Την έχεις δει series lover; Καλά κάνεις!

by Zikou Stella

Κάθε εβδομάδα σου μεταφέρουμε τα νέα για τις σημαντικότερες σειρές που μπορείς να απολαύσεις μέσα από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες video streaming που είναι διαθέσιμες στη χώρα μας.

 

Behind Your Touch (Netflix)

Η κορεατική σειρά Behind Your Touch έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 12 Αυγούστου 2023. Το σενάριο περιστρέφεται γύρω από τον εκκολαπτόμενο ρομαντισμό που αναπτύσσεται μεταξύ ενός κτηνιάτρου και μιας ντετέκτιβ, οι οποίοι συνεργάζονται για να λύσουν υποθέσεις εγκλήματος στο χωριό Mujin.

“Πρωταγωνιστούν ο Bong Ye-boon, είναι ένας επιμελής κτηνίατρος που μπορεί να δει το παρελθόν των ζώων και των ανθρώπων χάρη στην ψυχομετρική του ικανότητα που απόκτησε τυχαία στο Mujin, ένα ήσυχο, απαλλαγμένο από εγκλήματα αγροτικό χωριό, και μια επίλεκτη ντετέκτιβ που χρειάζεται απεγνωσμένα τις δεξιότητές της να επιστρέψει στο Πανεπιστήμιο Gwangsu στη Σεούλ. Ένα κωμικό ερευνητικό δράμα δράσης στο οποίο ο Moon Jang-yeol παρασύρεται σε μια υπόθεση κατά συρροή δολοφονιών ενώ συνεργάζεται σε μια έρευνα για ένα ασήμαντο έγκλημα που σχετίζεται με τη ζωή”.

Πρωταγωνιστούν οι Han Ji-min, Li Min-ki, Suho, Park Hyeok-kwon, Joo Min-kyung, Kim Hee-won, Park Sung-yeon, Park No-shik και Jung Yi-rang.

 

 

Painkiller (Netflix)

Η σειρά Painkiller έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 10 Αυγούστου 2023 και γρήγορα κατέκτησε το κοινό. Αποτελείται από έξι επεισόδια και περιγράφεται ως μια μυθιστορηματική επαναδιήγηση γεγονότων.

Το σενάριο εξερευνά ορισμένες από τις απαρχές και τις συνέπειες της κρίσης των οπιοειδών στην Αμερική, αναδεικνύοντας τις ιστορίες των δραστών, των θυμάτων και όσων αναζητούν την αλήθεια, οι ζωές των οποίων αλλάζουν για πάντα από την εφεύρεση του OxyContin. Μια επισκόπηση του εγκλήματος, της λογοδοσίας και των συστημάτων που πρόδωσαν επανειλημμένα εκατοντάδες χιλιάδες Αμερικανούς.

Βασίζεται στο βιβλίο του Barry Meier με τίτλο Pain Killer και στο άρθρο που δημοσιεύτηκε στο New Yorker Magazine The Family That Built the Empire of Pain, γραμμένο από τον Patrick Radden Keefe. Πρωταγωνιστούν οι: Uzo Aduba, Matthew Broderick, Taylor Kitsch, Dina Shihabi, West Duchovny και John Rothman. Η λίστα των guest stars περιλαμβάνει τους: Clark Gregg, Jack Mulhern, Sam Anderson, Ana Cruz Kayne, Brian Markinson, Noah Harpster, John Ales, Johnny Sneed, Tyler Ritter και Carolina Bartczak.

 

 

High School Musical: The Musical

H τέταρτη σεζόν της σειράς High School Musical: The Musical είναι ήδη διαθέσιμη στο Disney+.

Στον νέο κύκλο επεισοδίων οι Wildcats να επιστρέφουν στο East High, όπου ετοιμάζουν μια σκηνική παραγωγή του High School Musical 3: Senior Year του 2008. Όμως, τα σχέδιά τους ανατρέπονται όταν η Disney ανακοινώνει την πολυαναμενόμενη ταινία High School Musical 4: The Reunion που θα γυριστεί στο αγαπημένο τους γυμνάσιο.

Στα πλάνα που θα παρακολουθήσεις στη συνέχεια θα πάρεις μια γεύση από το τι σε περιμένει, όπως ένα μυστικό ειδύλλιο ανάμεσα στη Gina (Sofia Wylie) και τον Ricky (Joshua Bassett), με cameos από τους original stars του High School Musical, όπως οι: Corbin Bleu, Monique Coleman, Lucas Grabeel, Bart Johnson, Alyson Reed και Kaycee Stroh.

Μπορείς να παρακολουθήσεις άμεσα και τα οκτώ επεισόδια, όπου εκτός από τη Wylie και τον Bassett εμφανίζονται οι: Dara Reneé, Julia Lester, Frankie Rodriguez, Kate Reinders και Liamani Segura. Επιστρέφουν ως guest stars οι: Mark St. Cyr, Matt Cornett, Larry Saperstein, Joe Serafini, Adrian Lyles και Saylor Bell Curda.

 

 

The Sinner (Netflix)

Το The Sinner είναι μια αμερικανική αστυνομική τηλεοπτική σειρά του Derek Simonds, που θα βρεις στον κατάλογο του Netflix. Ο τίτλος προέρχεται από τη νουβέλα της Petra Hammesfahr, 1999 που αποτελεί τη βάση για την πρώτη σεζόν.

Πρωταγωνιστεί ο Bill Pullman στον ρόλο ενός αστυνομικού ντετέκτιβ που ερευνά εγκλήματα τα οποία έχουν διαπραχθεί από ασυνήθεις ύποπτους και προσπαθεί να αποκαλύψει τα κίνητρά τους. Μόνο ο Pullman εμφανίζεται σε κάθε σεζόν, με το υπόλοιπο cast να αλλάζει για κάθε κύκλο επεισοδίων.

