Την έχεις δει ξανά παιδί; Καλά κάνεις!

by Zikou Stella

Πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου και η εντυπωσιακή, λαμπερή πανσέληνος μας γέμισε ρομαντισμό, αισιοδοξία και κουράγιο για να κυνηγήσουμε τους στόχους  μας. Νέες ιδέες και αντιλήψεις έρχονται μέσα από συζητήσεις με φίλους αλλά και από καινούργιες κυκλοφορίες σειρών και ταινιών που υπόσχονται να χαρίσουν μοναδικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους.

 

Sonic Prime

Η σειρά Sonic Prime ταξιδεύει τους Sonic, Tails, Knuckles, Amy, Rogue και Big σε πολλές εναλλακτικές πραγματικότητες. Κατά τη διάρκεια μιας έντονης μάχης, ο Sonic σπάει κατά λάθος το Paradox Prism και αυτό τον ωθεί σε μια διαφορετική διάσταση. Η δύναμη του πρίσματος ενσωματώνεται στο κορμί του Sonic, με αποτέλεσμα να μεταφέρεται σε νέους κόσμους κάθε φορά που αγγίζει τα θραύσματά του. Κάθε κόσμος παρουσιάζει μοναδικές εκδοχές των φίλων και των εχθρών του, απαιτώντας από τον Sonic να βρει έναν τρόπο να τους σώσει ή να τους σταματήσει.

Στόχος του Sonic είναι να απελευθερώσει τη New Yoke City από ένα δυστοπικό κυβερνοπάνκ μέλλον που ελέγχεται από το Chaos Council, το οποίο απαρτίζεται από πέντε παραλλαγές του τυραννικού εξουσιαστή Eggman. Καθώς περιηγείται στις αρχέγονες ζούγκλες και τις ύπουλες θάλασσες, ο Sonic προσπαθεί να ενώσει διαφορετικές εκδοχές των συμμάχων του και να ξεπεράσει μια σειρά από δοκιμασίες. Η Nine (η νέα έκδοση της New Yoke) εφευρίσκει το Shatter Drive, μια συσκευή που επιτρέπει τη μετακίνηση μεταξύ διαστάσεων. Δυστυχώς η συσκευή πέφτει στα χέρια του Chaos Council, που σκοπεύει να εμποδίσει τον Sonic και να κυβερνήσει το multiverse. Η δεύτερη σεζόν θα είναι διαθέσιμη από τις 13 Ιουλίου στο Netflix.
Οι ηθοποιοί που δανείζουν τις φωνές τους στους πρωταγωνιστές είναι οι: Deven Mack ως Sonic, Brian Drummond ως Eggman, Ashleigh Ball ως Tails, Shannon Chan Kent ως Amy Rose, Adam Nurada ως Knuckles, Ian Hanlin ως Shadow the Hedgehog και Big Cat,καθώς επίσης ο Kazumi Evans ως Rouge The Cat.

 

The Muppets Mayhem

Το The Electric Mayhem είναι μια κωμική μουσική σειρά του 2023 και αναπόσπαστο μέρος των Muppets από τότε που έκανε πρεμιέρα το The Muppet Show το 1976. Ωστόσο χρειάστηκαν σχεδόν πενήντα χρόνια για την ομάδα grooving να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας στο δικό της έργο. Η The Electric Meyhem Band με τον Dr.Teeth στα φωνητικά και τα πλήκτρα, τον Animal στα ντραμς, τον Floyd Pepper στα φωνητικά και στο μπάσο, την Janice στα φωνητικά και στην κιθάρα, τον Zoot στο σαξόφωνο και τον Lips στην τρομπέτα ξεκινάει ένα επικό ταξίδι γεμάτο μουσική για να ηχογραφήσουν το πρώτο τους άλμπουμ. Με τη βοήθεια της Νόρας Σινγκ, προσπαθούν να συγχρονιστούν με τη σύγχρονη  μουσική σκηνή.

Όντας παραγωγή Muppet, η σειρά έρχεται με τη συνηθισμένη ομάδα μεγάλων ονομάτων συμπεριλαμβανομένων των Morgan Freeman, Lil Nas X, Kesha, Kevin Smith και ”Weird Al”. Το Muppets Mayhem είναι τώρα διαθέσιμο στο Disney+.

Πρωταγωνιστούν οι: Lilly Singh, Tagj Mowry, Saara Chaudry, Anders Holm και οι ερμηνευτές των Muppet, Bill Barretta, Dave Goelz, Eric Jacobson, Peter Linz, David Rudman και Matt Vogel.

 

Ask The Storybots

Στο Ask The Storybots, πέντε ενδιαφέροντα πλάσματα, οι Beep, Boop, Bing, Bang και Bo ζουν μέσα σε έναν υπολογιστή και έχουν ως αποστολή να απαντήσουν τις μεγάλες απορίες ενός παιδιού όπως ”Τι κάνει τη νύχτα να συμβεί;” ή “Γιατί ο ουρανός είναι μπλε;”. Μαζί εξερευνούν όλες τις περιοχές του κόσμου έχοντας τη βοήθεια πολλών πλάσματων στην πορεία, πριν ανακαλύψουν την απάντηση. Μόλις δοθεί η απάντηση, τα Storybots αναφέρονται στο αφεντικό τους και μετά μοιράζονται τις νέες πληροφορίες τους με το περίεργο παιδί. Κάθε σκηνή της σειράς είναι οπτικά ξεχωριστή, με χαρακτήρες να εμφανίζονται σε 2D και 3D animation, στο Claymation, ως μαριονέτες αλλά και σε μορφή live action.

