Την έχεις δει ξανά παιδί; Καλά κάνεις!

by Zikou Stella

Τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου με νέες ταινίες και σειρές έρχονται για τα παιδιά και την οικογένεια από κάθε γωνιά του πλανήτη, σε μια κατάσταση που οι υψηλές θερμοκρασίες βρίσκονται και πάλι στο προσκήνιο οπότε και η παραμονή στο σπίτι, ιδιαίτερα κατά τις πιο ζεστές ώρες της ημέρας κρίνεται απαραίτητη.

 

Grizzy & The Lemmings (NETFLIX)

Το Grizzy and the Lemmings είναι μια γαλλική παραγωγή που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2016 και έγινε μια από τις πλέον αγαπημένες οικογενειακές σειρές σε όλο τον κόσμο. Βραβεύτηκε ως η καλύτερη σειρά στα Kids Awards και βρέθηκε ανάμεσα στις υποψηφιότητες για Emmy Award το 2018. Η τρίτη season ξεκινάει την 1η Αυγούστου στο Netflix με δημιουργούς τους Αντουάν Ροντελέ, Τζόσελιν Τσάριερ.

Σε ένα φανταστικό καναδικό πάρκο, το Nutty Hill National Forest βρίσκεται το σπίτι του δασοφύλακα που είναι εξοπλισμένο με όλες τις ανέσεις της σύγχρονης ζωής. Όταν αυτός φεύγει για τη δουλειά κάθε μέρα, ο Grizzy, η αρκούδα του δάσους, κατεβαίνει και εκμεταλλεύεται όλες αυτές τις πολυάριθμες ανέσεις, συνήθως επιδιώκοντας να χαλαρώσει στον άνετο καναπέ, να ανάψει τον κλιματισμό, να παρακολουθήσει τηλεόραση και να γευτεί τα σνακ και τα αναψυκτικά. Δεν είναι όμως ο μόνος, γιατί μια ομάδα μικρών ξέφρενων και άτακτων πλασμάτων, τα Lemmings, κατοικούν και αυτά στην καμπίνα και έρχονται συνεχώς σε σύγκρουση μαζί του, κάνοντας του τη ζωή δύσκολη. Κάθε επεισόδιο καταλήγει με τον Grizzy και τα Lemmings παγιδευμένα σε κάποιου είδους ανεπιθύμητη και αναπόφευκτη κατάσταση που μπορεί να φτάσει μέχρι τον αυτοκινητόδρομο, αλλά πάντα επιστρέφουν για να προσπαθήσουν ξανά. Δανείζουν τις φωνές τους οι Τζόσελιν Τσάριερ, Πιερ Αλέν ντε Γκαρίγκ κ.α.

 

Finnick (COSMOTE TV)

Το “Πνεύμα στο Σπίτι” (Finnick) είναι ένα ρωσικό παιδικό animation με ποιοτικό χιούμορ και υπόθεση που εξυπηρετεί την αφήγηση, από τους παραγώγους Έλενα Τσίρκοβα, Γιουλίγια Νικολάγιεβα και Ίλια Ποπόι. Θα το βρεις στον κατάλογο της Cosmote TV.
Kάθε σπίτι κατοικείται από fins και πολλοί άνθρωποι δεν το γνωρίζουν. Τα fins είναι μικρά αόρατα χνουδωτά πλασματάκια που φροντίζουν και περιποιούνται κάθε κατοικία. Δεν είναι όμως όλα έτσι. Όταν η 13χρονη Κριστίν με την οικογένεια της μετακομίζουν σε ένα σπίτι που τους παραχώρησαν, επειδή οι γονείς της θέλουν να γίνουν ηθοποιοί, συναντούν ένα σκανταλιάρικο, ακατάστατο fin που έχει σκοπό να τους διώξει. Η  Κριστίν είναι εξαιρετικά έξυπνη, με ιδιαίτερη αγάπη για τη λογοτεχνία μυστηρίου, είναι κοινωνικά αδέξια και έχει έφεση στην εξιχνίαση υποθέσεων. Έτσι αποφασίζει να ανακαλύψει τι είναι αυτό που προκαλεί τόση αναστάτωση στη μετακόμιση τους. Σύντομα ο Finnick και η Κριστίν θα βρεθούν σύμμαχοι σε ένα έγκλημα που απειλεί τη μικρή πόλη που ζουν, όταν ένας αόρατος εχθρός βάζει σκοπό να προκαλέσει καταστροφές και να δημιουργήσει πανικό στους κατοίκους μιας ολόκληρης πόλης.

Δανείζουν τις φωνές τους οι ηθοποιοί: Θάνος Λέκκας, Ζωή Πετράκη, Σταύρος Σιούλης, Κωνσταντίνος Καίκης, Νίκος Παπαδόπουλος, Τζίνη Παπαδοπούλου, Φώτης Πετρίδης, Βάσια Λακουμέντα, Ντίνος Σούτης και Γιώργος Μαντάς.

 

 

Gabby’s Dollhouse (NETFLIX)

“Το κουκλόσπιτο της Γκάμπι“ (Gabby’s Dollhouse) είναι μια παιδική σειρά της Dreamworks Animation, που έχουν δημιουργήσει η Traci Johnson και η Jennifer Twomey. Επιστρέφει με την 8η σεζόν στις 7 Αυγούστου. Η πλοκή ακολουθεί τη Gabby και την καλύτερη φίλη της, Pandy Paws που προσπαθούν να φέρουν κοντά τη MerCat και την αδελφή της, SunnyCat για ένα ταξίδι με το κρουαζιερόπλοιο SS MerCat στο Mermaid Lantis. Κάνουν επίσης μια κρουαζιέρα στο χιόνι για να επισκεφτούν το ιγκλού του ουράνιου τόξου του Πιτ, της Πολικής Άρκτου. Η CatRat τους στέλνει σε ένα κυνήγι θησαυρού και καλωσορίζουν ακόμη και το νέο αδελφό του Baby Box. Με λίγες κραυγές και πολλή διάθεση για συντροφιά με γάτες, υπάρχει πάντα χρόνος για μια έκπληξη στο Dollhouse της Gabby.

