Την έχεις δει ξανά παιδί; Καλά κάνεις!

by Zikou Stella

Τέλος Ιούνιου με νέες κυκλοφορίες παιδικών σειρών και ταινιών από ένα ευρύ φάσμα ειδών, που μπορείς να παρακολουθήσεις όπου και όποτε επιθυμείς από οποιαδήποτε συσκευή, για να γίνει το καλοκαίρι σου ακόμα πιο όμορφο.

Barbie: Skipper and baby and the big babysitting adventure

Απολαύστε τη νέα ταινία περιπέτειας κινουμένων σχεδίων της Skipper babysitter που κάνει πρεμιέρα στις 28 Ιουνίου στο Netflix.

Η μικρότερη αδελφή της Barbie, η Skipper, είναι πολύ καλή στο babysitting και αποφασίζει να δημιουργήσει μια νέα επιχείρηση νταντάδων. Όμως κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες την αναγκάζουν να κλείσει την επιχείρηση. Έτσι, πιάνει δουλειά σε ένα θαλάσσιο πάρκο. Ένα πάρτι γενεθλίων στο πάρκο πάει στραβά και οι δεξιότητές της στη φροντίδα των παιδιών σώζουν τη μέρα! Η επιτυχία αναπτερώνει το ηθικό της Skipper και την κάνει να ξανασκεφτεί το μέλλον της επιχείρησης babysitting, με αυτή και τους φίλους της να ξεκινούν μια ομάδα από babysitters.

Ακούγονται οι φωνές των: Ριάνα Αθανασίου (Σκίπερ), Ξένια Μιχαήλ (Νάβια, Λόλα), Μαρία Μαχλαμούζη (Τσέλσι, Έρρικα, Μαμά Έρρικας, Ντέρεκ), Μελίσσα Κυριάκου (Μπάρμπι), Μαρία Κάνθερ (Στέισι, Μάργκαρετ), Σκεύος Πολυκάρπου (Ντίκον, Τέρας), Πέτρος Κανόμου (Μπράιαν, Βαμπίρ, Μίλτον), Βίκυ Γεωργιάδου (Χέλκα, Τάμμυ), Άρης Κυπριανού (Τζωρτζ, Κεν, Ντέρεκ), Κρίστη Χαραλάμπους (Χαρά), Έφη Χαραλάμπους (Άννα), Ίωαννα Παπαμιχαλοπούλου (Τσέρι), Μάρκος Δρουσιώτης (Κύριος Μάνικλαουν), Άντονυ Παπαμιχαήλ (Ζουμπάν, Πλοίαρχος, Όδηγος).

 

 

NIMONA

Το web comic και graphic novel Nimona του ND Stevenson ήταν μια περιπέτεια στην κατηγορία  επιστήμη-φαντασία, τώρα έχει ενσωματωθεί σε ένα animation σε σκηνοθεσία του Nick Bruno και του Troy Quane και έρχεται στις 30 Ιούνιου στο Netflix.

Η Nimona είναι μια συμπαθής έφηβη κοπέλα που βρίσκει τον δρόμο της μέσα από το αυτοδημιούργητο χάος σε μερικά μαθήματα ζωής. Έχει όμως μια συναισθηματική πληγή που συνδέεται με τους ανθρώπους που μισούν και φοβούνται όλους αυτούς που είναι διαφορετικοί.

Όταν ο Ballister Boldheart, ένας ιππότης σε έναν φουτουριστικό μεσαιωνικό κόσμο, πλαισιώνεται για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε, η μόνη που μπορεί να τον βοηθήσει και να αποδείξει την αθωότητα του είναι η Nimona, μια άτακτη έφηβη που της αρέσει να δημιουργεί χάος και τυχαίνει να είναι ένα πλάσμα που αλλάζει μορφή. Ο Ballister έχει εκπαιδευτεί να καταστρέφει, αλλά με όλο το βασίλειο να τον κυνηγάει, η Nimona είναι η καλύτερη (ή τεχνικά η μοναδική) βοηθός που μπορεί να ελπίζει ο Ballister. Οι γραμμές μεταξύ των ηρώων αρχίζουν να θολώνουν αφού και οι δυο τους αποφασίζουν με μανία να προκαλέσουν καταστροφές. Για τον μεν Ballister να καθαρίσει το όνομα του, για τη δε Nimona να προκαλέσει σοβαρό όλεθρο.

Δανείζουν τις φωνές τους οι: Chloe Grace Moretz, Riz Ahmed, Eugene Lee Yang, Frances Conroy, Lorraine Toussaint, Beck Bennett, RuPaul, Sarah Sherman, Indya Moore, Julio Torres.

 

 

Ρίντλέι  Τζόουνς: H Προστάτιδα του Μουσείου

Είσαι έτοιμος για περιπέτεια; Γιατί η 5η σεζόν της Ridley Jones είναι εδώ. Το τολμηρό και περίεργο παιδί Ridley και οι φίλοι της επιστρέφουν με 15 ολοκαίνουργια επεισόδια με τολμηρές αποστολές και επικές περιπέτειες στο Netflix. Οι φανταστικές περιπέτειες της Ridley Jones δημιουργήθηκαν στο στούντιο Brown Bag Films στο Δουβλίνο από τον καταξιωμένο Chris Nee έχοντας εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Η σειρά ακολουθεί την εξάχρονη Ridley που προστατεύει το μουσείο το οποίο αποκαλεί σπίτι με την βοήθεια της μητέρας και της γιαγιάς της. Η διατήρηση της ασφάλειας των εκθεμάτων είναι δουλειά πραγματικού ήρωα, καθώς κάθε βράδυ που σβήνουν τα φώτα, στο μουσείο ζωντανεύουν τα εκθέματα και γεμίζει με αιγυπτιακές μούμιες, ελέφαντες, χιμπατζήδες, αστροναύτες και δεινόσαυρους.

