ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ SERIES LOVER; ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ!

by Zikou Stella

Κάθε μήνα σου μεταφέρουμε τα νέα για τις σημαντικότερες σειρές που μπορείς να απολαύσεις μέσα από τα κανάλια και τις μεγαλύτερες πλατφόρμες video streaming που είναι διαθέσιμες στη χώρα μας.

 

THE CLEARING (DISNEY+)

Το The Clearing είναι μια αυστραλιανή τηλεοπτική σειρά ψυχολογικού τρόμου σε σκηνοθεσία Jeffrey Walker και Gracie Otto, εμπνευσμένη από τη σκοτεινή ιστορία μιας λατρείας με μια γυναίκα αρχηγό. Βασισμένη στο θρίλερ μυστηρίου της J.P.Pomare, θολώνει τα όρια μεταξύ παρελθόντος και παρόντος, πραγματικότητας και εφιάλτη.
Όταν ένα ανήλικο κορίτσι εξαφανίζεται, πυροδοτεί τις αναμνήσεις μιας γυναίκας από την παιδική της ηλικία ως μέλος των “Όμοιων”, μία από τις ελάχιστες αιρέσεις στην ιστορία με γυναίκα επικεφαλής. Αυτή η πρωτότυπη σειρά ακολουθεί τους εφιάλτες μιας αίρεσης και μιας γυναίκας, που αναγκάζεται να αντιμετωπίσει δαίμονες του παρελθόντος για να σταματήσει την απαγωγή και τον εξαναγκασμό αθώων παιδιών στο μέλλον.

 

 

SECRET INVASION (DISNEY+)

Η Μυστική Εισβολή είναι μια αμερικάνικη μίνι σειρά, που δημιουργήθηκε από τον Kylie Bradstreet, σε σκηνοθεσία Ali Selim και Thomas Bezucha για το Disney+. Βασίζεται στην ομώνυμη ιστορία της Marvel Comics του 2008. Είναι η πρώτη σειρά της Πέμπτης Φάσης του MCU. Πρωταγωνιστούν οι Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Cobie Smulders, Martin Freeman, Kingsley Ben-Adir, Charlayne Woodard, Killian Scott, Samuel Adewunmi, Dermot Mulroney, Christopher McDonald, Katie Finneran, Emilia Clarke, Olivia Colman, Don Cheadle.
Τα γεγονότα διαδραματίζονται στο MCU στον παρόντα χρόνο.  Ο Nick Fury πληροφορείται για τη σχεδιαζόμενη μυστική εισβολή στη Γη μιας φατρίας, των Skrull, που αλλάζουν μορφή. Ο Fury στρατεύεται με τους συμμάχους του, τον Everett K. Ross, τη Maria Hill και τον Skrull Talos, ο οποίος ζει πια στη Γη. Μαζί, με αντίπαλο τον χρόνο, προσπαθούν να αποτρέψουν την επικείμενη εισβολή των Skrull και να σώσουν την ανθρωπότητα.

 

 

ΒΕΡΟΛΙΝΟ: Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ (NETFLIX)

Από το σύμπαν του “La Casa de Papel” έρχεται ο Berlin (Pedro Alonso), σε μια σειρά spin off  δράσης, έρωτα και μυστηρίου που περιλαμβάνει μια από τις πιο ασυνήθιστες ληστείες.  Δημιουργήθηκε από τους Alex Pina και Esther Martinez Lobato και τα 8 επεισόδια του γράφτηκαν από τους Alex Pina, Esther Matrίnez Lobato, David Oliva και Lorena G. Maldonado. Επιστρέφουν στους ρόλους τους οι αστυνομικοί Raquel Murillo (Itziar Ituno) και Alicia Sierra (Najwa Nimri). Το cast συμπληρώνουν οι Samantha Siqueiros (Senora Acero), Julien Pascal Un ano , una noche), Masi Rodriguez και Rachel Lascar (A traves de mi Ventana). Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 29 Δεκεμβρίου.
Ο αινιγματικός εγκληματίας, Berlin ετοιμάζεται για μια ακόμα τέλεια ληστεία εξαφανίζοντας κοσμήματα αξίας 44 εκατομμυρίων δολαρίων από τον μεγαλύτερο οίκο δημοπρασιών στο Παρίσι. Για να μπορέσει όμως να πετύχει τον στόχο του, ζητάει την βοήθεια μίας συμμορίας με την οποία συνήθιζε να κλέβει στο παρελθόν. Η Keila η ειδική στους υπολογιστές είναι μια από τους συνεργάτες του, ο έμπιστος του ακαδημαϊκός καθηγητής Damian, η Cameron ένα παρορμητικό κορίτσι που ζει στα όρια, ο Roi που είναι κλειδαράς και ο Bruce, expert στα όπλα και τα gadgets. Ο Berlin έχοντας ως σύνθημα ζωής ότι μόνο δύο πράγματα μπορούν να κάνουν μια κακή μέρα σπουδαία, η αγάπη και ένα εκατομμύριο ευρώ, αναζητάει την συγκίνηση της μεγάλης ληστείας για να συνεχίσει να επιδιώκει την ευχαρίστηση.

 

 

ΑΜΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ (NETFLIX)

H σειρά” Yoh Christmas” (Αμάν Χριστούγεννα) είναι μια παραγωγή της ΒΒΖΕΕ Films. Δημιουργήθηκε από την Tiffany Barbuzano και τον σύζυγο της Johnny σε σενάριο των Barbuzanos, Zoleka Monare και Gillian Breslin. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Katlego Lebogang, Siya Sepotokele, Didi Makobane, Anthony Oseyemi, Sivuyile Ngesi. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα του Netflix την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου.
H πιεσμένη 30χρονη Thando είναι σε όλα τυχερή εκτός από την αγάπη, μια λεπτομέρεια που η οικογένεια της και η κοινωνία δεν την αφήνουν να ξεχάσει. Μετά από πάρα πολλά δείπνα Παραμονής Χριστουγέννων που την κρατούσαν κολλημένη  στο παιδικό τραπέζι, η Thando αποφασίζει να ανατρέψει την γνώμη των άλλων γι’ αυτήν. Τα πράγματα αλλάζουν καθώς ανακοινώνει ότι έχει φίλο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν έχει ακόμη σχέση με κάποιον. Έχοντας μόνο 24 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα μπαίνει στη διαδικασία να βρει εσπευσμένα κάποιον, μέσα από μια πληθώρα άτυχων γνωριμιών, για να τον παρουσιάσει στο δείπνο.

 

 

THE WHEEL OF TIME – SEASON 2 (PRIME VIDEO)

Ο Τροχός του Χρόνου είναι μια αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά φαντασίας, που δημιουργήθηκε από τον Rafe Judkins, βασισμένη στην ομώνυμη σειρά βιβλίων των Robert Jordan και Brandon Sanderson. Τα 8 επεισόδια της δεύτερης σεζόν προβάλλονται στο Amazon Prime Video.
Η Moiraine Damodred, μέλος της Aes Sedai, μιας ισχυρής οργάνωσης γυναικών που μπορούν να διαχειρίζονται τη Μία Δύναμη, αναζητά μια ομάδα πέντε νέων από το απομονωμένο χωριό Two Rivers, πιστεύοντας ότι ένας από αυτούς είναι η μετενσάρκωση του Δράκου, ενός εξαιρετικά ισχυρού άνδρα, υπεύθυνου για το Breaking of the World. Το Dragon Reborn προφητεύεται ότι είτε θα σώσει τον κόσμο από έναν αρχέγονον κακό γνωστό ως τον Dark One είτε θα τον διαλύσει για άλλη μια φορά.
Αν και ο Ραντ νόμιζε ότι κατέστρεψε τον Σκοτεινό, το κακό δεν έχει φύγει από τον κόσμο. Οι νέες και πολύ παλιές απειλές αναζητούν τους νεαρούς φίλους από το Two Rivers, που τώρα έχουν διασκορπιστεί σε όλο τον κόσμο. Η γυναίκα που τους βρήκε και τους καθοδήγησε τώρα είναι ανίκανη να βοηθήσει, και έτσι πρέπει να βρουν άλλες πηγές δύναμης. Ο ένας στον άλλον ή στον εαυτό τους, στο Φως ή στο Σκοτάδι.

 

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ (PRIME VIDEO)

Αμερικάνικη κωμική- δραματική σειρά επιστημονικής φαντασίας που δημιουργήθηκε από τον βραβευμένο με Emmy Greg Daniels. To “Ξενοδοχείο ο Άλλος Κόσμος“ επιστρέφει με τη  τρίτη σεζόν και αφήνουμε πίσω μας τον online κόσμο του Lakeview για ένα σύντομο ταξίδι στην πραγματικότητα. Ο κίνδυνος του μόνιμου θανάτου καραδοκεί σε κάθε γωνιά αλλά οι πρωταγωνιστές, Robbie Amell, Andy Allo , Allegra Edwards μας αποσπούν την προσοχή με εξαιρετικές ερμηνείες και ενδιαφέροντα storylines.
Στο μέλλον  οι άνθρωποι μπορούν να “ανεβάσουν” (με άλλα λόγια να κάνουν upload) τη συνείδησή τους σε μια πολυτελή ψηφιακή  μεταθανάτια ζωή. Όταν ο προγραμματιστής υπολογιστών Nathan Brown πεθαίνει πρόωρα, τον ”ανεβάζουν” στο πανάκριβο Lakeview, όπου συναντάει τη Nora, φίλη της Ingrid. Καθώς ο Nathan προσαρμόζεται στα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ψηφιακού παραδείσου, δένεται με τη Nora, τη ζωντανή εκπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών. Η Nora παλεύει με τις πιέσεις της δουλειάς της, τον ετοιμοθάνατο πατέρα της που δεν θέλει να “ανέβει” με τα αυξανόμενα συναισθήματά της για τον Nathan ενώ σιγά σιγά πιστεύει ότι ο Nathan δολοφονήθηκε.
Στην τρίτη σεζόν ο Nathan και η Nora κάνουν σχέση στον αληθινό κόσμο και προσπαθούν να εξαφανίσουν το “re-upload”, όσο ένα αντίγραφο του Nathan ενεργοποιείται στο Lakeview και ξεκινάει μια άλλη πορεία με τη Ingrid. H Aleesha γίνεται διευθύντρια κι αποκτά νέο ερωτικό ενδιαφέρον στη δουλειά της. Ο Luke νιώθει μόνος κι αναζητά εργασία στην Γκρίζα Ζώνη.

 

 

CULPRITS (DISNEY+)

Το «Culprits» είναι μια νέα, συναρπαστική αστυνομική σειρά θρίλερ από τον βραβευμένο παραγωγό Stephen Garrett  και τον σκηνοθέτη J. Blakeson, που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο 67ο Φεστιβάλ του Βρετανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου, στο Λονδίνο. Μια σειρά που ξεκινά εκεί που οι περισσότερες αστυνομικές ιστορίες τελειώνουν. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Nathan Stewart-Jarrett, Kirby Howell-Baptiste, Niamh Algar, Kevin Vidal, Gemma Arterton, Eddie Izzard. Ο πρώτος κύκλος είναι διαθέσιμος με 8 επεισόδια στο Disney +.
Ο οικογενειάρχης Joe Petrus ζει το αμερικάνικο όνειρο, έχει τον αρραβωνιαστικό του τον Jules, τα παιδιά του, Frankie και Bud, και ξεκινάει τη δική του επιχείρηση σε ένα ήσυχο προάστιο. Ο Joe, όμως, έχει ένα μυστικό. Τρία χρόνια πριν, είχε στρατολογηθεί από τη διαβόητη Βρετανίδα εγκληματία Dianne Harewood, για να πάρει μέρος σε ένα επικίνδυνο έγκλημα με την υπόσχεση ότι αν η αποστολή ολοκληρωνόταν θα κατάφερνε να ξεκινήσει μια ολοκαίνουργια ζωή. Τώρα, το επικίνδυνο παρελθόν του Joe φαίνεται ότι τον πλησιάζει.
Όταν ένας δολοφόνος αρχίζει να απειλεί τη συμμορία που διέπραξε το έγκλημα, ο Joe συνειδητοποιεί ότι ο μόνος τρόπος για να είναι ασφαλής η οικογένεια του είναι να επιστρέψει στο Λονδίνο, για να έρθει σε επαφή με την παλιά του συμμορία και να βρουν την Dianne.

