οι κάτοικοι πέφτουν αναίσθητοι. Όταν συνέρχονται το αντικείμενο δεν υπάρχει πια, αλλά όλες οι γυναίκες της πόλης που μπορούν να τεκνοποιήσουν έχουν μείνει ανεξήγητα έγκυες. Καθώς οι γυναίκες γεννούν, η κοινότητα και η κυβέρνηση συνειδητοποιούν ότι αυτά τα παιδιά έχουν κάτι το διαφορετικό.

 

 

Shadow Detective 2η Σεζόν (Disney+)

Ο Taek-rok, ένας ηλικιωμένος ντετέκτιβ που ετοιμάζεται να συνταξιοδοτηθεί, δέχεται ένα απειλητικό τηλεφώνημα από έναν άγνωστο άνδρα και κατηγορείται ψευδώς για φόνο. Ο εκβιαστής αποκαλεί τον εαυτό του φίλο και θέλει να παίξει ένα παιχνίδι. Διατάζει τον Taek-rok να εξετάσει τις υποθέσεις που ερευνούσε. Ο παλιός ντετέκτιβ σκάβει απεγνωσμένα το παρελθόν του για τον εκβιαστή και να ανακαλύπτει τι κάνει. Μπορεί το Taek-rok να ολοκληρώσει το παιχνίδι; Πρεμιέρα της 2ης σεζόν στο Disney+ στις 5 Ιουλίου

 

 

Ο Δικηγόρος με τη Λίνκολν (The Lincoln Lawyer): Σεζόν 2 Μέρος 1o

O Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo) δεν είναι ένας δικηγόρος σαν όλους τους άλλους. Ο κάποτε περιζήτητος δικηγόρος συντηρεί και τρέχει την εταιρεία του από το πίσω κάθισμα της Lincoln του. Στην πρώτη σεζόν τον συναντάμε μετά την αποθεραπεία του από μια εγχείρηση και την απεξάρτηση του από τα παυσίπονα. Όταν ένας συνάδελφός του πεθαίνει, κληρονομεί όλες τις υποθέσεις του. Η δικηγορία όμως για αυτόν είναι οικογενειακή υπόθεση αφού στις υποθέσεις του τον βοηθάει η εισαγγελέας και πρώην γυναίκα του Maggie, (Neve Campbell) και η άλλη πρώην γυναίκα του και βοηθός του, Lorna (Becki Newton). Στη δεύτερη σεζόν, με την εταιρεία του σε μεγάλη ζήτηση και την ομάδα πιο απασχολημένη από ποτέ, ο Mickey μπλέκει με μια γυναίκα που σύντομα γίνεται πελάτης του όταν κατηγορείται για φόνο. Πρεμιέρα της 2ης σεζόν στις 6 Ιουλίου στο Netflix.

 

 

The Horror Of Dolores Roach (Amazon Prime Video)

Μετά από μια άδικη ποινή φυλάκισης 16 ετών, η Dolores Roach (Justina Machado) επιστρέφει στο εξευγενισμένο πλέον προάστιο Washington Heights, όπου ξανασμίγει με έναν παλιό φίλο της, τον Luis, ο οποίος την αφήνει να ζήσει και να εργαστεί ως μασέρ στο υπόγειο κάτω από το μαγαζί του. Όταν η νέα της ζωή απειλείται, η Dolores «Magic Hands» οδηγείται στα άκρα για να επιβιώσει. Το Horror of Dolores Roach, βασισμένο στην επιτυχημένη σειρά podcast του Spotify με το ίδιο όνομα, είναι ένας σύγχρονος αστικός θρύλος της αγάπης, της προδοσίας, του κανιβαλισμού και της επιβίωσης των ισχυρότερων, εμπνευσμένος από τον Sweeney Todd. Πρεμιέρα στις 6 Ιουλίου.

 

 

Fatal Seduction

Μια παντρεμένη γυναίκα πηγαίνει σε ένα ταξίδι για ένα Σαββατοκύριακο μακριά από το σπίτι της όπου παρασύρεται σε έναν παράνομο δεσμό. Η σχέση αυτή τελειώνει τραγικά, κάνοντάς την να αναρωτιέται αν οι κοντινοί της άνθρωποι της λένε την αλήθεια. Η νοτιοαφρικάνικη σειρά θρίλερ βασίζεται στη μεξικάνικη σειρά Dark Desire του Nayura Aragón Herranz και της Leticia López Margalli που είναι επίσης διαθέσιμη στο Netflix. Πρεμιέρα στις 7 Ιουλίου.

