Την έχεις δει sports lover; Καλά κάνεις!

by Zikou Stella

Η διακοπή των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου για χάρη των εθνικών ομάδων τελείωσε και μαζί της και ο Μάρτης. Ο Απρίλης μπαίνει φουριόζος με μπόλικη μπαλίτσα και ενδιαφέρον κυρίως στους αγώνες των play offs της «Stoiximan Super League». Αρκετή δράση υπάρχει επίσης και στα διεθνή πρωταθλήματα με αναμετρήσεις που υπόσχονται αρκετές συγκινήσεις.

Στα του μπάσκετ, όλα τα βλέμματα στρέφονται στη «μητέρα των μαχών» για τον Ελληνικό αθλητισμό, καθώς Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναμετρούνται σε επίπεδο Ευρωλίγκας.

Αφού δεις όλα τα παραπάνω, έχουμε και την προτασούλα μας για κάτι ιδιαιτερο που θα εμπλουτίσει την εμπειρία σου.

Επιστροφή στην πραγματική ποδοσφαιρική δράση

Μέσα σε όλους τους αγώνες που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις των play offs για το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Οι πιο σημαντικές αναμετρήσεις είναι η μάχη του Π.Α.Ο.Κ με την Α.Ε.Κ στο γήπεδο της Τούμπας (2/4, 19:30, Novasports 1), αλλά και εκείνη ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Π.Α.Ο.Κ στο «Καραϊσκάκης» (5/4, 21:00, Cosmote Sports).

Εκτός των play offs, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις των play out, το Αγγλικό ματσάρισμα Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ (1/4, 14:30, Novasports Premier League) και το Ιταλικό ντέρμπι μεταξύ της Νάπολι και της Μίλαν (2/4, 21:45, Cosmote Sport).

Οι σημαντικότερες αναμετρήσεις του προγράμματος

Σάββατο 1/4

14:30 Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ (Novasports Premier League)

17:00 Λεβαδειακός – Ατρόμητος (Novasports 2)

17:30 Παναιτωλικός – ΠΑΣ Λαμία (Cosmote Sport 1)

19:30 ΠΑΣ Γιάννινα – Ο.Φ.Η (Novasports 2)

21:00 Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης (Cosmote Sport 1)

Κυριακή 2/4

18:00 Παναθηναϊκός – ΝΠΣ Βόλος (Cosmote Sport 1)

19:30 Π.Α.Ο.Κ – Α.Ε.Κ (Novasports 1)

21:00 Ολυμπιακός – Άρης (Cosmote Sports 1)

21:45 Νάπολι – Μίλαν (Cosmote Sport 4K)

Τετάρτη 5/4

18:00 Βόλος – Α.Ε.Κ (Cosmote Sport)

19:30 Άρης – Παναθηναϊκός (Novasports)

21:00 Ολυμπιακός – Π.Α.Ο.Κ (Cosmote Sport)

 

Λίγα και καλά στον «πλανήτη» μπάσκετ

Για το «μπασκετάκι» δεν θα πούμε πολλά. Μην χάσεις το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό (31/3, 21:30, Novasports Prime) στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα και βρες μια τηλεόραση UHD 4K, για να απολαύσεις τις πτήσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς οι Μιλγουόκι Μπακς αντιμετωπίζουν τους Φιλαδέλφεια 76 ξημερώματα Δευτέρας (3:00, Cosmote Sport 4).

Όσον αφορά τη μάχη των «αιωνίων», ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει ήδη το πλεονέκτημα έδρας για τα play offs, ενώ ο Παναθηναϊκός, που δείχνει να βρίσκει πλάνο, θέλει να βάλει δύσκολα στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, για να δηλώσει παρόν με φόντο τις αναμετρήσεις που θα έρθουν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο «Greek Freak» από την πλευρά του θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να διατηρήσουν τα «ελάφια» το νικηφόρο σερί τους και να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας στην Περιφέρεια της Ανατολής στο NBA.

Και κάτι εναλλακτικό

Για κλείσιμο μπορείς να παρακολουθήσεις τη σειρά «Last Chance U: Basketball» του Netflix. Το μπάσκετ στις Η.Π.Α δεν έχει να κάνει μόνο με το NBA και η συγκεκριμένη σειρά σε μεταφέρει στα παρκέ του Ανατολικού Λος Άντζελες όπου νεαροί αθλητές δίνουν τη δική τους μάχη για να διακριθούν και να δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Σίγουρα μετά την παρακολούθηση της θα είσαι κερδισμένος σε πολλά επίπεδα, καθώς θα κατανοήσεις την προσπάθεια και τον «αγώνα» που κρύβεται πίσω από τα φώτα του κορυφαίου μπασκετικού πρωταθλήματος στον κόσμο.

 

 

Αυτά για την επόμενη εβδομάδα. Υλικό έχεις μπόλικο. Μάζεψε φίλους και γνωστούς και απολαύστε το αθλητικό υπερθέαμα.

Μπορείς να δεις ακόμη