ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ SERIES LOVER; ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ!

by Aggeliki Tsoukana

Κάθε μήνα σου μεταφέρουμε τα νέα για τις σημαντικότερες σειρές που μπορείς να απολαύσεις μέσα από τα κανάλια και τις μεγαλύτερες πλατφόρμες video streaming που είναι διαθέσιμες στη χώρα μας.

 

THE BEAR (DISNEY+)

Το The Bear είναι μια από τις νεότερες σειρές που έχουν κάνει πάταγο, έχοντας λάβει θετικότατες κριτικές, καθώς και πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων αυτό της καλύτερης ερμηνείας για τον πρωταγωνιστή. Η αμερικάνικη σειρά που δημιουργήθηκε από τον Christopher Storer ο οποίος είναι και εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Joanna Calo (Bo Jack Horseman Undone), Hiro Murai (Atlanta, Station Eleven) της Super Frog, Josh Senior και Matty Matheson, ενώ παραγωγός είναι ο Tyson Bidner (Ramy). Η σειρά είναι παραγωγή της FX Productions και είναι διαθέσιμη στο Disney+ σε δύο κύκλους.

Στη δεύτερη σεζόν το The Bear συνεχίζει να ακολουθεί το προσωπικό του The Original Beef καθώς γκρεμίζουν το παλιό τους κατάστημα σάντουιτς και προσπαθούν να το μετατρέψουν σε κάτι νέο, ένα τολμηρό εστιατόριο εξυπηρέτησης που θα κατακτήσει το Σικάγο. Το πρόβλημα είναι ότι καθένας από αυτούς δεν ξέρει πώς να το κάνει αυτό.

 

 

THE WHITE LOTUS: SICILY (VODAFONE TV)

Η πολυβραβευμένη με 10 Emmy σατιρική σειρά ανθολογίας “The White Lotus”, μια δημιουργία του Mike White, με ρεκόρ θεαματικότητας και θετικές κριτικές, μας ταξιδεύει στη Σικελία στον δεύτερο κύκλο της. Ο White είπε ότι το είδος της μυθολογίας της Σικελίας, τουλάχιστον από την σκοπιά των Αμερικανών, είναι η αρχέτυπη σεξουαλική πολιτική και το σχετικό παιχνίδι ρόλων, όπως συμβαίνει με την όπερα και τη μαφία και τον ιταλικό ρομαντισμό. Έτσι η πλοκή εστιάζει περισσότερο στους άνδρες και τις γυναίκες, τις σχέσεις και τη μοιχεία με αισθητική όπερας. Η σειρά είναι διαθέσιμη στο HBO-MAX.

Η ιστορία εξελίσσεται σε ένα πολυτελές θέρετρο και ακολουθεί τις διακοπές διαφόρων επισκεπτών κατά την διάρκεια μιας εβδομάδας, καθώς αυτοί χαλαρώνουν και αναζωογονούνται στον “παράδεισο“. Όμως, κάθε μέρα που περνάει, μια πιο σκοτεινή πολυπλοκότητα αναδύεται σε αυτούς τους φαινομενικά τέλειους ταξιδιώτες, τους ευχάριστους υπαλλήλους του ξενοδοχείου και το ειδυλλιακό μέρος.

 

 

SUCCESSION (VODAFONΕ TV)

Αμερικάνικη σατιρική κωμικοδραματική σειρά που δημιουργήθηκε από τον Jesse Armstrong. To Succession έλαβε ευρεία αποδοχή από τους κριτικούς, πολλά βραβεία και υποψηφιότητες σε κάθε μια από τις τέσσερις σεζόν για το σενάριο, την υποκριτική, το χιούμορ, τη μουσική, τη σκηνοθεσία, την παραγωγή και τη θεματολογία του.

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Hiam Abbass, Nicholas Braun, Brian Cox, Kieran Culkin, Peter Friedman, Natalie Gold, Matthiew Macfadyen, Alan Ruck, Sarah Snook, Jeremy Strong, Rob Yang, Dagmara Dominczyk, Arian Moayed, J.Smith-Cameron, Justine Lupe, David Rasche, Fisher Stevens, Alexander Skarsgard. Η σειρά είναι διαθέσιμη στο Vodafone TV.

