Την έχεις δει ξανά παιδί; Καλά κάνεις!

by Zikou Stella

Δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου, ο μήνας με τις λιγότερες νέες κυκλοφορίες καθώς οι ρυθμοί επιβραδύνουν όλο και περισσότερο  και το “κλεινόν άστυ” έχει αδειάσει, με πολλούς από εμάς να λείπουν σε διακοπές. Παρόλα αυτά εμείς βρήκαμε και σας προτείνουμε τις παρακάτω ταινίες και σειρές.

 

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΙΘΗΚΟΣ (Netflix)

Η νέα μεταγλωττισμένη animated ταινία ο The Monkey King του Netflix αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 18 Αυγούστου. Οικογενειακή κωμωδία δράσης βασισμένη σε ένα κινέζικο παραμύθι, ένας ηρωικός μύθος κατά του σκοτεινού κακού σε σκηνοθεσία του Anthony Stacchi και σενάριο των Steve Bencich, Ron j.Friedman και Rita Chao. Τις φωνές τους δάνεισαν οι ηθοποιοί Stephanie Hsu, Hoon Lee, Jimmy O.Yang, Bowen Yang, Jo Koy, Ron Yan και άλλοι.

Σε έναν κόσμο αρχαίων θεών και δαιμόνων και συγκεκριμένα στο Χουάγκουοσαν, το ψηλότερο βουνό της Κίνας γεμάτο με λουλούδια και φρούτα, γεννήθηκε ένας ήρωας που είναι ο πιο θαρραλέος και ο πιο τρανός απ’ όλους. Πρόκειται για τον χαρισματικό πίθηκο που με πιστό του σύντροφο, το μαγικό του κοντάρι ξεκινούν μια επική αποστολή για να εξουδετερώσουν 100 δαίμονες, έναν εκκεντρικό Βασιλιά Δράκο και τον μεγαλύτερο εχθρό του πιθήκου που είναι ο ίδιος του ο εγωισμός. Αν τα καταφέρει όλα αυτά θα γίνει θρύλος και τότε θα είναι έτοιμος για να τον αποδεχτούν ως Βασιλιά. Στη πορεία του συναντάει ένα ντόπιο κορίτσι που αμφισβητεί την εγωκεντρική του στάση και του δείχνει ότι μπορεί να μην έχει σημασία η νίκη αλλά η αλληλοβοήθεια.

 

 

SYNDUALITY NOIR (Disney+)

Νέα σειρά animation επιστημονικής φαντασίας παρουσιάζει το Disney Plus γεμάτη δράση και περιπέτεια. Την σειρά σκηνοθετεί ο Yusuke Yamamoto με τον Takashi Aoshima να έχει γράψει το σενάριο. Τους χαρακτήρες σχεδίασαν οι Hajime Kamoshida και Kenichiro Katsura, ενώ την μουσική επένδυση ανέλαβε ο Masato Nakayama.
Το έτος 2242 μ.Χ. και κατά την εμφάνιση μιας καταστροφής ονομαζόμενης “Δάκρυα της Νέας Σελήνης” η ανθρωπότητα αναγκάστηκε να καταφύγει σε υπόγειες στοές για να σωθεί. Εκεί στα έγκατα της γης δημιουργήθηκε η πόλη κράτος “Amazia”, της οποίας τα θεμέλια δεν άντεξαν και πολύ και έτσι μεταφέρθηκε πάλι στην επιφάνεια της γης η ελπίδα της ζωής. Οι άνθρωποι άρχισαν να σχηματίζουν χωριά “φωλιές”. Ο κίνδυνος συνέχιζε να υπάρχει με τους “Enders” να εξαπλώνονται στο έδαφος, τους “Adventurers” να εκμεταλλεύονται τους “AO crystals”, τους φυσικούς δηλαδή πόρους των ορυχείων που συνέβαλαν στη λειτουργικότητα της φωλιάς. Ο κόσμος τους ονόμαζε “Drifter”. Στη φωλιά “Rock town” μαζεύονταν πολλοί Drifters και αναμεσά τους ζούσε ο Kanata ο οποίος ονειρευόταν να γίνει ένας από αυτούς. Σε αυτή τη νεόκτιστη δυστοπική πόλη, με την επιδίωξη να διατηρήσουν την ύπαρξή τους, συναντούν μια τεχνητή νοημοσύνη με το όνομα Magus. Χωρίς να γνωρίζουν πως θα εξελιχθούν τα πράγματα μεταξύ τους, προσπαθούν να ακολουθήσουν το πεπρωμένο τους.

 

 

CHECHERED NINJA (Cosmote TV)

Η ταινία “Καρό Νίντζα” είναι ένα δανέζικο anime με κωμικοτραγικά στοιχεία, σε σκηνοθεσία Anders Matthesen και Thorbiorn Christoffersen, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Matthesen. Σημείωσε μεγάλη επιτυχία στη χώρα της Β. Ευρώπης, λόγω της αμεσότητας και της επικαιρότητάς της, θίγοντας θέματα όπως το bullying, τα ναρκωτικά και την κοινωνική ευθύνη που πρέπει να έχουμε όλοι μας.

Η πρώτη ταινία παρουσιάζει το φόνο ενός παιδιού που εργάζονταν σε μια παράνομη βιοτεχνία παιχνιδιών στην Ταϊλάνδη. Το πνεύμα αυτού του παιδιού μπαίνει σε μια πάνινη κούκλα με σκοπό να εκδικηθεί τον δολοφόνο και εκμεταλλευτή της παιδικής εργασίας. Η κούκλα αυτή ανήκει σε ένα δειλό αγόρι, το οποίο βοηθάει να ανακτήσει την αυτοπεποίθηση του και του ζητάει να την βοηθήσει στην εύρεση του δολοφόνου. Ας έρθουμε όμως στο sequel, με τον Καρό Νίντζα να επιστρέφει δριμύτερος, θέλοντας να πάρει εκδίκηση, με σύμμαχο του τον 13χρόνο Άλεξ καθώς ο μοχθηρός μεγιστάνας Φίλιπ Έπερμιντ γλυτώνει τη φυλακή και αποχωρεί ατιμώρητος. Ο Φίλιπ δεν βάζει μυαλό και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του που είναι να σκοτώσει και τα υπόλοιπα παιδιά που βρίσκονται στη λίστα. Ο Άλεξ με τον Καρό Νίντζα συνεργάζονται προσπαθώντας να αποδώσουν δικαιοσύνη σε μια εξωτική αποστολή που θα δοκιμάσει την φιλία τους.

Τις φωνές τους δανείζουν οι ηθοποιοί: Γιάννης Καραούλης, Πέτρος Κονόμου, Σκεύος Πολυκάρπου, Εύρος Βασιλείου, Λουΐζα Μιχαηλίδου, Γιώργος Ευαγώρου, Μαρία Μαχλαμούζη, Θανάσης Δρακόπουλος, Μαρία Κάνθερ, Άρης Κυπριανού, Νάτια Χαραλάμπους, Χρήστος Γρηγοριάδης.

 

 

KUNG FU PANDA: THE DRAGON KNIGHT (Netflix)

Το Kung Fu Panda: The Dragon Knight είναι η 2η συνέχεια της αμερικάνικης τηλεοπτικής σειράς κινουμένων σχεδίων CG, που αναπτύχθηκε από τους Mitch Watson και Peter Hastings για το Netflix. Παραγωγή της DreamWorks Animation Television που έκανε πρεμιέρα στις 14 Ιουλίου και κέρδισε ένα τεράστιο αριθμό θαυμαστών. Συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Jack Black, Rita Ora, Chris Geere, Della Saba, Rahnuma Panthaky, James Hong, Ed Weeks, Harvey Guillen, Richard Ayoade, Shohreh Aghdaashloo, Melissa Villasignor, Amy Hill.

