ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ SERIES LOVER; ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ!

by Zikou Stella

Κάθε μήνα σου μεταφέρουμε τα νέα για τις σημαντικότερες σειρές που μπορείς να απολαύσεις μέσα από τα κανάλια και τις μεγαλύτερες πλατφόρμες video streaming που είναι διαθέσιμες στη χώρα μας.

 

17 ΚΛΩΣΤΕΣ (COSMOTE TV)

Μια νέα παραγωγή της Cosmote TV είναι η σειρά “17 κλωστές“ από το ομότιτλο βιβλίο του Πάνου Δημάκη, βασισμένο σε αληθινή ιστορία, με σεναριογράφους τη Μιρέλλα Παπαοικονόμου και την Κάτια Κισσονέγρη  και σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί:  Πάνος Βλάχος, Αθηνά Τσιλύρα, Ντένια Στασινοπούλου, Θοδωρής Κατσαφάδος, Μαρίνα Ψάλτη, Κώστας Φλωκατούλας, Μελίνα Βαμπούλα, Κώστας Φιλίππογλου, Άλκηστη Πουλοπούλου, Μάνος Βακούσης, Ταξιάρχης Χάνος, Θάνος Τοκάκης,  Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, Χρήστος Βελίανος.

Η σειρά διαδραματίζεται στα Κύθηρα το 1909. Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας, είναι ο Αντώνης, ένας νεαρός και φιλήσυχος τσαγκάρης και λυράρης που ζει και μεγαλώνει με αξίες και αρχές από τους γονείς του και προσπαθεί με αξιοπρέπεια να βγάλει τα προς το ζην. Μέχρι τη στιγμή που θα βρεθεί στο στόχαστρο της τοπικής κοινωνίας όπου ζει, όταν κάποιοι θα τον κατηγορήσουν άδικα ότι έκανε ανήθικες προτάσεις σε μια παντρεμένη πελάτισσα του. Η κατακραυγή θα τον αναγκάσει να τα αφήσει όλα πίσω του και να μετεγκατασταθεί στον Πειραιά όπου θα αποπειραθεί να κάνει μια νέα αρχή. Ωστόσο όταν η ιστορία επαναληφθεί, ο Αντώνης θα γεμίσει πίκρα και οργή και ο μόνος δρόμος που θα του μείνει θα είναι αυτός της εκδίκησης.

 

 

WILL TRENT (DISNEY +)

Βασισμένη στην best seller σειρά μυθιστορημάτων της Karin Slaughter, η αστυνομική σειρά “Will Trent” είναι μια εξαιρετική πρόταση, με τη Liz Heldens και τον Dan Thomsen, να έχουν αναλάβει τη συγγραφή και την εκτελεστική παραγωγή μαζί με την  Karin Slaughter. O Ramon Rodriguez, ο Oliver Obst και ο Paul McGuigan είναι επίσης εκτελεστικοί παραγωγοί. Πρωταγωνιστούν oι: Ramon Rodriquez, Erika Christensen, Iantha Richardson, Jake McLaughlin, Sonja Sohn. Σύντομα έρχεται και η 2η σεζόν στο Disney plus.

Ο ειδικός πράκτορας Will Trent του Γραφείου Ερευνών της Georgia (GBI) είχε εγκαταλειφθεί από τη γέννηση του και βίωσε μια σκληρή ενηλικίωση στο υπερφορτωμένο σύστημα ανάδοχων οικογενειών της Atlanta. Όμως τώρα παρά το γεγονός ότι είναι δυσλεξικός, είναι αποφασισμένος να αξιοποιήσει τη μοναδική του οπτική για να διασφαλίσει ότι κανείς δεν θα βρεθεί εγκαταλελειμμένος όπως εκείνος. Μάλιστα ο Will Trent έχει το υψηλότερο ποσοστό διαλεύκανσης υποθέσεων στο Γραφείο Ερευνών της Georgia.

O Will συνεργάζεται με τη Faith Mitchell, μία αξιωματικό της APD που έχει τοποθετηθεί εκ νέου στο GBI. Από την άλλη, η  Angie Polaski, φίλη του Will που μεγάλωσε επίσης στο σύστημα ανάδοχης φροντίδας της Atlanta, συνεργάζεται με τον  αστυνομικό με πολιτικά ρούχα του APD, Michael Ormewood, ντετέκτιβ και αυτός, που μερικές φορές τσακώνεται με τον Will. Αλλά όταν έρχεται η ώρα, οι δύο τους μαζί με τους συνεργάτες τους, θα αφήσουν τις διαφορές τους στην άκρη για να λύσουν μια υπόθεση.