Η πλοκή ακολουθεί την οικογένεια Roy, η οποία κατέχει τον παγκόσμιο όμιλο πολυμέσων Waystar RoyCo με έδρα τη Νέα Υόρκη. H υγεία του πατριάρχη της οικογένειας, Logan Roy, πάει από το κακό στο χειρότερο. Τα τέσσερα παιδιά του, ο εν διαστάσει μεγαλύτερος γιός του Connor, η διψασμένη για εξουσία Kendall, ο ασεβής Roman και ο πολιτικά έξυπνος Shiv, που όλα έχουν διαφορετικούς βαθμούς σύνδεσης με την εταιρεία αρχίζουν να προετοιμάζονται για ένα μέλλον χωρίς τον πατέρα τους και αγωνίζονται για εξέχουσα θέση στην εταιρεία.

 

 

SUBURRAETERNA: ΑΙΩΝΙΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΟΛΗ (NETFLIX)

H Suburraeterna είναι μια ιταλική σειρά του 2023 από τους σκηνοθέτες Ciro D’Emilio και Alessandro Tonda. Βασίζεται στη neo-noir ταινία του 2015 Suburra και ακολουθεί τα γεγονότα της αστυνομικής δραματικής σειράς του 2017 Suburra: Blood on Rome. Πρωταγωνιστούν οι Giacomo Ferrara, Filippo Nigro, Carlotta Antonelli, Federica Sabatini, Emmanuele Aita, Paola Stogiu. Θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Νοεμβρίου στο Netflix.

Η ιστορία εκτυλίσσεται στη Ρώμη του 2011. Καθώς οι πολιτικοί βρίσκονται στο χείλος της κατάρρευσης, το Βατικανό αναστατώνεται από ένα σκάνδαλο και το χάος που προκαλείται στους δρόμους της πρωτεύουσας. Στην υπόγεια πόλη, η Cinaglia  προσπάθησε να διατηρήσει την κληρονομιά των Σαμουράι και μαζί με τον Badali επιβλέπει όλες τις εγκληματικές δραστηριότητες στην πόλη με την υποστήριξη της Αδελαίδας και της Αγγελικής. Οι δύο τελευταίες συντονίζουν πλέον τους Anacletis και τη Νάντια, οι οποίες βοηθούν στην διαχείριση των περιοχών διακίνησης ναρκωτικών στην Όστια.

Δεν μπορούν όμως όλοι να δεχτούν αυτό το καθεστώς. Νέοι παράγοντες εμφανίζονται δυναμικά στο προσκήνιο και διαταράσσουν τις ισορροπίες στη Ρώμη. Είναι η αρχή μιας επανάστασης η οποία εξαπλώνεται γρήγορα, από την εκκλησία και δημαρχείο μέχρι και τις ακτές της Όστια και έχει σκοπό να διαγράψει όλα όσα ανήκουν στο παρελθόν.

Ο Σπαντίνο πρέπει να επιστρέψει στο σπίτι για να αποτρέψει την εξάλειψη της δικής του οικογένειας και αναγκάζεται να σφυρηλατήσει νέες συμμαχίες, ακόμα και να ενώσει τις δυνάμεις τους με ανθρώπους που δεν φανταζόταν ποτέ. Αλλά στον πόλεμο, πολλά μπορούν να συμβούν και ο έλεγχος της Ρώμης διακυβεύεται και πάλι.

 

 

ΦΟΝΟΙ ΣΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ (ALPHA TV)

Μια αστυνομική σειρά 12 επεισοδίων με λίγα αποδεικτικά στοιχεία, πολλούς υπόπτους και αμέτρητες ξεκαρδιστικές καταστάσεις.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι οι Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ρένια Λουϊζίδου, Άννη Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου, Λυδία Τζανουδάκη, Γιώργης Τσουρής, Βαγγέλης Δαούσης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Περικλής Αλμπάνης, Νικόλας Απέργης, Ανδριάνα Ανδρέοβιτς.

