Έμαθες τους βαθμούς σου; Τώρα χαλάρωσε και ζήσε το καλοκαίρι σου!

by Zikou Stella

Πάει και αυτό! Η βαθμολογία σου ανακοινώθηκε και ένας μακρύς δρόμος προσπάθειας και αγωνίας έφτασε στο τέλος του. Το καλοκαίρι για σένα στην ουσία αρχίζει τώρα και ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις πανελλήνιες ετοιμάσου να το χαρείς στο έπακρο! Σκέψου ότι αυτό μπορεί να είναι το πιο μεγάλο καλοκαίρι της ζωής σου. Του χρόνου θα έχεις εξεταστική ή θα εργάζεσαι ή μπορεί να υπηρετείς τη θητεία σου, οπότε το καλοκαιράκι σου θα μικρύνει σημαντικά.

Τώρα λοιπόν πάρε μια βαθιά ανάσα και κάνε πραγματικότητα όσα ονειρευόσουν κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης χρονιάς. Σίγουρα είναι χιλιάδες αυτά που θέλεις να ζήσεις και εμείς θα σε βοηθήσουμε να τα βάλεις σε μια σειρά!

 

 

Ήλιος, παραλία και ξεγνοιασιά

Το ελληνικό καλοκαίρι είναι συνυφασμένο με τον ήλιο και τη θάλασσα. Ξαμολήσου στην παραλία με την παρέα σου, μικρή ή μεγάλη και απολαύστε μαζί την ξεγνοιασιά και τη χαλάρωση που μόνο η επαφή με το θαλασσινό νερό και η αύρα της παραλίας μπορεί να προσφέρει.

Άνοιξε το σκίαστρό σου, άπλωσε την πετσέτα σου στην άμμο, ξάπλωσε και απόλαυσε την αγαπημένη σου μουσική με τα ακουστικά σου ή μοιράσου την με την παρέα σου με τα φορητά αδιάβροχα ηχεία JBL. Αν ζεσταθείς κάνε μια βουτιά στο νερό και αν το κολύμπι σε κουράσει, φούσκωσε το στρώμα σου και χαλάρωσε πάνω του καθώς εκείνο θα ακολουθεί τον απαλό κυματισμό του νερού.

Για μεγαλύτερη άνεση, ιδιαίτερα σε παραλίες με βότσαλο, πάρε μαζί σου ένα σπαστό καρεκλάκι. Έτσι δεν θα πιάνεσαι εξαιτίας του ανώμαλου εδάφους αλλά και δεν θα πληρώσεις για ενοικίαση ξαπλώστρας.

 

 

Περιπέτεια και παιχνίδι στη θάλασσα

Αν δεν βλέπεις τη βόλτα στη θάλασσα μόνο σαν μια ευκαιρία για χαλάρωση αλλά περισσότερο σαν μια αφορμή για περιπέτεια και παιχνίδι, υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις. Διασκέδασε παίζοντας με τους φίλους σου ρακέτες ή μπάλα ή δοκίμασε κάτι πιο περιπετειώδες όπως την εξερεύνηση του βυθού με τη βοήθεια ενός sea scooter, που θα σε βοηθήσει να καταδυθείς και να αναδυθείς με ευκολία και ταχύτητα. Αν από την άλλη σου αρέσουν οι χαλαρές βόλτες στην επιφάνεια του νερού, επίλεξε ανάμεσα σε ένα sup και σε ένα κανό-καγιάκ  για να χαρείς την πλεύση και την κωπηλασία πάνω στο νερό, σε όρθια ή καθιστή στάση, μόνος ή με την παρέα.

 

 

Βόλτες στην πόλη και στην εξοχή

Γνώρισε τους μικρούς και μεγάλους θησαυρούς της πόλης σου παρέα με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο ή scooter. Περιπλανήσου ξεκούραστα στα στενά της πόλης σου, κάνε shopping, απόλαυσε καφέ και φαγητό σε μέρη που δεν είχες ξαναπάει και αν θελήσεις να φτάσεις πιο μακριά, φόρτωσε το όχημά σου σε ένα μέσο μαζικής μεταφοράς και απομακρύνσου όσο θέλεις. Αν πάλι αγαπάς την εξοχή, απόλαυσέ την με την ελευθερία που σου προσφέρει το ηλεκτρικό σου ποδήλατο που μπορεί να ανταπεξέλθει σε δυσκολίες όπως τις ανηφοριές και το ανώμαλο έδαφος.

 

 

Παρατήρηση του ουρανού και της φύσης

Οι καθαροί ουρανοί και η ατμόσφαιρα του καλοκαιριού δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για την παρατήρηση με τηλεσκόπιο ή κιάλια. Παρατήρησε τον νυχτερινό έναστρο ουρανό ή τα μαγευτικά θαλασσινά και ορεινά τοπία, φέρε πιο κοντά σου τα μέρη από τα οποία περνάς με το πλοίο ή το αεροπλάνο, θαύμασε τα πουλιά και τα χερσαία ζώα και πέρνα ποιοτικά τον ελεύθερο χρόνο σου.

 

 

Gaming παντού

Είναι αλήθεια πως τη χρονιά που πέρασε δεν ευχαριστήθηκες το gaming όσο θα ήθελες. Για αυτό και τώρα που μπορείς, θα του δώσεις να καταλάβει! Εκτός λοιπόν από το gaming στο σπίτι, που θεωρείται δεδομένο, μπορείς από όπου και αν βρίσκεσαι να ευχαριστιέσαι την αγαπημένη σου ασχολία! Το Nintendo Switch σου υπόσχεται ατέλειωτες ώρες gaming στην παραλία, στο βουνό, στο χωριό, στην πόλη ή στο ταξίδι. Με αμέτρητους τίτλους να επιλέξεις δεν θα βαρεθείς ποτέ!

Είτε πέτυχες τον στόχο σου είτε όχι, χαλάρωσε και απόλαυσε το καλοκαίρι σου. Ζήσε για λίγο ανέμελα και ξεκούραστα όπως σου αξίζει!

 

Μπορείς να δεις ακόμη