 

 

FARGO (COSMOTE TV)

Το βραβευμένο με έξι Emmy “Fargo”, αμερικάνικη αστυνομική δραματική σειρά μαύρης κωμωδίας που δημιουργήθηκε και γράφτηκε από τον Noa Hawley, επιστρέφει με τη 5η σεζόν στην Cosmote TV. Η σειρά είναι εμπνευσμένη από την ομώνυμη ταινία του 1996, η οποία γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τους αδελφούς Coen, και διαδραματίζεται στο ίδιο φανταστικό σύμπαν.
Διάφορα χρονικά εξαπάτησης, ίντριγκας και δολοφονίας μέσα και γύρω από την παγωμένη Μινεσότα, μία φαινομενικά ήρεμη μικρή πόλη. Όλες αυτές οι ιστορίες οδηγούν μυστηριωδώς πίσω με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στο Fargo της Βόρειας Ντακότα. Μετά από μια απροσδόκητη σειρά γεγονότων που φέρνει τη “Dorothy’Dot’ Lyon” αντιμέτωπη με τις αρχές, αυτή η φαινομενικά τυπική νοικοκυρά των μεσοδυτικών πολιτειών βυθίζεται ξαφνικά σε μια ζωή που νόμιζε ότι είχε αφήσει πίσω της.

 

 

HIGH INTELLECTUAL POTENCIAL (COSMOTE TV)

Το HIP είναι μια  Γάλλο-βελγική αστυνομική κωμική σειρά φαντασίας σε σκηνοθεσία Laurent Tuel, Vincent Jamain, Mona Achache. Στο Star προβλήθηκε πρόσφατα μια διασκευή της σειράς. Το “IQ 160”. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Audrey Freurot, Cypriane Gardin, Noe Vandervoorde, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches, Marie Denamaud, Berangere McNeese. Η τρίτη σεζόν είναι διαθέσιμη στο Cosmote TV.
Η Morgane είναι 38 ετών και έχει 3 παιδιά από 2 πρώην συζύγους. Μόνη της πρέπει να διαχειριστεί την οικογενειακή της ζωή σε δύσκολες συνθήκες. Αλλά είναι πολύ προικισμένη. Έχει IQ 160 και αρκετή δόση ανυπακοής. Η ζωή της ως νοικοκυρά ανατρέπεται όταν οι εξαιρετικές της ικανότητες εντοπίζονται από την αστυνομία της Λιλ (μια πόλη στο βόρειο τμήμα της Γαλλίας) και της προσφέρεται δουλειά ως σύμβουλος. Αλλά η Morgane έχει πρόβλημα με την εξουσία.

 

 

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία εικόνας και ήχου επιλέγοντας μια 8K smart TV. Η διασκέδαση, η συγκίνηση, η επικοινωνία και η χαλάρωση στο απόγειο, με ζωντανά χρώματα, ρεαλιστικό ήχο και υψηλές ταχύτητες. Άλλαξε μια για πάντα το σαλόνι σου με τον Κωτσόβολο, τον Νο1 προορισμό για το Σπίτι σου.

Μπορείς να δεις ακόμη