Η πλοκή εκτυλίσσεται κυρίως μέσα σε ένα μοναστήρι  με 5 μοναχές, όπου μέσα σε αυτό γίνεται ο φόνος ενός νεαρού άνδρα. Η φήμη της μονής της Αγίας Θεοδούλης αρχίζει να κλονίζεται όταν οι ταραγμένες μοναχές θεωρούνται ύποπτες για την δολοφονία και τότε η αστυνομία έρχεται να διαλευκάνει την υπόθεση. Δύο αστυνομικοί της συμφοράς εμφανίζονται στη μονή προκειμένου να βρουν στοιχεία αλλά κάθε φορά πέφτουν σε αδιέξοδο με αποτέλεσμα να αναλάβουν δράση οι μοναχές και να γίνουν ντεντέκτιβ. Προσπαθώντας να εξιχνιάσουν το έγκλημα μπλέκονται σε μια σειρά από περιπέτειες που δεν ταιριάζουν σε καλόγριες.

 

 

ΑΛΗΘΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ (DISNEY+)

To “True Lies” είναι μια αμερικάνικη σειρά δράσης που δημιουργήθηκε από τον Matt Nix, βασισμένη στην ομώνυμη ταινία του 1994 του James Cameron. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Steve Howey, Ginger Gonzaga, Mike O’ Gorman, Erica Hernandez, Annabella Didion, Omar Miller, Lucas Jaye.

O Harry Tasker είναι ένας κορυφαίος κατάσκοπος της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών «Τομέας Ωμέγα». Η σύζυγος του, Helen, μια καθηγήτρια που πλήττει στην καθημερινότητα της, ανακαλύπτει ότι ο φαινομενικά συνηθισμένος άντρας της έχει μια ασυνήθιστη διπλή ζωή. Όταν το μυστικό αποκαλύπτεται, η υπηρεσία προσλαμβάνει την Helen, η οποία εντυπωσιάζει τους πάντες με τις τρομερές της ικανότητες (χάρη στο Τάε Μπο και τη γιόγκα), και προσχωρεί στην ομάδα του Harry που αποτελείται από κορυφαίους πράκτορες, συμμετέχοντας σε μυστικές αποστολές σε όλο τον κόσμο και βιώνοντας μια συναρπαστική ζωή γεμάτη κινδύνους και περιπέτειες. Και όλα αυτά κρατώντας τις περιπέτειες τους μυστικές από τα παιδιά τους!

 

 

GEN V (PRIME VIDEO)

Το “To Gen V” είναι μια αμερικάνικη σειρά υπερηρώων, που αναπτύχθηκε από τους Craig Rosenberg, Evan Goldberg και Eric Kripke. Αποτελεί spin-off του The Boys και βασίζεται στο κόμικ, Boys “We Gotta Go Now” των Garth Ennis και Daric Robertson. Έλαβε ως επί το πλείστον θετικές κριτικές και επαίνους για τους χαρακτήρες και τις ερμηνείες του cast.  Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Lizze Broadway, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh, Asa Germann και Shelley Conn. Η πρώτη σεζόν είναι διαθέσιμη στο Amazon Prime Video.

Από τον κόσμο της σειράς Σώμα Δίωξης Υπερηρώων έρχεται η Gen V, μια συναρπαστική νέα σειρά που διαδραματίζεται στο μοναδικό κολέγιο για υπερήρωες στην Αμερική. Χαρισματικοί φοιτητές δοκιμάζουν τα όρια της ηθικής τους καθώς ανταγωνίζονται για την κορυφή της κατάταξης και για να μπουν στην ελίτ «Ομάδα Επτά». Όταν αποκαλύπτονται τα μυστικά της σχολής, πρέπει να αποφασίσουν τι είδους ήρωες θέλουν να γίνουν.

 

 

CARNIVAL ROW (PRIME VIDEO)

Το Carnival Row είναι μια πρωτότυπη σειρά φαντασίας που δημιουργήθηκε από τους Rene Echevarria και Travis Beacham, βασισμένη στο σενάριο – που προοριζόταν για ταινία- του Beacham “A Killing on Carnival Row”. Πρωταγωνιστούν οι Orlando Bloom, Cara Delevingne, Simon Mc Burney, Tamzin Merchant, David Gyasi, Andrew Gower, Karla Crome, Arty Froushan, Indira Varma και Jared Harris.Το Carnival Row είναι μια ιστορία για την ξενοφοβία και την προσφυγική κρίση, μεταμφιεσμένη μέσω της φαντασίας. Και οι δυο σεζόν είναι διαθέσιμες στο Amazon Prime Video.

Σε έναν βικτοριανό κόσμο βγαλμένο από την φαντασία ένας αυξανόμενος πληθυσμός με μυθικά μεταναστευτικά πλάσματα αγωνίζεται να συνυπάρξει με τους ανθρώπους μετά την εισβολή των τελευταίων στις εξωτικές τους πατρίδες. Τα πλάσματα απαγορεύεται να ζουν, να αγαπούν ή να πετούν με ελευθερία.Αλλά ακόμα και στο σκοτάδι η ελπίδα ζει, καθώς ένας άνθρωπος ντετέκτιβ και μια νεράιδα φέρνουν στο προσκήνιο μια επικίνδυνη υπόθεση. Η ανήσυχη ειρήνη της πόλης καταρρέει όταν μια σειρά από φόνους γίνεται η αφορμή για την αποκάλυψη ενός τέρατος που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί.

 

 

SHELTER (PRIME VODEO)

Μια δραματική σειρά μυστηρίου είναι το “SHELTER” η οποία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα για νέους ενήλικες του Harlan Coben. Πρωταγωνιστούν οι: Jaden Michael, Constance Zimmer, Abby Corrigan και Adrian Greensmith. Η σειρά είναι διαθέσιμη στο Amazon Prime Video.

Ένας απελπισμένος 16χρονος Ο Mickey Bolitar, τέσσερις μήνες μετά τον τραγικό θάνατο του πατέρα του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και τον εγκλεισμό της μητέρας του σε κέντρο αποτοξίνωσης, εγκαθίσταται στην προαστιακή πόλη Kasselton του New Jersey, έχοντας τη φροντίδα της θείας του, Sira. Αν και η προσαρμογή στη νέα του ζωή ήταν δύσκολη, αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον όταν συναντάει τη νεοφερμένη Asley Kent. Η ξαφνική εξαφάνισή της όμως τον οδηγεί στο να ανακαλύψει έναν σκοτεινό κόσμο, με δεκαετίες γεμάτες εξαφανίσεις στην ήσυχης προαστιακή κοινότητα αλλά και την περίπλοκη οικογενειακή ιστορία του.

 

 

OBLITARATED (NETFLIX)

Το Obliterated είναι μια επερχόμενη αμερικάνικη δραματική σειρά δράσης που δημιουργήθηκε από τους Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg και Josh Heald. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Nick Zano και Shelley Hennig. Έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 30 Νοεμβρίου στο Netflix.

Μια ομάδα ειδικών δυνάμεων αποτρέπει μια θανάσιμη πλεκτάνη στην Αμαρτωλή Πόλη και ξεφαντώνει. Αλλά όταν εμφανίζεται η πραγματική απειλή, πρέπει να σώσουν το Λας Βέγκας. Ολοκληρώνουν την αποστολή και γιορτάζουν με μια νύχτα γεμάτη σεξ, ναρκωτικά και αλκοόλ. Ανακαλύπτουν όμως, ότι η βόμβα που εξουδετέρωσαν ήταν ψεύτικη, οπότε η ομάδα αναγκάζεται να ανασυγκροτηθεί για να βρει την πραγματική και να σώσει τον κόσμο.

 

 

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία εικόνας και ήχου επιλέγοντας μια 8K smart TV. Η διασκέδαση, η συγκίνηση, η επικοινωνία και η χαλάρωση στο απόγειο, με ζωντανά χρώματα, ρεαλιστικό ήχο και υψηλές ταχύτητες. Άλλαξε μια για πάντα το σαλόνι σου με τον Κωτσόβολο, τον Νο1 προορισμό για το Σπίτι σου.

 

Μπορείς να δεις ακόμη