 

 

ECHO (DISNEY+)

Το Echo είναι μια μίνι σειρά με υπερήρωες που διαδραματίζεται στο κινηματογραφικό σύμπαν των Marvel Studios. Αναπτύχθηκε από την Marion Dayen με την Alaqua Cox να επανέρχεται στον ρόλο της ως Maya “Echo” Lopez. Η Maya παλεύει με ένα σωρό άτυχους εχθρούς, οι οποίοι πήραν τη λάθος απόφαση να βρεθούν στον δρόμο της. Επίσης, επιστρέφουν ο Zahn McClarnon ως William Lopez, ο πατέρας του Echo και ο Charlie Cox ως Matt Murdock/ Daredevil. Τα νέα μέλη του cast περιλαμβάνουν τους Chaske Spencer, Tantoo Cardinal, Graham Greene, Devery Jacobs και Cody Lightning. H σειρά αποτελείται από πέντε επεισόδια που είναι άμεσα διαθέσιμα για να κρατήσουν ευχάριστα απασχολημένους τους fans.

Το σενάριο περιστρέφεται γύρω από τη Maya Lopez καθώς μια αποστολή εκδίκησης την οδηγεί πίσω στη γενέτειρά της. Εκεί πρέπει να αντιμετωπίσει τους ανθρώπους και την κληρονομιά που άφησε πίσω της ενώ υπερασπιζόταν τον εαυτό της από τον Kingpin. Θέλει να πάρει εκδίκηση για τον πατέρα της και να καταστρέψει την αυτοκρατορία του Kingpin.

 

 

FELLOW TRAVELERS (COSMOTE TV)

Μια ιστορία αγάπης σε μίνι σειρά εποχής 8 επεισοδίων βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Thomas Mallon. Δημιουργήθηκε από τον Ron Nyswaner ο οποίος είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός με τους Matt Boner, Daniel Minahan, Robbie Roggers και Dee Johnson. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Matt Bomer, Jonathan Bailey, Jelani Alladin, Linus Roache, Noah J. Ricketts και Allison Williams. H σειρά απέσπασε γενικά καλές κριτικές και μεταδίδεται από την Cosmote TV.

Η πλοκή ακολουθεί τα χνάρια των πολιτικών υπαλλήλων Hawkins Fuller και Tim Lawghlin, των οποίων τα μονοπάτια συγκλίνουν στο απόγειο του Lavender Scare της δεκαετίας του 1950. Παρά τη διαρκή απειλή να συλληφθούν, η φλογερή αγάπη του ενός για τον άλλο εντείνεται στις ταραχώδεις δεκαετίες που ακολουθούν. Το ασταθές ειδύλλιο τους καλύπτει τις διαμαρτυρίες για τον πόλεμο του Βιετνάμ της δεκαετίας 1960, τον ηδονισμό της ντίσκο που τροφοδοτείται από ναρκωτικά του ‘80 και την κρίση του AIDS του ’80, καθώς αντιμετωπίζουν εμπόδια στον κόσμο και στον εαυτό τους.

 

 

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ (ERTFLIX)

Η μίνι σειρά 8 επεισοδίων, “Έρημη Χώρα” σε σκηνοθεσία και σενάριο του Γιώργου Γκικαπέππα αποτελεί την πρώτη παραγωγή του ERTFLIX. Πρόκειται για μια δυνατή οικογενειακή ιστορία με στοιχεία γουέστερν, θυμίζοντας κάτι από παραγωγές του εξωτερικού, με εξαιρετικούς ηθοποιούς και συντελεστές. Πρωταγωνιστούν οι: Γιώργος Κέντρος, Δανάη Σκιάδη, Γιώργος Καραμίχος, Άννα Μαρία Μαρινάκη, Νίκος Αρβανίτης, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Γιώργος Γιαννόπουλος, Χρήστος Κοντογιώργης, Αλεξία Σαπρανίδου, Στέλιος Ξανθουδάκης, Κίττυ Παϊταζόγλου, Δημήτρης Αριανούτσος, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας, Στεφανία Μαρόλα, Κάρμεν Ιονέσκου, Μιχάι Ντινβάλε, Ντίνα Αβαγιανού, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Δημήτρης Τοπαλίδης, Αδελαϊδα Κατσιδέ, Καλλιόπη Παναγιωτίδου, Δέσποινα Ρεμεδιάκη, Έφη Σισμανίδου, Αγγελική Μαρίνου, Βαγγέλης Δουκουτσέλης και Κωνσταντίνος Παπαθεοδώρου.

Όταν η Εύα, μια 11χρονη Ελληνορουμάνα που έχει πρόβλημα με την ομιλία, χάνει την ίδια μέρα και τους δύο της γονείς σε δυστύχημα, ο Λουκάς, ο ερημίτης ρατσιστής παππούς της που δεν την έχει δει ποτέ, είναι ο μόνος Έλληνας συγγενής της που μπορεί να αναλάβει την κηδεμονία της. Αλλά εκείνος την αρνείται πεισματικά. Την άγνωστη τύχη της Εύας αναλαμβάνει τότε η Μαρίνα, μια 40χρονη κοινωνική λειτουργός με διαλυμένη οικογένεια, που αποφασίζει να παλέψει με τον Λουκά και το παρελθόν του, αναγκάζοντας έτσι εκείνον αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό να αντιμετωπίσουν για πρώτη φορά τη σωτηρία τους.

