ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ SERIES LOVER; ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ!

by Aggeliki Tsoukana

Κάθε μήνα σου μεταφέρουμε τα νέα για τις σημαντικότερες σειρές που μπορείς να απολαύσεις μέσα από τα κανάλια και τις μεγαλύτερες πλατφόρμες video streaming που είναι διαθέσιμες στη χώρα μας.

 

IT’S ALWAYS SUNNY IN PHILADELPHIA (DISNEY+)

Το ”It’s Always Sunny in Philadelphia“ είναι αμερικάνικη κωμική σειρά που δημιουργήθηκε από τον Rob McElhenney σε συνεργασία με τον Glenn Howerton. Πρωταγωνιστούν οι Charlie Day, Glen Howerton, Rob McElhenney, Kaitlin Olson και Danny DeVito. Η σειρά επιστρέφει με μια ακόμα σεζόν στο Disney +.

Το σενάριο ακολουθεί μια ομάδα περιθωριακών ναρκισσιστών, που είναι γνωστοί ως “The Gang” και που διευθύνουν ένα πενιχρό, αποτυχημένο ιρλανδικό μπαρ που ονομάζεται Paddy’s Pub, στη γειτονιά της Νότιας Φιλαδέλφειας. Η συμμορία αποτελείται αρχικά από τον θυρωρό Charlie Kelly, τον ψευτοφύλακα Mac και τον μπάρμαν Dennis Reynolds. Στην Paddy’s Pub εργάζεται ως σερβιτόρα η δίδυμη αδελφή του Dennis, που προσπαθεί να κάνει καριέρα ως ηθοποιός. Από τη δεύτερη σεζόν εμφανίζεται ο Frank Reynolds, ένας εκκεντρικός εκατομμυριούχος και πατέρας των δίδυμων Reynolds, ο οποίος αναλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της ιδιοκτησίας του μπαρ. Σύντομα γίνεται ο οικονομικός καταλύτης για τη “The Gang”, χρηματοδοτώντας συχνά πολλές από τις υπερβολικά περίπλοκες δραστηριότητές της, ενώ ταυτόχρονα υποκύπτει στη διαφθορά.

 

 

MAYANS M.C. (DISNEY+)

Το Mayans M.C. είναι μια αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά που δημιουργήθηκε από τον Kurt Sutter και τον Elgin James. Τα γεγονότα διαδραματίζονται στο ίδιο φανταστικό σύμπαν με το Sons of Anarchy και ασχολείται με τους αντίπαλους των Sons που έγιναν τελικά σύμμαχοι, το Mayans Motorcycle Club. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: J. D. Pardo, Clayton Cardenas, Sarah Bolger, Michael Irby, Carla Baratta, Richard Cabral, Raoul Max, Trujillo, Manny Montana, Antonio Jaramillo, Danny Pino, Edward James Olmos, Emilio Rivera, Sulem Calderon, Frankie Loyal, Joseph Raymond Lucero, Vincent Vargas και JR Bourne. Η σειρά αποτελείται από πέντε σεζόν και είναι διαθέσιμη στο Disney +.

Το Mayans M.C. διαδραματίζεται δυόμισι χρόνια μετά τα γεγονότα του Sons of Anarchy και μας μεταφέρει εκατοντάδες μίλια μακριά στη φανταστική συνοριακή πόλη Santo Padre της Καλιφόρνια. Η σειρά επικεντρώνεται στους αγώνες του Ezekiel”EZ”Reyes. Κάποτε ένα προικισμένο  αγόρι, γιος μιας περήφανης μεξικάνικης οικογένειας με το αμερικάνικο όνειρο στα χέρια του, ο ΕΖ και ο αδελφός του, Angel είναι πιο κοντά από ποτέ αφού ανακαλύπτουν την αλήθεια πίσω από τη δολοφονία της μητέρας τους. Αντιμέτωπος με το να χαράξει μια νέα ταυτότητα για τον εαυτό του στη μικρή του πόλη, ο ΕΖ έχει την ανάγκη για εκδίκηση που τον οδηγεί σε μια ζωή που δεν σκόπευε ποτέ να αποκτήσει και από την οποία δεν θα μπορούσε ποτέ να ξεφύγει. Εν τω μεταξύ, ο πατέρας τους Felipe, αγωνίζεται να συμβιβαστεί με τις επιλογές που έχουν κάνει ο ίδιος και οι γιοί του.

 

 

TIERRA INCOGNITA (DISNEY+)

H “Tierra Incognita” είναι μια ισπανική τηλεοπτική σειρά μυστηρίου και τρόμου για παιδιά και έφηβους της Walt Disney Company. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί:  Pedro Maurizi, Mora Fisz, Thomas  Lepera, Tomas Kirzner, Veronica Intile, Lautaro Delgado Tymruk, Carla Pandolf, Ezekiel Rodriguez, Osmar Nunez, Silvia Kutika, Azucena Zhou, Valentina Gonzalez, Fernando Malfitano, Joaquin Ochoa, Martin Armendariz, Sebastian  Sinnot. Oι δύο σεζόν είναι διαθέσιμες στο Disney +.

