Την έχεις δει ξανά παιδί; Καλά κάνεις!

by Zikou Stella

Ο Μάρτιος φεύγει και ο Απρίλιος έρχεται με αρκετές οικογενειακές πρεμιέρες κατά κύριο λόγο στην πλατφόρμα του Disney+. Υπάρχουν αρκετές επιλογές για σένα και την οικογένεια σου, τόσο σε σειρές, όσο και σε ταινίες. Βασικά συστατικά τους αποτελούν η εφηβικός ενθουσιασμός, αλλά και η φαντασία.

Για να μη νιώσεις «ρηγμένος» όμως, έχουμε και αυτή την εβδομάδα να προτείνουμε την «ψαγμενιά» που θα σε ανεβάσει στα μάτια τη οικογένειας.

Η «μαγεία» του Netflix

Τη Δευτέρα 3 Απριλίου έρχεται στο Netflix η σειρά κινουμένων σχεδίων «Magic Mixes». Η σειρά έχει να κάνει με τις περιπέτειες της Σιέννα που βρίσκει την είσοδο για έναν μαγικό κόσμο. Ο μόνος τρόπος να γυρίσει πίσω στο σπίτι είναι να βρει το μαγικό κάστρο. Οι περιπέτειες της Σιέννα υπόσχονται να κρατήσουν συντροφιά στους μικρούς της οικογένειας, σε ένα ταξίδι με αμείωτο ενδιαφέρον και μπόλικη περιπέτεια.

 

 

Τα φώτα στραμμένα στο Disney+

Η πλατφόρμα του Disney+ αφήνει τον Μάρτιο και μπαίνει στον Απρίλιο με τον πλέον δυναμικό τρόπο. Από τις 31 Μαρτίου μέχρι και τις 5 Απριλίου αναμένονται, όχι μία, όχι δύο, αλλά 5 πρεμιέρες εφηβικού και παιδικού περιεχομένου.

Ανάμεσα στις πρεμιέρες που ξεχωρίζουν είναι o πρώτος κύκλος της σειράς «The Crossover». Βασισμένη στο best seller του Κουάμε Αλεξάντερ, η σειρά πραγματεύεται τις σχέσεις μεταξύ των δίδυμων και φαινόμενα του μπάσκετ, Τζόρνταν “Τζέι Μπι” και Τζος “Φίλθι” Μπελ. Παρουσιάζει τις προσπάθειες τους να βελτιώσουν το παιχνίδι και τις σχέσεις τους, σε συνάρτηση με τις επιρροές που δέχονται από τους γονείς και τους φίλους τους. Η σειρά θα είναι διαθέσιμη από την Τετάρτη 5 Απριλίου και είναι κατάλληλη για ανηλίκους από 12 ετών και πάνω.

 

 

Την ίδια μέρα που βγαίνει στον «αέρα» το «The crossover» ενώ κάνει πρεμιέρα και η σειρά «Viaje Al Centro De La Tierra» (Ταξίδι στο κέντρο της Γης). Ταξίδεψε με τον Ντιέγκο σε παράλληλες διαστάσεις, μαζί με τον εξερευνητή Πομπίλιο Καλντερόν και δες πως οι ήρωες μας περνάνε μέσα από τεράστιους κινδύνους  για να σώσουν τον κόσμο. Η σειρά είναι κατάλληλη για παιδιά από 9 ετών και πάνω και αποτελεί «πόρτα» στον κόσμο του φανταστικού.

 

 

Οι υπόλοιπες πρεμιέρες του Disney+

 

«Rye Lane» Εφηβική ταινία (16+) 31/3

 

«Prom Pact» Εφηβική ταινία (12+) 31/3

 

«Doogie Kamealoha, M.D. Season 2» Εφηβική σειρά (9+) 31/3

 

H «ψαγμενιά»

Η «ψαγμενιά» της εβδομάδας είναι η σειρά «Raising Dion». Απόλαυσε με την οικογένεια, κατά προτίμηση σε τηλεόραση ανάλυσης UHD 4K, τις περιπέτειες του Ντίον, ο οποίος διαθέτει υπερδυνάμεις ικανές να αλλάξουν τον κόσμο. Η μητέρα του, μετά τον θάνατο του συζύγου της, προσπαθεί να ξεδιαλύνει το μυστήριο γύρω από τις δυνάμεις του γιου της και να τον προστατεύσει από τους όποιους κινδύνους παρουσιάζονται. Η σειρά είναι διαθέσιμη στο Netflix και είναι κατάλληλη για ανηλίκους από 7 ετών και πάνω.

 

 

Καλό μήνα λοιπόν! Πάρε τον χρόνο σου με τη «φαμίλια» και παρακολούθησε ό,τι σου κάνει κέφι. Εμείς δίνουμε ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα με περισσότερη μαγεία και περιπέτεια.

Μπορείς να δεις ακόμη