Την έχεις δει ξανά παιδί; Καλά κάνεις!

by Zikou Stella

Μπήκαμε στη καρδιά του καλοκαιριού και εμείς είμαστε εδώ κάθε Πέμπτη να σας ενημερώνουμε για τις νέες κυκλοφορίες καθώς και για οποιαδήποτε σειρά και ταινία είναι άξια προσοχής. Ακολουθήστε τα νέα μας για να είσαστε πάντα μέσα στα πράγματα.

 

Guardians of The Galaxy 3 (Disney+)

Η νέα ταινία Φύλακες του Γαλαξία 3 των Marvel Studios έκανε πρεμιέρα στο Disney+ στις 2 Αυγούστου. Η αρχική ιδέα της τριλογίας ανήκει στον σκηνοθέτη και συγγραφέα James Gunn και τα comics Guardians of the Galaxy. Στο τρίτο και τελευταίο μέρος στόχος του ήταν να μείνει πιστός στους χαρακτήρες και να προσφέρει το πρέπον τέλος για το story με επακόλουθο την απομάκρυνση του από το MCU.
Μετά τον θάνατο του Thanos και αφού η τάξη στο σύμπαν έχει αποκατασταθεί, η παρέα των ασυμβίβαστων ηρώων, που προσπαθούν να διαχειριστούν κάποια συναισθηματικά ζητήματα που τους στοιχειώνουν από το Endgame, δείχνει να τα πηγαίνει σχεδόν καλά στο Nowhere.

H γεμάτη δράση ιστορία του Rocket Raccoon ξετυλίγεται στη ταινία μέσα από κάποια flashbacks και η ζωή του τίθεται σε σοβαρό κίνδυνο. Εξαιτίας αυτού ο Peter Kuhl παρά την θλίψη του για τον χαμό της Gamora πρέπει να συσπειρώσει την ομάδα του και να ξεκινήσουν μια επικίνδυνη αποστολή διάσωσης του Rocket που αν αποτύχει θα οδηγήσει την ομάδα στο τέλος της. Η καινούργια απειλή τους βρίσκει αντιμέτωπους με τον κακό High Evolutionary, που θεωρεί τον εαυτό του ως τον απόλυτο δημιουργό.

Αξίζει να δείτε το καλύτερο φινάλε της τριλογίας που θα μπορούσε να προσφέρει το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

 

 

MECH CADETS (Netflix)

H σειρά του Netflix γεμάτη περιπέτεια και δράση, Mech Cadets επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα στις 10 Αυγούστου. Ο Takeshi Miyazawa σε μια δήλωση του αναφέρει ότι είναι ενθουσιασμένος που θα δουλέψει ξανά με τον Greg Pak και ότι του έχουν λείψει οι χαρακτήρες της σειράς, ανυπομονώντας να βυθιστεί σε αυτόν τον κόσμο και να πειραματιστεί στα σκαμπανεβάσματα που τόσο όμορφα δημιουργεί ο Greg .

Η πρώτη σειρά ήταν ένα μεγάλο τεστ για τις ικανότητές του ως δημιουργού και αδημονεί να αντιμετωπίσει τις νέες καλλιτεχνικές προκλήσεις και να οραματιστεί τον κόσμο αυτό για άλλη μια φορά.

Ένας έφηβος ο Stanford Yu εργάζεται με τη μαμά του ως θυρωρός στη Στρατιωτική Ακαδημία Sky Corps και όνειρο του είναι να πιλοτάρει ένα Robo Mech, γιγάντια ρομπότ από το διάστημα που έρχονται στη γη και συνεργάζονται με νεαρούς δόκιμους. Αυτή τη φορά τα ρομπότ επέλεξαν το λάθος παιδί, τον Stanford. Οι δόκιμοι πρέπει να αφήσουν στην άκρη όλες τις προσωπικές διαφορές και να εργαστούν σαν ομάδα για να υπερασπιστούν τη γη από εξωγήινους εισβολείς.

 

 

ICARUS (Cosmote TV Series)

Η ελληνική μυθολογία ενέπνευσε για άλλη μια φορά, όπως και τόσους άλλους καλλιτέχνες, τον ταλαντούχο Βέλγο animator Carlo Vogele και την Isabelle Andrivet να γράψουν το σενάριο του Icarus. Αυτό που αποφασίζουν να παρουσιάσουν είναι τον Μινώταυρο όχι ως ένα αιμοδιψές τέρας αλλά ως ένα θύμα και σκλάβο του βασιλιά Μίνωα, προσαρμόζοντας τον στο νεανικό κοινό.

Στην Κρήτη, όσο ο Βασιλιάς Μίνωας βρισκόταν στην εξουσία οι άνθρωποι λάτρευαν και φοβούνταν τους θεούς του Ολύμπου. Μόνο ένας ανόητος θα τολμούσε να τους προσβάλει.