Σε αυτή τη σεζόν θα δούμε την Ridley και την Eye Team να κάνουν ταξίδια στο χρόνο, τόσο στο παρελθόν όσο και στο μέλλον, να ξεκινούν  διασώσεις που περιλαμβάνουν άτακτα αρπακτικά, να συναντούν ένα πλήρωμα τρομερών νέων φίλων στην ανοιχτή θάλασσα και άλλα πολλά. Και φυσικά στο επίκεντρο όλων αυτών είναι η Ridley και οι φίλοι της, που συνεχίζουν την κύρια αποστολή τους, την προστασία των θησαυρών του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας και κρατούν το μαγικό μυστικό του ασφαλές. Όλα ζωντανεύουν τη νύχτα.

Στους πρωταγωνιστές δανείζουν τις φωνές τους οι: Ιάρα Νεμιρόφσκι, Λαρέιν Νιούμαν, Ντέιβιντ Ερίγκο Τζούνιορ, Τάιλερ Σάμι, Έζρα Μίνας, Άσλιν Μάντεν, Σάτον Φόστερ.

 

 

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Ταινία ενηλικίωσης στο DISNEY PLUS με πολύ χορό, μουσική, τραγούδι αλλά συνάμα συναισθηματική και τρυφερή.

Ένα δωδεκάχρονο αγόρι ο Πρέιμ Πατέλ είναι ένα παιδί ιδιοφυία στα μαθηματικά. Μέσα στην περίοδο της θυελλώδους ενηλικίωσης, ανακαλύπτει ότι ο πατέρας του, που έχει πεθάνει πρόσφατα, ήταν διάσημος ράπερ και ξεκινά αμέσως να ακολουθήσει μια καριέρα ως σούπερ σταρ της ραπ μουσικής. Η φιγούρα του πατέρα του έρχεται σχεδόν πάντα μπροστά του σε οτιδήποτε και να κάνει καθοδηγώντας τον με συμβουλές είτε στο σχολείο είτε στη μουσική του αναζήτηση. Όλη αυτή η κατάσταση τραβάει την προσοχή του από τα μαθήματα και καταλήγει να βρεθεί ένα βήμα πριν από το να τα χάσει όλα. Τελικά θα τον κερδίσει η χιπ χοπ μουσική ή το DNA της μάνας του;
Πρωταγωνιστούν οι: Ούτκαρς Αμπούντκαρ, Μάνι Μάγκνους, Πούναμ Πατέλ, Τζέικ Τσόι, Μάξ Μάλας.

 

 

Για “παιδιά” μεγαλύτερων ηλικιών

TENGOKU -DAIMAKYO

Μία νέα  σειρά επιστημονικής φαντασίας κινουμένων σχεδίων στο Disney Plus με δράση και περιπέτεια για ηλικίες από δεκαέξι και πάνω αυστηρά. Ο πρώτος κύκλος επεισοδίων είναι γεμάτος σασπένς και προτείνεται σε όσους είναι έτοιμοι να αντικρύσουν οτιδήποτε εξωπραγματικό με έντονες εναλλαγές χρωμάτων, σχημάτων και συνθήκων φωτισμού.

Μένοντας σε μια προστατευμένη και αποκομμένη από τον υπόλοιπο κόσμο περιοχή, οι νέοι μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον παιδικού σταθμού με δασκάλους ρομπότ. Επιφανειακά η ζωή δείχνει να κυλά ήσυχα και όμορφα με τα παιδιά να αναπτύσσουν τις δυνατότητές τους και να εξελίσσονται ομαλά μαζί με την περιέργεια που τα διακρίνει. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ζουν στον παράδεισο. Ο έξω από αυτήν την περιφέρεια κόσμος είναι μια κόλαση. Ανάμεσα στα ερείπια της Ιαπωνίας και σε όσους ανθρώπους έχουν απομείνει κυκλοφορούν εξωγήινα όντα που καταστρέφουν ό,τι βρουν στο πέρασμά τους. Ο Maru με τη βοήθεια της Kiruko προσπαθούν να πάνε σε ένα καλύτερο μέρος που λέγεται παράδεισος γιατί εκεί πιστεύει ότι θα βρει κάποιον που του μοιάζει.

Πρωταγωνιστούν οι: Γκεν Σάτο, Σαγιάκα Σεμπόνγκι, Χιμπίκου Γιαμαμούρα, Τοσιγιολυκι Τογιονάγκα, Μισάτο Φουκούεν.

 

 

Απόλαυσε την εμπειρία της μεγάλης οθόνης στην άνεση του σαλονιού σου. Μπέs στο site του Κωτσόβολου και διάλεξε τη Smart TV που σου ταιριάζει.

Μπορείς να δεις ακόμη