 

 

 THE WITCHER (NETFLIX)

Η υποψήφια για Emmy δημοφιλής δραματική σειρά φαντασίας που δημιουργήθηκε από τη Lauren Schmidt Hissrich, βασισμένη στη σειρά βιβλίων “The Witcher” του Πολωνού συγγραφέα Andrzej Sapkowski. Επιστρέφει με την 3η σεζόν και με τον Henry Cavill να βρίσκεται για τελευταία φορά στο ρόλο του “Γητευτή”, αφού θα αντικατασταθεί από τον Liam Hemsworth στην τέταρτη σεζόν.  Πρόκειται για έναν  κυνηγό που χρησιμοποιεί τις υπερφυσικές του ικανότητες για να πολεμήσει άγρια θηρία και τέρατα και αγωνίζεται να βρει τη θέση του σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι συχνά αποδεικνύονται πιο πανούργοι από όλα τα πλάσματα. Πρωταγωνιστούν οι: Henry Cavill, Freya Allan, Anya Chalotra, Joey Batey, Mimi Ndiweni, Eamon Farren, MyAnna Buring, Wilson Mbomio, Anna Shaffer, Royce Pierreson, Tom Canton και άλλοι.

Στην 3η σεζόν του Witcher οι ήρωες Great of Rivia, Yennefer of Vengerberg, Ciri και Jaskier, ενώνονται τελικά και προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να προστατεύσουν την Ciri από τους πολλούς ανθρώπους που προσπαθούν να την απαγάγουν, ενώ εργάζεται επίσης στο να ανακαλύψει την ταυτότητα του μάγου Vilgerfortz που δούλευε κρυφά για τον Nilfgaard.

 

 

IN YOUR DREAMS (PRIME VIDEO)

Το In Your Dreams είναι η πρώτη σειρά φαντασίας που έρχεται από τη Νότια Αφρική και τα Amazon Studios. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Jesse Suntele, Kiroshan Naidoo, Didintle Khunou, Sello Maake Ka Ncube, Thando Thabethe, Khabonina Qubeka, Anthony Oseyemi, Tshamano Sebeκαι Nqobile Sipamla.

Μετά την έξωση από το διαμέρισμα τους, οι κολλητοί φίλοι Marcus και Lloyd παλεύουν να κρατήσουν ανοιχτή την επιχείρηση απεντόμωσης που έχουν. Ένας παλιός συμμαθητής τους, τους δείχνει ένα αρχαίο αφρικάνικο άγαλμα που ίσως είναι η απάντηση στις προσευχές τους. Η φυλή που το έφτιαξε πιστεύει ότι έχει τη δύναμη να πραγματοποιεί όνειρα. Απλώς, όχι το είδος ονείρων που ήλπιζαν οι φίλοι. Το άγαλμα ζωντανεύει τα όνειρα, τους εφιάλτες και τους φόβους τους και τους στοιχειώνουν μέχρι να τους ξεπεράσουν με την βοήθεια του Dineo.

 

 

GRISELDA (NETFLIX)

Μία νέα αστυνομική μίνι σειρά των  παραγωγών Eric Newman, Sofia Vergara και Luis Balaguer,  εμπνευσμένη από τη ζωή της βαρόνης των ναρκωτικών Griselda Blanco, σε σκηνοθεσία Andres Baiz. Την βασίλισσα των ναρκωτικών υποδύεται η υποψήφια για Emmy ηθοποιός Sofia Vergara. Πρωταγωνιστούν επίσης οι ηθοποιοί: Alberto Guerra, Martin Rodriquez, Juliana Aiden Martinez, Vanessa Ferlito, Christian Tappan, Orlando Pineda, Martin Fajardo, Diego Trujillo, Aurora Cossio, Maximiliano Hernandez, Fredy Yate, Camilo Jimenez Varon.

Το σενάριο αφηγείται τη ζωή της έξυπνης και φιλόδοξης Κολομβιανής επιχειρηματία, Griselda Blanco, η οποία δημιούργησε ένα από τα πιο κερδοφόρα καρτέλ στην ιστορία. Μια αφοσιωμένη μητέρα. Ο θανατηφόρος συνδυασμός γοητείας και ανυποψίαστης αγριότητας της Blanco τη βοήθησε να περιηγηθεί επιδέξια ανάμεσα στην οικογένεια και την επιχείρηση, οδηγώντας την να γίνει γνωστή ως η «Μαύρη Χήρα».

 

 

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία εικόνας και ήχου επιλέγοντας μια 8K smart TV. Η διασκέδαση, η συγκίνηση, η επικοινωνία και η χαλάρωση στο απόγειο, με ζωντανά χρώματα, ρεαλιστικό ήχο και υψηλές ταχύτητες. Άλλαξε μια για πάντα το σαλόνι σου με τον Κωτσόβολο, τον Νο1 προορισμό για το Σπίτι σου.

Μπορείς να δεις ακόμη