Η ποιότητα της σειράς είναι εξαιρετική. Το κοριτσάκι που υποδύεται την Gabby είναι τόσο καλό που αισθάνεσαι ότι είναι πραγματικά αυθεντικό, ακόμα και όταν είναι λίγο άχαρο. Μπορεί άνετα να κερδίσει το ενδιαφέρον των πιο επιλεκτικών γονέων που θέλουν να δουν κάτι με τα παιδιά τους. Το γνωστό cast επιστρέφει στην 8η σεζόν, δηλαδή η Laila Lockhart Kraner και ο Tucker Chandler, μαζί με τους Donovan Patton ,Juliet Donenfeld, Carla Tassara, Rachel Ling Gordon, Eduardo Franco, Maggie Lowe, Sainty Nelsen, Tara Strong και Secunda Wood.

 

 

BLEACH THOUSAND YEAR BLOOD WAR (DISNEY+)

Το Bleach Thousand Year Blood War, Part 2 The Separation είναι διαθέσιμο για streaming στο Disney.

Ο Ichigo Kurosaki είναι ένας Soul Reaper με λιγοστές δυνάμεις. Η αδυναμία του αυτή τον καθιστά ανίκανο να ξεφύγει από τον αποκλεισμό του στη πόλη των νεκρών ψυχών, τη λεγόμενη Soul Society. Καταφέρνει όμως να ελευθερωθεί και να βγει ακόμα πιο δυνατός από εκεί με την βοήθεια των φίλων του. Σαν μαχητής που είναι προσφέρει βοήθεια σε αυτούς που έχουν ανάγκη, μαζί με τον φίλο του Zanpakuto, όταν δημιουργείται αναταραχή ανάμεσα στους νέους Soul Reapers και σε ένα καινούργιο εχθρό, στην πόλη Karakura oπου γεννήθηκε. Στο μεταξύ καθώς η Soul Society διαπιστώνει ότι τα Hollows καταστρέφονται στον κόσμο των ζωντανών, οι κάτοικοι της περιοχής Rukon εξαφανίζονται. Η κρυμμένη ιστορία και αλήθεια των Soul Reapers βγαίνουν στην επιφάνεια μετά από χίλια χρόνια και ξεκινάει μια μάχη μεταξύ των Seireitei και των Wandenreich με αρχηγό τους τον Yhwach, τον πατέρα όλων των Soul Reapers. Στην τελευταία αυτή μάχη ο Ichigo Kurosaki πρέπει να βάλει ένα τέλος.

Στο δεύτερο αυτό μέρος ο Ichigo Kurosaki και ο Uryu Ishida ανακαλύπτουν από που προήλθαν οι δυνάμεις τους και τώρα από φίλοι γίνονται θανάσιμοι εχθροί.

 

 

MILA IN THE MULTIVERSE (DISNEY+)

Μια κωμική σειρά επιστημονικής φαντασίας για έφηβους από τους δημιουργούς Cassio Koshikumo και Janaina Tokitaka.
H Mila είναι ένα δημοφιλές 16χρονο κορίτσι, που έχει πάντα να πει έναν καλό λόγο για όλα τα παιδιά του σχολείου της ακόμα και για τα επικίνδυνα ενοχλητικά. Η στάση της αυτή την κάνει ελκυστική και αγαπητή σε όλους και ικανή να αναγνωρίζει τις καλές πτυχές των ανθρώπων που συναντάει μιας και ταξιδεύει συχνά σε διαφορετικά μέρη του Σάο Πάολο.
Η Elis, η μητέρα της Mila εργάζεται σε μια σημαντική ανακάλυψη, μια συσκευή που σε μεταφέρει σε διάφορα σύμπαντα. Η Mila βρίσκει τυχαία αυτή την συσκευή στην τσάντα της μαμάς της και προσπαθεί να τη χρησιμοποιήσει. Όμως η μάνα της την αποτρέπει με αποτέλεσμα να έρχονται συνεχώς σε σύγκρουση. Αυτή η ανακάλυψη δεν πρέπει να γίνει ευρέως γνωστή και για αυτό υπάρχει μια ομάδα που ονομάζεται “OS Operadores”, που προσπαθούν να το αποτρέψουν με οποιοδήποτε κόστος.
Η Mila ανησυχεί για την περίεργη τροπή που έχει πάρει η μάνα της, κατεβαίνει στο εργαστήριο, βρίσκει την συσκευή και καταλήγει να ψάχνει την μάνα της διασχίζοντας αυτά τα φαινομενικά άπειρα σύμπαντα. Μια απίστευτη περιπέτεια περιμένει αυτήν και τους φίλους της Juliana, Vinicius και Pierre, γεμάτη εκπλήξεις και κίνδυνους.

 

 

Μάθε πριν απ΄όλους για κορυφαίες προσφορές και ολοκαίνουργια προϊόντα. Μπες στο site του Κωτσόβολου και διάλεξε μέσα από τις προσφορές του τη Smart TV που σου ταιριάζει.

Μπορείς να δεις ακόμη