Η παραγωγή κινουμένων σχεδίων είναι ταυτόχρονα εκπαιδευτική και διασκεδαστική και θεωρείται ως η καλύτερη παιδική εκπομπή του Netflix. Δημιουργοί της είναι ο Evan και ο Gregg Spiridellis. H σειρά έχει προταθεί για 17 βραβεία Emmy εκ των οποίων έχει κερδίσει πέντε. Τώρα επιστρέφει με τη δεύτερη σεζόν στις 10 Ιουλίου, με μεγαλύτερες απορίες και ένα απίστευτο καστ διάσημων καλεσμένων όπως οι: Snoop Dogg, Christina Applegate, Khristen Schaal, Ali Wong, David Koechner, Edward Norton, David Cross, Wanda Sykes.

 

 

Tad: Η Σμαραγδένια Πλάκα

Τέσσερα χρόνια μετά το «Μυστικό του Βασιλιά Μίδα», ο βραβευμένος σκηνοθέτης Ενρίκε Γκάτο επιστρέφει με το σίκουελ της ταινίας “Tad the Lost Explorer “. Η ταινία κινείται σε γοργούς ρυθμούς, με άφθονη δράση και περνάει στον θεατή τα μηνύματα της πίστης, της φιλίας, της ομαδικής εργασίας και της αποφασιστικότητας. Το animation έχει πολλά στοιχεία από τον «Ιντιάνα Τζόουνς» και τη «Μούμια» του Μπρένταν Φρέιζερ.
Ο επίδοξος αρχαιολόγος Tad επιθυμεί την αποδοχή των συναδέλφων του, αλλά η αδεξιότητα του στέκεται εμπόδιο στο όνειρο του. Όταν διαλύει κατά λάθος μια σπάνια σαρκοφάγο των Αζτέκων, απελευθερώνει ένα πανάρχαιο ξόρκι που θέτει τη ζωή των φίλων του σε κίνδυνο. Η ανθρώπινη ζωή κινδυνεύει, γι’αυτό ο Tad και η Σάρα θα ξεκινήσουν ένα περιπετειώδες ταξίδι που θα τους οδηγήσει μέχρι την άκρη του κόσμου για να τους σώσουν και να σταματήσουν την κατάρα της Σμαραγδένιας Πλάκας.

Στους πρωταγωνιστές δανείζουν τη φωνή τους οι: Γιώργος Σκουφής, Άννα Σταματίου, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Παναγιώτης Καποδίστριας, Στέφανος Γεωργόπουλος, Στεφανία Φιλιάδη, Λητώ Αμπατζή, Κατερίνα Μάντζιου, Δημήτρης Πάσιος, Σοφία Τσάκα, Πάνος Τοψίδης, Ζωή Κατσάτου, Σταματίνα Μυτιληναίου, Γιώργος Στάμος, Γιάννης Υφαντής. Η ταινία θα βρίσκεται στον κατάλογο της Cosmote TV μέχρι τις 18 Απριλίου 2024.

 

 

Πάντα στο κόκκινο

Η Domee Shi κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο και γίνεται η πρώτη γυναίκα που σκηνοθετεί μόνη μια ταινία των Disney και Pixar Animation Studios και δεύτερη συνολικά μετά την Brenda Chapman. Δεν είναι όμως διόλου τυχαία στον χώρο, μιας και το 2018 κέρδισε το Oscar για την μικρού μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων Bao.

Η πλοκή  της ταινίας “Πάντα στο κόκκινο“ διαδραματίζεται στο Τορόντο του 2002, όπου η 13χρονη Μέι Λι είναι καλή σε όλα και κυρίως στην σχέση της με τους γονείς της. Η μετάβαση της από την παιδική ανεμελιά στην εφηβεία είναι εκρηκτική, όμως τίποτα δεν συγκρίνεται με το γιγαντιαίο πάντα στο οποίο μεταμορφώνεται κάθε φορά που την κατακλύζει ένα έντονο συναίσθημα. Η Μινγκ είναι μια προστατευτική σχεδόν αυταρχική μητέρα που δεν φεύγει ποτέ δίπλα από την κόρη της, ό,τι χειρότερο δηλαδή για μια έφηβη.

Η ισορροπία την οποία η Μέι Λι αναζητά, δεν είναι πάντα εύκολο να βρεθεί, με τα πράγματα να γίνονται όλο και πιο περίπλοκα για αυτήν όταν εμφανίζεται η οικογενειακή μαγική κατάρα. Η μικρή Αμερικανίδα, κινεζικής καταγωγής, με την αυτοπεποίθηση που τη διέπει καταφέρνει όμως να τη διαχειριστεί έχοντας και την στήριξη των τριών αγαπημένων της φιλενάδων.
Τις φωνές τους δανείζουν οι: Βίκυ Νικολάιδου, Πέγκυ Μανωλά, Λυδία Τζανουδάκη, Χρήστος Πλαΐνης, Βούλα Κώστα, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Μαρία Ζέρβου, Εριέττα Σαούγκου, Μαρτίνα Δημοπούλου, Χρήστος Συριώτης.

Μάθε πριν απ΄όλους για κορυφαίες προσφορές και ολοκαίνουργια προϊόντα. Μπες στο site του Κωτσόβολου και διάλεξε μέσα από τις προσφορές του τη Smart TV που σου ταιριάζει.

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη