TEKKEN 8: ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ STORY TRAILER ΠΡΟΪΔΕΑΖΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΦΟΔΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ

by Manos Kavvalos

Από πλευράς fighting games, το 2024 θα ξεκινήσει με ιδανικό τρόπο και πιο συγκεκριμένα με το Tekken 8. Το παιχνίδι αναμένεται να τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 26 Ιανουαρίου, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC. Για να προετοιμαστείς σχετικά με τις δραματικές εξελίξεις που έρχονται, η Bandai Namco δημοσίευσε το story trailer του παιχνιδιού.

Η συνεχιζόμενη διαμάχη ανάμεσα στον Jin Kazama, που είναι αποφασισμένος να αψηφήσει το πεπρωμένο του και τον πατέρα του, Kazuya Mishima, που του αντιτίθεται, μετατρέπεται προοδευτικά σε μια μεγάλη σύγκρουση, που εμπλέκει ολόκληρο τον κόσμο. Το gameplay περιλαμβάνει ομαλή μετάβαση από κινηματογραφικές σκηνές σε έντονες μάχες και είναι βέβαιο ότι θα σε βυθίσει στον κόσμο του Tekken, προσφέροντάς σου αμέτρητες ώρες συναρπαστικής δράσης.

Ο ολοκληρωτικός πόλεμος ανάμεσα στη Mishima Zaibatsu και τη G Corporation της οποίας επικεφαλής είναι ο Kazuya Mishima, έφτασε στο τέλος του, μετά την εξαφάνιση του Heihachi Mishima. Η G Corp νίκησε λόγω της αυξημένης επιρροής της και συνέχισε να διεξάγει πολέμους. Έξι μήνες αργότερα, η ειρήνη αγνοείται στον κόσμο.

Η G Corp αρνούνταν να αφοπλιστεί και μετά από εντολή των Ηνωμένων Εθνών, ηγέτες από όλον τον κόσμο δεσμεύτηκαν να της επιβάλουν κυρώσεις για όσο διάστημα αρνούνταν τον αφοπλισμό. Στη συνέχεια, όμως, εμφανίστηκε ως εκπρόσωπός της ο Kazuya, ανήγγειλε την απόρριψη των κυρώσεων και διέταξε τις δυνάμεις του να εισβάλουν στην αίθουσα όπου ήταν συγκεντρωμένοι οι ηγέτες, μετατρέποντάς την σε θάλασσα από φλόγες μαζί με την υπόλοιπη Νέα Υόρκη.

Εν τω μεταξύ, ο επαναστατικός στρατός με επικεφαλής τον Lars Alexanderson ξεκίνησε την Επιχείρηση Κεραυνός, μια αποστολή που είχε σχεδιαστεί για να ανατρέψει τον Kazuya. Κλειδί για την επιτυχή έκβαση της επιχείρησης θα ήταν ο Jin Kazama, που είχε πλέον μάθει να ελέγχει τις δαιμονικές του δυνάμεις.

Ο Kazuya Mishima και ο Jin Kazama, πατέρας και γιος ετοιμάζονται για την πιο αποφασιστική αναμέτρηση. Η μάχη μεταξύ των δαιμόνων έρχεται σε μια στιγμή που η ισορροπία στον κόσμο είναι πιο εύθραυστη από ποτέ.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5PlayStation 4Nintendo SwitchXbox Series X, Xbox Series SPC. 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη