Καλύτερη ζωή με ένα ψυγείο Haier

by Zikou Stella

Με ιστορία που ξεκινάει το 1984 στην Κίνα, η Haier είναι μια εταιρεία που έχει αναδειχθεί σε ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο κατασκευής οικιακών συσκευών. Η εταιρεία έχει ως αποστολή της τη δημιουργία καινοτόμων λύσεων που βελτιώνουν την καθημερινή ζωή των καταναλωτών, αποδεικνύοντας ότι η άριστη ποιότητα,  η καινοτομία και η εργονομία μπορούν να συνδυαστούν αρμονικά. Με παρουσία σε περισσότερες από 160 χώρες και περιοχές, με 122 εργοστάσια και πάνω από 10 κέντρα έρευνας και ανάπτυξης, με προϊόντα που ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες , η Haier αναδείχτηκε για 14η φορά No 1 παγκοσμίως εταιρία σε πωλήσεις οικιακών συσκευών.

Τα ψυγεία συντέλεσαν καθοριστικά στην τοποθέτηση της Haier στην κορυφή των κατασκευαστών οικιακών συσκευών, καθώς συνδυάζουν τα ιδανικά χαρακτηριστικά για μια καλύτερη ζωή μέσα στο σπίτι με την απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής.

 

 

Ψυγεία που συνδυάζουν καινοτομία, απόδοση και στιλ

Το ψυγείο αποτελεί στην κυριολεξία την καρδιά της κουζίνας. Μια συσκευή ζωτική, που δεν σταματά ποτέ να εργάζεται για να διατηρεί τα τρόφιμα, τα ποτά και το νερό φρέσκα και δροσερά.  Η Haier έχει επαναπροσδιορίσει τις προδιαγραφές για τα ψυγεία, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό, υψηλή απόδοση και έξυπνες τεχνολογίες.

 

 

Ψυγεία με τεχνολογίες που καλύπτουν κάθε σύγχρονη ανάγκη

Η Haier, ως ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο των οικιακών συσκευών, έχει ενσωματώσει πληθώρα προηγμένων τεχνολογιών και καινοτόμων εργονομικών λύσεων στα ψυγεία της για να ενισχύουν την απόδοση, την αποδοτικότητα και την ευκολία χρήσης τους.

 

 

Φρέσκα τρόφιμα για πολύ περισσότερο με Total No Frost Haier Air Surround

Το ζητούμενο κάθε σύγχρονου νοικοκυριού είναι η εξοικονόμηση χρημάτων και χρόνου. Πώς όμως ένα ψυγείο μπορεί να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση; Τα ψυγεία Haier διαθέτουν την τεχνολογία Total No Frost Haier Air Surround που εξασφαλίζει κυκλική κατανομή του ψυχρού αέρα με απαλό και ομοιόμορφο τρόπο. Έτσι τα τρόφιμα διατηρούνται σαν φρέσκα, όπως την πρώτη μέρα, ακόμα και 7 μέρες μετά. Από την άλλη, εσύ εξοικονομείς χρήματα γιατί δεν πετάς τίποτα, ενώ γλιτώνεις χρόνο καθώς δεν χρειάζεται να επισκέπτεσαι συχνά το σούπερ μάρκετ για ανεφοδιασμό φρέσκων προϊόντων.

 

 

Εξόντωση βακτηρίων για τη μέγιστη ασφάλεια των τροφίμων

Τα ψυγεία Haier διαθέτουν σύστημα ΑΒΤ®, με λυχνία UV ή με Τουρμαλίνη,  που εξασφαλίζει εξόντωση των βακτηριών μέσα στον θάλαμο του ψυγείου. Η εξόντωση των βακτηρίων είναι σημαντική για τη μέγιστη ασφάλεια των τροφίμων μέσα στο ψυγείο, επειδή τα βακτήρια μπορούν να αναπτυχθούν και να πολλαπλασιαστούν ακόμα και σε κρύο περιβάλλον. Όταν τα βακτήρια πολλαπλασιάζονται, ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα υγείας που σχετίζονται με τα τρόφιμα, όπως δηλητηρίαση. Έτσι, εσύ και η οικογένειά σου μένετε ασφαλείς και απολαμβάνετε τις αυθεντικές γεύσεις και ιδιότητες των τροφίμων.

 

Προσαρμόσιμες ζώνες ψύξης για μεγαλύτερη ευελιξία

Η προσαρμόσιμη ζώνη ψύξης Switch Zone και το ρυθμιζόμενο συρτάρι είναι μια εξαιρετική προσθήκη στα ψυγεία Haier. Σου δίνουν τη δυνατότητα να προσαρμόσεις τη θερμοκρασία τους από τους -18oC έως τους +5oC και από τους -3oC έως τους +5oC αντίστοιχα, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία στη διατήρηση των τροφίμων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ενώ μπορούν να σε βοηθήσουν να αποθηκεύσεις τρόφιμα που απαιτούν συγκεκριμένες συνθήκες ψύξης. Για παράδειγμα, ορισμένα είδη κρασιού ή νωπών προϊόντων πρέπει να αποθηκεύονται σε χαμηλή θερμοκρασία και υψηλή υγρασία.

 

 

Πλήρης έλεγχος με Wi-Fi συνδεσιμότητα και τεχνητή νοημοσύνη

Μέσω της εφαρμογής hOn μπορείς να ελέγχεις το ψυγείο σου από οπουδήποτε από το smartphone σου. Αυτό σημαίνει ότι έχεις τη δυνατότητα να ελέγχεις τη θερμοκρασία, να βλέπεις τι περιέχει το ψυγείο και να λαμβάνεις ειδοποιήσεις όταν τελειώνουν τα τρόφιμα. Επιπλέον, με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης το ψυγείο σου «μαθαίνει» τις αγοραστικές σου συνήθειες και τα αγαπημένα σου μέρη για ψώνια μέσω γεωεντοπισμού. Συνδυάζοντας τα παραπάνω δεδομένα με τις καιρικές συνθήκες σου προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον ψύξης για να τοποθετήσεις τα ψώνια σου όταν γυρίσεις.

 

 

Εάν ψάχνεις για ένα αξιόπιστο ψυγείο, τα μοντέλα της Haier είναι μια θαυμάσια επιλογή. Με τις εξαιρετικές δυνατότητες που μπορείς να βρεις σε ένα ψυγείο Haier είναι βέβαιο πως η καθημερινότητά σου θα γίνει πιο εύκολη και η ζωή σου καλύτερη!

 

Μπορείς να δεις ακόμη