O Ίκαρος γιος του διάσημου εφευρέτη Δαίδαλου, ανακαλύπτει ένα παιδί με κεφάλι ταύρου, τον Αστερίωνα, που ζει κρυμμένο στο παλάτι. Οι δυο τους θα γίνουν αμέσως φίλοι. Μα ο βασιλιάς της Κρήτης έχει τα δικά του σχέδια γι’ αυτό το ιδιαίτερο πλάσμα και αναθέτει στον επιδέξιο και πολυτεχνίτη μηχανικό Δαίδαλο μια σύνθετη οικοδομική κατασκευή, τον λεγόμενο λαβύρινθο, για να απομονώσει τον Μινώταυρο. Ύστερα όμως από λίγο ο Δαίδαλος πέφτει στην δυσμένεια του βασιλιά και φυλακίζεται μέσα στο ίδιο του το κατασκεύασμα. Η ευφυία του τον βοηθάει να αποδράσει φτιάχνοντας για αυτόν και τον Ίκαρο φτερά, όμως μια λάθος κίνηση οδηγεί τον Ίκαρο στο θάνατο.

 

 

PETER RABBIT: Ο Λαγός Το Σκάσε (Netflix)

Την Παρασκευή 4 Αυγούστου έρχεται στο Netflix το sequel της κινηματογραφικής περιπέτειας Peter Rabbit σε σκηνοθεσία Will Gluck, με χαρακτήρες που βασίζονται στα κλασσικά παιδικά βιβλία της Beatrix Potter. Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι οι Rose Byrne, Domhnall Gleeson ενώ ακούγονται οι φωνές των James Gorden, Margot Robbie και Elizabeth Debicki.

Ο Thomas, η Bea και οι υπόλοιποι λαγοί έχουν φτιάξει μια μικρή οικογένεια, αλλά ο αξιαγάπητος κατεργάρης Peter είναι και πάλι εκείνος που με τις σκανταλιές του, μοιάζει παράταιρος. Έτσι χαμένος και μοναχικός συγκεντρώνει μερικούς φίλους του για να φύγει από τα όρια του κήπου του και να πάει στη μεγάλη πόλη. Στους δρόμους της πόλης συνειδητοποιεί ότι ίσως χρειαστεί να χαθεί λίγο για να βρει τον εαυτό του. Όλοι γνωρίζουν τον Peter ως ένα άτακτο κουνέλι, μερικοί μπορεί να τον αποκαλούν και κακό αλλά δεν είναι απαραίτητα αυτός ο τρόπος με τον οποίο σκέφτεται τον εαυτό του. Το ότι οι άνθρωποι σε βλέπουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αυτός είσαι. Σε έναν κόσμο που οι σκανταλιές του πιάνουν τόπο, η οικογένεια του η οποία θα ρίσκαρε τα πάντα για να τον βρει θα τον αναγκάσει να επιλέξει τι είδους λαγός θέλει να είναι τελικά.

 

 

POKEMON DETECTIVE PIKACHU (Star Channel)

Μια περιπέτεια φαντασίας βασισμένη στο ομώνυμο παιχνίδι του Nintendo 3DS που συνδυάζει live action και animation, σε σκηνοθεσία του Rob Letterman θα είναι διαθέσιμη στο STAR Channel την Παρασκευή 4 Αυγούστου.

Στην πόλη Ryme οι άνθρωποι και τα Pokemon ζουν αρμονικά χωρίς εντάσεις. O Tim Goodman ξεκινάει μια έρευνα γύρω από τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του, Harry. Στην προσπάθεια του αυτή τον συνοδεύει ο πρώην συνεργάτης του Harry, ο αξιολάτρευτος Ντεντέκτιβ Pikachu που πολλές φορές μπερδεύονται οι σκέψεις στο μυαλό του. Ο Pikachu πιστεύει ότι ο Harry επέζησε από την συντριβή των αυτοκινήτων, καθώς η αστυνομία δεν βρήκε ποτέ το σώμα του. Ανακαλύπτοντας ότι ο Tim και ο Pikachu έχουν την δυνατότητα να επικοινωνούν μεταξύ τους, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συναρπαστική περιπέτεια για την λύση του μυστηρίου. Στον δρόμο τους συναντούν μια σειρά από χαρακτήρες Pokemon, πέφτουν σε μια παράνομη υπόγεια αρένα μάχης και βρίσκουν ένα εγκαταλελειμμένο εργαστήριο γενετικής που σχετίζεται με την εξαφάνιση του Harry αλλά και τον κίνδυνο που απειλεί ολόκληρο το σύμπαν των Pokemon.

 

 

Κινηματογραφικές εμπειρίες που μπορείς να τις απολαύσεις από την άνεση του καναπέ σου. Μπες στο site του Κωτσόβολου και διάλεξε τη Smart TV  που σου ταιριάζει.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη