Την έχεις δει series lover; Καλά κάνεις!

by Zikou Stella

Κάθε εβδομάδα σου μεταφέρουμε τα νέα για τις σημαντικότερες πρεμιέρες ταινιών που μπορείς να απολαύσεις μέσα από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες video streaming που είναι διαθέσιμες στη χώρα μας.

 

Νέο trailer πριν το “φινάλε” του Henry Cavill “The Witcher Season 3” (Νetflix)

“Δεν υπάρχει επιστροφή από αυτό”, λέει ο Geralt της Rivia (Henry Cavill) στο τρέιλερ του 2ου μέρους της 3ης σεζόν του The Witcher, που έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix. Στο τέλος του πρώτου μέρους, ο αληθινός κακός της σειράς αποκαλύπτεται και σπέρνει διχόνοια μεταξύ των πιο ισχυρών της ηπείρου. Τα τρία τελευταία επεισόδια της 3ης σεζόν έρχονται στις 27 Ιουλίου και θα είναι τα τελευταία του Henry Cavill ως Geralt of Rivia, αφού τον ρόλο θα αναλάβει ο Liam Hemsworth.

 

 

 

To “Star Wars: Ahsoka” ερχεται τον Αύγουστο στο Disney+

Tο Disney+ έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο συναρπαστικό τρέιλερ και το πόστερ, για την πολυαναμενόμενη σειρά “Star Wars: Ahsoka” που θα είναι διαθέσιμη με τα δύο πρώτα επεισόδια την ημέρα της πρεμιέρας, 23 Αυγούστου, αποκλειστικά στην πλατφόρμα της Disney. Τοποθετημένη χρονικά μετά την πτώση της Αυτοκρατορίας, η σειρά, ακολουθεί την Jedi, Ahsoka Tano, που διερευνά μια ανερχόμενη απειλή στον ευάλωτο γαλαξία.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Rosario Dawson, Natasha Liu Bordizzo, Mary Elizabeth Winstead, Ray Stevenson, Ivanna Sakhno, Diana Lee Inosanto, David Tennant, Lars Mikkelsen και Eman Esfandi. Τα επεισόδια σκηνοθετούν οι Dave Filoni, Steph Green, Peter Ramsey, Jennifer Getzinger, Geeta Vasant Patel και Rick Famuyiwa.

 

 

 

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της τρίτης σεζόν του Physical (Apple TV)

Το Apple TV+ κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της 3ης σεζόν του Physical, με πρωταγωνίστρια τη Rose Byrne. Το βίντεο δείχνει τη συνεχιζόμενη ανάρρωση της Sheila η οποία συνεχίζει να επεκτείνει την αυτοκρατορία της. Η Sheila όμως βλέπει το status της να κλονίζεται από την ανερχόμενη διάσημη θεά γυμναστικής Kelly Kilmartin, την οποία υποδύεται η Zooey Deschanel, που γίνεται όχι μόνο επαγγελματική απειλή, αλλά καταφέρνει να μπει στο κεφάλι της. Θα καταφέρει η Sheila να επικρατήσει ή η παρουσία της Kelly στην ζωή της θα υποβαθμίσει την ανάρρωση και σταθερότητα που απέκτησε με τόσο κόπο; Το “Physical” θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Αυγούστου με δύο επεισόδια. Κάθε εβδομάδα θα ακολουθεί από ένα επεισόδιο, με το τελευταίο να έχει οριστεί για τις 27 Σεπτεμβρίου.

 

 

 

Amazon Prime Day 2023

Κάθε χρόνο στα πλαίσια της Amazon Prime Day (11-12 Ιουλίου), η Amazon μας δίνει μια κλεφτή ματιά στο νέο περιεχόμενο που η ίδια ξεχωρίζει στο Prime Video, για το δεύτερο μισό της κάθε χρονιάς. Αν θες να ξέρεις τι δεν πρέπει να χάσεις από τις σειρές της πλατφόρμας, δες το trailer που ακολουθεί και σημείωσε στο ημερολόγιό σου τα παρακάτω:

Tom Clancy’s Jack Ryan (4η σεζόν) – ήδη διαθέσιμη στην πλατφόρμα

Τhe Summer I Turned Pretty (2η σεζόν) – ξεκίνησε να προβάλλεται στις 14/07

Good Omens (2η σεζόν)έρχεται στις 28 Ιουλίου

The Wheel of Time (2η σεζόν) – έρχεται τον Σεπτέμβριο

Gen V – Nέα σειρά spin-off του “The Boys”, έρχεται τον Σεπτέμβριος

Mr. & Mrs. Smith – σειρά remake της ομώνυμης ταινίας του 2005, έρχεται τον Νοέμβριος

Reacher (2η σεζόν) – έρχεται τον Δεκέμβριο του 2023

 

 

 

Adult Material (ANT1+)

Mίνι σειρά τεσσάρων επεισοδίων, το “Adult Material” σε βάζει στα άδυτα της Βρετανικής Βιομηχανίας του πορνό. Η Hayley Burrows (Hayley Squires) μητέρα τριών, εργάζεται με μεγάλη επιτυχία ως πορνοστάρ, με το ψευδώνυμο Jolene Dollar, όλη της την ενήλικη ζωή. Μετά όμως από ένα  περιστατικό βίας, μεταξύ ενός παλαιού συμπρωταγωνιστή της και μιας καινούργιας κοπέλας στο χώρο, αποφασίζει να εγκαταλείψει τη βιομηχανία αλλά και να ξεμπροστιάσει τον βίαιο συνάδελφό της μπλέκοντας σε μία επίπονη δικαστική διαμάχη.

 

 

Surf Girls Hawaii (Amazon Prime)

Η επόμενη γενιά ιθαγενών σέρφερ από τη Χαβάη ανταγωνίζεται σε ελίτ επίπεδα για να κερδίσει μια πολυπόθητη θέση στον Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του επαγγελματικού σέρφινγκ. Αυτή η σειρά 4 μερών προσφέρει μια ματιά στα παρασκήνια καθώς οι αθλήτριες προπονούνται, προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις οικογενειακές ευθύνες και μάχονται ενάντια με τους σέρφερ που βρίσκονται σε υψηλότερη κατάταξη για να φτάσουν στην κορυφή του βάθρου. Πρεμιέρα την Τρίτη 18 Ιουλίου.

 

 

 

Γλυκές Μανόλιες (Sweet Magnolias), 3η σεζόν  (Netflix)

Η σειρά “Γλυκές Μανόλιες” παρακολουθεί τις αχώριστες παιδικές φίλες Maddie, Helen και Dana Sue που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στο Serenity, μια μικρή πόλη του νότου όπου όλοι γνωρίζουν τους πάντες. Στη τρίτη σεζόν, μετά τον καυγά στο Sullivan’s, η Maddie παλεύει με τον καλύτερο τρόπο να βοηθήσει τον Cal και προσπαθεί να ξεκαθαρίσει και τα δικά της συναισθήματα. Η Helen πρέπει να πάρει δύσκολες αποφάσεις για τους άντρες της ζωής της. Και η Dana Sue ψάχνει έναν τρόπο να χρησιμοποιήσει την επιταγή της Miss Frances για να βοηθήσει την κοινότητα, χωρίς να αναστατώσει την οικογένειά της. Η αποκάλυψη της ταυτότητας του ενόχου πίσω από τους βανδαλισμούς αναστατώνει το Serenity και προκαλεί απροσδόκητες συνέπειες. Καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν, οι κυρίες αντιμετωπίζουν αυτά τα προβλήματα και όλες τις επιπλοκές που προκαλούν με τη ζεστασιά, το χιούμορ και την αφοσίωσή τους η μια στην άλλη και σε αυτούς που αγαπούν. Πρεμιέρα την Πέμπτη 20 Ιουλίου.

 

 

 

Fifteen Love – Νέα σειρά στην COSMOTE TV

Το “Fifteen-Love” επικεντρώνεται στην Justine Pearce (Ella Lily Hyland), μια έφηβη ανερχόμενο αστέρι του τένις, που η ξαφνική της επιτυχία την οδηγεί στους προημιτελικούς του γαλλικού Open. Μαζί της ο ατίθασος προπονητής της, Glenn Lapthorne (Aidan Turner), με τον οποίο μοιράζονται μια έντονη σύνδεση. Ωστόσο, τα όνειρά της γκρεμίζονται όταν ένας τραυματισμός την αφήνει εκτός αγωνιστικής δράσης. Πέντε χρόνια αργότερα, φαίνεται ότι η Justine έχει επιτέλους αναρρώσει σωματικά και ψυχικά και καταφέρνει να κατηγορήσει ανοιχτά τον προπονητή της, για κάτι που κανείς δεν φανταζόταν. Καθώς και οι δυο τους αναζητούν τη δόξα στο κορτ του ετήσιου τουρνουά, ο αγώνας της Justine και του Glenn για την αλήθεια θα αναγκάσει όλους να επανεξετάσουν όσα νόμιζαν πως ήξεραν για την παλιά τους επιτυχία. Πρεμιέρα 24 ώρες μετά την Αγγλία, με όλα τα επεισόδια μαζί το Σάββατο 22/07.

 

Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη περίοδος για να απολαύσεις νέες σειρές ή να δεις όλα τα επεισόδια από τις αγαπημένες σου σειρες που δεν πρόλαβες τον χειμώνα. Και με τις καλοκαιρινές προσφορές της TCL, θα μπορέσεις να κάνεις δική σου μία έξυπνη τηλεόραση 4K με λειτουργικό Google TV, ώστε να έχεις πρόσβαση σε όλες τις πλατφόρμες με έκπτωση έως 44%.

Μπορείς να δεις ακόμη