Δυο μυστηριώδεις νυφίτσες βάζουν στο στόχαστρο μια συλλογή τεσσάρων ισχυρών όπλων. Ο Po, το γιγάντιο Panda πρέπει να φύγει από το σπίτι του για να αναζητήσει τη λύτρωση και τη δικαιοσύνη σε όλη την Κίνα. Θα συνεργαστεί με έναν αυστηρό Άγγλο ιππότη με το όνομα Luthera επίσης γνωστό ως Wandering Blade (Περιπλανώμενη Λεπίδα). Μαζί, αυτοί οι δύο μοιάζουν αταίριαστοι πολεμιστές, παρόλα αυτά ξεκινούν μια επική περιπέτεια για να βρουν τα τέσσερα όπλα που κατέστρεψαν τον κόσμο πριν από πολύ καιρό. Στην πορεία τους, τελικά, κάτι θα αποκομίσει ο ένας από τον άλλον.

 

 

ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ 2-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ (Netflix)

Ο δημιουργός, μεταξύ των άλλων και της τριλογίας «Μαγαδασκάρη», Tom Mac Grath μας προσφέρει ξανά αστείες και ξέφρενες περιπέτειες, με άξονα τις mainstream ευαισθησίες και τα έξυπνα κοινωνικά υπονοούμενα για μικρούς και μεγάλους θεατές.

Στο sequel τα αδέλφια έχουν ενηλικιωθεί και δυστυχώς απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον. Όμως ένας νέος αρχηγός από κούνια, με δυναμική προσέγγιση και αποφασιστικό ύφος θα τους ενώσει ξανά και θα φέρει έμπνευση για μια νέα οικογενειακή υπόθεση που δεν θα έχει προηγούμενο. Ο Τιμ και η Κάρολ είναι παντρεμένοι και ζουν μια ήσυχη ζωή στο σπίτι με τα παιδιά τους. Την πανέξυπνη επτάχρονη Τάμπιθα που είναι κορυφαία μαθήτρια στο σχολείο και το αξιολάτρευτο βρέφος, την Τίνα. Ο Τέντ από την άλλη είναι πετυχημένος διευθυντής σε οικονομική εταιρία. Η μικρή Τάμπιθα θαυμάζει τον θείο Τεντ και θέλει διακαώς να του μοιάσει. Ο Τιμ που είναι πιο ρομαντικός ωστόσο, ανησυχεί μήπως η μικρή προσπαθεί πολύ να πετύχει κάτι μεγαλειώδες και ξεχνάει να ζήσει τη ζωή της σαν κανονικό παιδί. Όλα θα αλλάξουν όταν το μωρό, η φοβερή και τρομερή Τίνα αποκαλύψει ότι είναι πράκτορας που ερευνάει το σχολείο της Τάμπιθα και τα μυστικά που κρύβει ο σκιώδης ιδρυτής του, ο Δόκτωρ Αρμστρονγκ. Τα αδέλφια Τέμπλετον θα έρθουν ξανά κοντά, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια ξέφρενη περιπέτεια και θα ανακαλύψουν από την αρχή κάποιες οικογενειακές αξίες που είχαν λησμονήσει και που πάντα πρέπει να βρίσκουμε χρόνο να επανεκτιμάμε. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Αυγούστου στο Netflix.

Στο cast της ταινίας συμμετέχουν οι διασημότητες και μη, όπως οι: Πάνος Μουζουράκης, Δημήτρης Μακαλιάς, Χρήστος Θάνος, Άννα Κουτσαφτίκη, Ειρήνη Μακρή, Ευαγγελία Καρακατσάνη, Ζωή Πετράκη, Γιάννης Στεφόπουλος, Κώστας Δαρλάσης, Μάρκος Σιώνης, Πέγκυ Μανωλά, Ηλίας Ζερβός, Ηλίας Κόκκινος, Ζέτα Μαστροδούκα, Δανάη Νικολάτου, Πηνελόπη Σκαλκώτου.

 

 

Μάθε πριν απ΄όλους για κορυφαίες προσφορές και ολοκαίνουργια προϊόντα. Μπες στο site του Κωτσόβολου και διάλεξε μέσα από τις προσφορές του τη Smart TV που σου ταιριάζει.

 

Μπορείς να δεις ακόμη