 

 

Είμαι η Τζο (ΑΝΤ1+)

Η νέα ANT1+ Original κωμωδία «ΕΙΜΑΙ Η ΤΖΟ», με πρωταγωνίστρια την Ιωάννα Ασημακοπούλου, έρχεται την Παρασκευή 7 Ιουλίου αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+ με τα οκτώ επεισόδια της σειράς να είναι διαθέσιμα ταυτόχρονα. H Τζο είναι 38 ετών, single, προσπαθεί συνεχώς να χάσει κιλά και να είναι τέλεια σε όλα. Η μαμά της δεν παραλείπει να της υπενθυμίζει συνεχώς ότι πρέπει να παντρευτεί ή έστω να κάνει ένα παιδί, η αδερφή της την πρήζει να γίνει πιο δυναμική και οι φίλοι της ναι µεν τη στηρίζουν, αλλά δεν την καταλαβαίνουν. Στα γκομενικά της επικρατεί χάος και όταν ο μεγάλος της έρωτας της δίνει τη χαριστική βολή, αποφασίζει να τους γράψει όλους και να απολαύσει τη ζωή της όπως θέλει εκείνη.

 

 

Indian Summers (ERTflix)

Βρισκόμαστε στη Σίμλα του 1932, μια πόλη φωλιασμένη στα μεγαλοπρεπή Ιμαλάια και στις φυτείες τσαγιού, τα τελευταία δραματικά χρόνια της αγγλικής αυτοκρατορίας στην Ινδία. Κάθε καλοκαίρι, ο κυβερνήτης της Ινδίας μαζί με τους αξιωματούχους του αφήνουν το καυτό Νέο Δελχί για να παραθερίσουν στη δροσιά της «μικρής Αγγλίας», όπως φαντάζονται τη Σίμλα, που για έξι μήνες γίνεται η πρωτεύουσα της Ινδίας. Από εκεί ασκούν τη διακυβέρνηση, ενώ ταυτόχρονα διασκεδάζουν μαζί με συζύγους, ερωμένες και αδέσμευτες γυναίκες. Όμως η Ιστορία είναι εναντίον τους, η Ινδία θέλει ανεξαρτησία και η λάμψη αρχίζει να ξεθωριάζει. Ποιος θα μείνει όταν το καράβι βουλιάξει;

 

 

Νέα εντυπωσιακή προσθήκη έκπληξη στο cast του Stranger Things για την τελευταία σεζόν!

Αν και η σειρά έχει πέσει θύμα των καθυστερήσεων της απεργίας των σεναριογράφων και η κυκλοφορία της θα αργήσει, η καθυστέρηση έχει και τα θετικά της καθώς δύο νέα πρόσωπα θα συμμετέχουν στην 5η σεζόν. Το πρώτο δεν είναι άλλο από τη μοναδική Linda Hamilton – την πρωταγωνίστρια των ταινιών “Terminator” – η οποία προστέθηκε στο καστ σε άγνωστο για την ώρα ρόλο, συμπληρώνοντας την ομάδα των εμβληματικών 80s ηθοποιών (Winona Ryder, Matthew Modine, Sean Astin, Paul Reiser, Cary Elwes, Rober Englund) που συμμετέχουν στη σειρά. Παράλληλα o Dan Trachtenberg, σκηνοθέτης των ταινιών “Prey” και “10 Cloverfield Lane”, θα σκηνοθετήσει ένα από τα επεισόδια της 5ης σεζόν Stranger Things 5.

 

Αναβάθμισε την τηλεόρασή σου ή απόκτησε την πρώτη σου smart TV σε σούπερ τιμή, εκμεταλλευόμενος την εβδομάδα εκπτώσεων της TCL. Κάθε μέρα μέχρι την Παρασκευή 07/07 και για 24 ώρες θα μπορείς να αποκτήσεις μία smart ΤV της TCL με απίθανη έκπτωση.

Μπορείς να δεις ακόμη