O Έρικ επιστρέφει στη γενέτειρα του για να λύσει το μυστήριο της εξαφάνισης των γονιών του πριν οχτώ χρόνια. Αυτός και η αδελφή του μεγάλωσαν με τους γονείς της μητέρας τους και μια μέρα το σκάει για να πάει στο θεματικό πάρκο του τρόμου που ανήκε στους γονείς του και στο οποίο τους είδαν τελευταία φορά ζωντανούς. Στην πόλη, ο Έρικ θα συναντήσει τρία καταλυτικά για την πορεία του πρόσωπα, τον Πάμπλο, τον παιδικό του φίλο που του προσφέρει τη φιλία του άνευ όρων, τη Λίλα, ένα κορίτσι που πάντα άρεσε στον Έρικ και τη θεία του την Κάρμεν που θα τον κάνει να καταλάβει ότι την αλήθεια θα την ανακαλύψει μόνο με τη βοήθεια της οικογένειας του. Η επιστροφή του συμπίπτει με την εμφάνιση ενός άγνωστου όντος που επιτίθεται στους κατοίκους της πόλης. Μόνο με τη βοήθεια των φίλων και της οικογένειας του θα έχει ο Έρικ πιθανότητες να λύσει τα μυστήρια που κρύβει το θεματικό πάρκο.

 

 

BOY SWALLOWS UNIVERSE (NETFLIX)

To “Boy Swallows Universe” είναι μια επερχόμενη σειρά που βασίζεται στο ομώνυμο ημι-αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα του Trent Dalton. Μια υπέροχη ιστορία αγάπης, εγκλήματος, μαγείας, μοίρας και ενηλικίωσης. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Travis Fimmel, Simon Lucas Baker, Phoebe Tonkin, Felix Cameron, Zac Burgess, Lee Tiger Halley, Bryan Brown, Anthony LaPaglia, Sophie Wilde, Cristopher James Baker, HaiHa Le, Isaak Strutt- Stevens, Deborah Mailman, Ben O’Toole, Emily Eskel, Zachary Wan, Millie Donaldson, Eloise Rothfield, Matthew Knight, Drew Matthews. H σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Ιανουαρίου 2024 στο Netflix.

Η πλοκή διαδραματίζεται στο βίαιο εργατικό προάστιο του Brisbane το 1983. Ένας πατέρας που αγνοείται, ένας αδελφός που δεν μιλάει, μια μάνα στη φυλακή, ένας έμπορος ηρωίνης για πατριός και ένας διαβόητος εγκληματίας για μπέιμπι σίτερ. Όχι  πως η ζωή του Eli Bell δεν είναι αρκετά περίπλοκη ήδη. Απλώς προσπαθεί να ακολουθήσει την καρδιά του, μαθαίνοντας τι χρειάζεται για να είσαι καλός άνδρας, αλλά η ζωή συνεχίζει να βάζει εμπόδια στον δρόμο του. Εξίσου σημαντικός είναι ο Tytus Broz, ο θρυλικός έμπορος. Αλλά η ζωή του Eli  πρόκειται να γίνει πολύ πιο σοβαρή. Εκτός του ότι κοντεύει να ερωτευτεί, πρέπει να εισβάλει στο Boggo Road Gaol την ημέρα των Χριστουγέννων, για να σώσει τη μαμά του.

 

 

DETECTIVE FORST (NETFLIX)

To “Detective Forst” είναι μια επερχόμενη πολωνική αστυνομική σειρά βασισμένη στη σειρά Forst του Remigiusz Mroz. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Borys Szyc, Zuzanna Saporznikow, Andrzeij Bienias, Kamilla Baar, Aleksandra Grabowska, Szymon Wroblewski, Maciej Pesta, Artur Barcis, Malgorzata Hajewska -Krzysztofik, Michal Suwada, Tomasz Pogon, Remiguisz, Moroz, Piotr Franasowicz, Magdalena Debicka. Θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιανουαρίου στο Netflix.

Σε μια πόλη που μαστίζεται από το έγκλημα ο ντετέκτιβ Wiktor Forst, λόγω της παράνομης προσέγγισης του σε έρευνες για την επίλυση των παράξενων δολοφονιών στα βουνά Tatra, βγαίνει σε διαθεσιμότητα από τις αρχές που τον θέλουν έξω από το παιχνίδι. Εκείνος όμως καθοδηγούμενος από μια αδιάκοπη αίσθηση καθήκοντος, αποφασίζει να ενώσει τις δυνάμεις του με τη δημοσιογράφο Olga Szrebska, εκτός των πλαισίων του νόμου, για να εξιχνιάσουν τη σειρά των βίαιων αυτών φόνων.

 

 

THE LOST FLOWERS OF ALICE HEART (PRIME VIDEO)

Το “The Lost Flowers of Alice Heart” είναι μια βαθιά συγκινητική και ρομαντική  μίνι σειρά βασισμένη στο best seller μυθιστόρημα της Αυστραλιανής συγγραφέως Holly Ringland. Είναι μια παραγωγή της Amazon Studios,  με πρωταγωνίστριες τη Sigourney Weaver και την Alycia Debnam-Carey. Το cast συμπληρώνουν οι Alyla Browne, Asher Keddie, Leah Purcell, Frankie Adams, Alexander England, Charlie Vickers, Jack Latorre, Tilda Cobham- Hervey, Sebastian Zurita και Shareena Clanton.

Η Alice ζει απομονωμένη δίπλα στη θάλασσα, όπου τα μαγευτικά λουλούδια της μητέρας της και τα κρυμμένα μηνύματα τους την προστατεύουν από τις σκοτεινές διαθέσεις του πατέρα της. Αφού χάνει τους γονείς της σε μια μυστηριώδη φωτιά, η εννιάχρονη Alice πηγαίνει να ζήσει με την γιαγιά της, τη June, που δεν ήξερε ποτέ ότι είχε σε μια φάρμα λουλουδιών που δίνει καταφύγιο σε γυναίκες οι οποίες έχουν χαθεί ή ταλαιπωρηθεί. Στη Βικτωριανή παράδοση, κάθε λουλούδι έχει ένα νόημα και, καθώς ξεκινάει μια νέα ζωή, η Alice χρησιμοποιεί αυτή τη γλώσσα των λουλουδιών για να πει πράγματα που είναι πολύ δύσκολο να εκφράσει.

Όμως, χρόνια αργότερα, η οικογενειακή μυστικότητα, μια καταστροφική προδοσία και η αποκάλυψη ενός άνδρα που τελικά δεν ήταν αυτό που αρχικά έδειχνε, θα αναγκάσουν την Alice να αντιμετωπίσει το παρελθόν της.

 

 

WILDERNESS (PRIME VIDEO)

Το Wilderness είναι μια βρετανική μίνι σειρά που ανήκει στην κατηγορία των ψυχολογικών θρίλερ. Δημιουργός της είναι η  Marnie Dickens και βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του B.E. Jones.

Πρωταγωνιστούν οι Jenna Coleman, Oliver Jackson- Cohen, Asley Benson, Morgana Van Peebles, Claire Rushbrook, Talia Balsam, Eric Balfour, Marsha Stephanie Blake και Jonathan Keltz. Η πρώτη σεζόν είναι διαθέσιμη στο Amazon Prime Video.

Η Liv Taylor και ο Will Taylor μοιάζουν να τα έχουν όλα, έναν σταθερό γάμο και μια πολυτελή νέα ζωή στη Νέα Υόρκη. Μέχρι που η Liv μαθαίνει για την εξωσυζυγική του σχέση.  Η πληγωμένη καρδιά της Liv σύντομα μετατρέπεται σε οργή. Το ζευγάρι αποφασίζει να ξεκινήσει το αμερικάνικο οδικό ταξίδι που πάντα ονειρευόταν η Liv από τότε που ήταν μικρή. Ξεκινάνε από το Monument Valley του Grant Canyon και μέσω του Yosemite καταλήγουν σε ένα ειδυλλιακό Σαββατοκύριακο στο Las Vegas. Για τον Will, είναι μια ευκαιρία να επανορθώσει, για την Liv, είναι η τέλεια στιγμή να πάρει εκδίκηση και να φανεί σαν ατύχημα. Στην πορεία όμως συναντούν ένα ζευγάρι που μπλέκεται στην ζωή τους με τρόπο που χαλάει τα σχέδια της Liv και ανατρέπει όλο το μέλλον τους.

 

 

1923 (COSMOTE TV)

Το “1923” είναι μια αμερικάνικη δραματική σειρά γουέστερν, prequel της σειράς Yellowstone της Paramount και συνέχεια της σειράς 1883 με την Isabel May να επανέρχεται στον ρόλο της, ως η αφηγήτρια Elsa Dutton. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Helen Mirren, Harrison Ford, Brandon Sklenar, Julia Schlaepfer, Jerome Flynn, Darren Mann, Isabel May, Brian Geraghty, Aminah Nieves, Mochelle Randolph, Timothy Dalton. Ο πρώτος κύκλος προβάλλεται στο Cosmote TV και θα ακολουθήσει ο δεύτερος.

Στη Montana του 20ού αιώνα, μια γενιά της οικογένειας Dutton έρχεται αντιμέτωπη με τις ανυπέρβλητες προκλήσεις της εποχής. Η ξηρασία, η ποτοαπαγόρευση και η επικείμενη παγκόσμια οικονομική ύφεση επηρεάζουν τη Montana πολύ πριν το κραχ της Wall Street του 1929 και δοκιμάζουν τα μέλη της.

 

 

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία εικόνας και ήχου επιλέγοντας μια 8K smart TV. Η διασκέδαση, η συγκίνηση, η επικοινωνία και η χαλάρωση στο απόγειο, με ζωντανά χρώματα, ρεαλιστικό ήχο και υψηλές ταχύτητες. Άλλαξε μια για πάντα το σαλόνι σου με τον Κωτσόβολο, τον Νο1 προορισμό για το Σπίτι σου.

Μπορείς να δεις ακόμη