Στην πρώτη σεζόν, ο ντετέκτιβ Harry Ambrose ερευνά το παρελθόν της Cora Tannetti, μιας γυναίκας γεμάτη προβλήματα, για να αποκαλύψει γιατί μαχαίρωσε έναν άνδρα μέχρι θανάτου.

Στη δεύτερη σεζόν, ο Ambrose επιστρέφει στη γενέτειρά του αφού ένα νεαρό αγόρι ονόματι Julian Walker ομολογεί ότι δηλητηρίασε ένα ζευγάρι και μαθαίνει μυστικά που οι κάτοικοι είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν θαμμένα.

Στην τρίτη σεζόν, ο Ambrose ερευνά ένα θανατηφόρο αυτοκινητιστικό ατύχημα στο Upstate New York και αποκαλύπτει μια πολύ μεγαλύτερη και ανησυχητική υπόθεση πίσω από αυτό.

Στην τέταρτη και τελευταία σεζόν, ο πλέον συνταξιούχος Ambrose ταξιδεύει στο βόρειο Μέιν για να συνέλθει από την προηγούμενη περίπτωση. Εκεί συμβαίνει μια τραγωδία στην οποία εμπλέκεται η κόρη μιας επιφανούς οικογένειας, και αυτός στρατολογείται για να βοηθήσει την έρευνα.

Πρωταγωνιστούν οι: Bill Pullman, Jessica Biel, Christopher Abbott, Dohn Norwood, Abby Miller, Carrie Coon, Natalie Paul, Hannah Gross, Elisha Henig, Tracy Letts, Jessica Hecht, Parisa Fitz-Henley, Eddie Martinez, Chris Messina, Matt Bomer, Alice Kremelberg, Michael Mosley, Frances Fisher, Cindy Cheung, Ronin Wong και Neal Huff.

 

 

Still Game (Netflix)

To Still Game είναι μια σκωτσέζικη κωμική σειρά, δημιουργία των Ford Kiernan και Greg Hemphill, οι οποίοι υποδύονται τους πρωταγωνιστές, Jack Jarvis, Esq και Victor McDade, δύο συνταξιούχους που ζούνε σε μια επαρχιακή πόλη.

Η σειρά αποτελείται από εννέα σεζόν και πέρα από το γεγονός ότι θα σε κάνει να γελάσεις μέχρι δακρύων με τις γκάφες του Jack του Victor και της παρέας τους, περνάει μια σειρά από κοινωνικά μηνύματα, όπως η απομόνωση των ηλικιωμένων από την οικογένειά τους, η περιθωριοποίησή τους από την κοινωνία, η λάθος πορεία που έχει χαράξει η σημερινή νεολαία, η ανάγκη για ανανέωση του τρόπου ζωής και πολλά άλλα.

Πρωταγωνιστούν οι: Ford Kiernan, Greg Hemphill, Paul Riley, Jane McCarry, Mark Cox, Sanjeev Kohli, Gavin Mitchell και James Martin.

 

 

Λωξάντρα (ERTFLIX)

Κλασσική σειρά της ΕΡΤ που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Μαρίας Ιορδανίδου.

Πρόκειται για την ιστορία της Λωξάντρας μιας γυναίκας που έχει γεννηθεί και ζει στην Πόλη. Παντρεύεται σε μεγάλη ηλικία και η τύχη της ορίζει σύζυγο τον Δημητρό, έναν χήρο που έχει τέσσερα παιδιά από τον πρώτο του γάμο. Μαζί θα αποκτήσουν δύο. Όλα τα μεγαλώνει και τα παντρεύει. Η ιστορία της είναι γεμάτη χαρές αλλά και λύπες. Η Λωξάντρα είναι μια χαρακτηριστική γυναίκα της Κωνσταντινούπολης, που της αρέσουν η καλή παρέα, το νόστιμο φαγητό, ο μυρωδάτος καφές και ο φρέσκος χαλβάς. Θα ζήσει τον ξεριζωμό και τους διωγμούς των Ελλήνων και των Αρμενίων της Πόλης, δίχως με το αθώο κυριολεκτικά μυαλό της να μπορεί καταλάβει γιατί ο άνθρωπος τα βάζει με τον άνθρωπο.

Πρωταγωνιστούν οι: Μπέτυ Βαλάση (Λωξάντρα), Γιάννης Αργύρης (Δημητρός), Πάνος Χατζηκουτσέλης (Αλεκάκης), Βασίλης Μαυρομάτης (Επαμεινώντας), Μαρία Μαρμαρινού (Ελεγκάκη), Γιώργος Κυρίτσης (Θόδωρος), Άννα Γεραλή (Αγαθώ), Αλέκος Μαυρίδης (Ταρνανας), Νίκη Παζαρέντζου (Σουλτάνα), Ανθή Ανδρεοπούλου (Κλειώ), Αλμπέρτο Εσκενάζυ (Γιωργάκης), Γιάννης Θωμάς (Μανωλιός), Πάνος Πανόπουλος (Ανδρίκος), Σοφοκλής Πέππας (Γιώργος).

Η σειρά αποτελείται από 30 επεισόδια και θα τη βρεις στο ERTFLIX.

 

 

Μπες στο site του Κωτσόβολου και ανακάλυψε όλες τις QLED TV που θα ζωντανέψουν την εμπειρία θέασης με αμέτρητα χρώματα, απίθανα ρεαλιστική κίνηση και τέλειο ήχο.

Μπορείς να δεις ακόμη