ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΞΑΝΑ ΠΑΙΔΙ; ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ!

by Zikou Stella

Δες trailers και πληροφορίες για τις ταινίες για τις σειρές που θα σε διασκεδάσουν, θα σε εμπνεύσουν και θα σε ενθουσιάσουν είτε είσαι οπαδός της συναρπαστικής δράσης, της κωμωδίας ή των κλασσικών ταινιών.

 

LEGO ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ (DISNEY+)

O Ken Cunningham σκηνοθετεί το “LEGO Marvel Avengers: Code Red” (Lego Εκδικητές: Κόκκινος Συναγερμός) και ο Eugene Son είναι ο σεναριογράφος και επίσης εκτελεστικός παραγωγός. Οι Harrison Wilcox, Jill Wilfert και Keith Malone είναι επίσης εκτελεστικοί παραγωγοί με τον Jason Cosler να είναι παραγωγός. Στο ελληνικό φωνητικό καστ συμμετέχουν οι Τηλέμαχος Κρεβάικας, Σταύρος Σιούλης, Χρήστος Θάνος, Χίλντα Ηλιοπούλου, Ντένης Μακρής, Στέλιος Ψαρουδάκης, Ινώ Στεφανή, Νίκος Παπαδόπουλος, Άννα Σταματίου, Τάκης Σακελλαρίου. Η ταινία είναι τώρα διαθέσιμη στο Disney +.
Οι Εκδικητές συγκεντρώνονται για να σώσουν τη Νέα Υόρκη, αλλά μετά από μια λογομαχία ανάμεσα στη Μαύρη Χήρα και τον πατέρα της τον Κόκκινο Φύλακα σχετικά με τη γονική του στάση, ο τελευταίος εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Καθώς οι Εκδικητές ερευνούν το θέμα, ανακαλύπτουν ότι ο μοχθηρός Συλλέκτης απαγάγει κάθε χαρακτήρα με τη λέξη “κόκκινο“ στο όνομα του. Αποφασισμένη να βρει τον πατέρα της, η Μαύρη Χήρα οδηγεί τους Εκδικητές στο κρησφύγετο του Συλλέκτη για να ελευθερώσει τους φυλακισμένους.

 

 

ΣΟΥΠΕΡ ΓΑΤΑΚΙΑ (DISNEY +)

Το Super Kitties (Σούπερ Γατάκια) είναι μια τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων για παιδιά προσχολικής ηλικίας που δημιουργήθηκε από την Paula Rosenthal. H απεικόνιση της εκπαιδευτικής αξίας και η παρουσία θετικών μηνυμάτων και προτύπων κυριαρχούν, όπως επίσης τα μηνύματα για την ομαδική εργασία και η ευγένεια των χαριτωμένων αυτών υπερήρωων. Η σειρά είναι διαθέσιμη στο Disney Plus.
Ο κόσμος νομίζει ότι η Bitsy, η Ginny, ο Sparks και ο Buddy είναι απλώς αξιολάτρευτα γατάκια που κουλουριάζονται αγκαλιασμένα στην παιδική χαρά Purr ’N’ Play. Όμως, όταν εμφανίζονται μπελάδες, μεταμορφώνονται σε…Σούπερ Γατάκια! Αυτό το κουαρτέτο των αιλουροειδών, που αποκαθιστά το δίκαιο όπου κι αν εφορμά, έχει αποστολή να προστατεύει τα κατοικίδια και τους ανθρώπους του Kittydale από τους κακούς όπως ο Mr.Puppypaws, η Lab Rat, ο Cat Burglar και η Zsa-Zsa. Χρησιμοποιώντας τις υπερδυνάμεις τους, γατο-φανταστικές συσκευές και κυρίως την καλοσύνη και την ενσυναίσθησή τους, τα Σούπερ Γατάκια κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο.

 

 

INVINCIBLE (PRIME VIDEO)

To Invincible είναι μια τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων με υπερήρωες για ενήλικες, που δημιουργήθηκε από τον Robert Kirkman για το Amazon Prime Video. Είναι βασισμένη στην ομώνυμη σειρά Image Comics των Kirkman, Cory Walker και Ryan Ottley. Η σειρά έτυχε αναγνώρισης από τους κριτικούς, με κολακευτικά σχόλια για τα κινούμενα σχέδια, τις σεκάνς δράσης και την ιστορία της. Οι δύο σεζόν προβάλλονται στο Amazon Prime Video.
Το Invincible είναι η ιστορία του Mark Grayson, ενός συνηθισμένου έφηβου που ονειρεύεται να γίνει ο μεγαλύτερος ήρωας του κόσμου, μέσα σε ένα σύμπαν γεμάτο με πολύχρωμους superheroes και άθλιους κακούς. Δεν είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα, δεδομένου ότι ο πατέρας του, o Nolan έχει ήδη αυτόν τον τίτλο. Επιφανειακά, ο Nolan είναι ένας επιτυχημένος μυθιστοριογράφος και οικογενειάρχης. Αλλά κρυφά, είναι ο Omni-Man, ένας ήρωας τύπου Superman και πιθανότατα το πιο δυνατό ον στο ηλιακό σύστημα. Καθώς ο Mark αναπτύσσει τις δικές του δυνάμεις, ανακαλύπτει ότι η κληρονομιά του πατέρα του μπορεί να μην είναι τόσο ηρωική όσο φαίνεται.
Στην δεύτερη σεζόν, μετά από μια καταστροφική προδοσία, ο Mark παλεύει να ξαναφτιάξει τη ζωή του. Μπροστά στις αποκαλυπτικές απειλές, ανακαλύπτει νέους συμμάχους και παλεύει με τον μεγαλύτερο φόβο του – μήπως γίνει ίδιος ο πατέρας του.

 

 

INVINCIBLE: ATOM EVE (PRIME VIDEO)

Η Amazon ανανέωσε την σειρά Invincible για δεύτερη και τρίτη σεζόν κυκλοφορόντας ένα ειδικό prequel με τίτλο Invincible: Atom Eve. Αφορά ένα έφηβο κορίτσι με την δύναμη να χειρίζεται την ύλη σε υποατομική κλίμακα. Μπορεί να μεταμορφώσει ουσίες, να επινοήσει ισχυρά όπλα, να πετάξει και να αναπτύξει πολλές ακόμη από τις ικανότητές που της δόθηκαν σε ένα κυβερνητικό εργαστήριο, του οποίου προορισμός ήταν η δημιουργήσει τον απόλυτο υπερήρωα. Η μητέρα της Polly πέθανε κατά την διάρκεια της γέννας, λόγω της της ισχυρής ενέργειας που δημιουργήθηκε σε αυτήν από την μοναδική φύση του μωρού. Στην συνέχεια δόθηκε σε μια θνητή οικογένεια για να αποτρέψουν τον αμερικάνικο στρατό να την χρησιμοποιήσει ως όπλο.
Στην τρίτη σεζόν της σειράς Invincible, σε αυτό το ειδικό prequel, εμφανίζεται μια νέα superhero, η Samantha Eve Wilkins γνωστή και ως Atom Eve, η οποία μεγαλώνει αταίριαστα με την οικογένεια της. Όταν κάποιος από το παρελθόν της ξαναμπαίνει στη ζωή της, ανακαλύπτει την τραγική ιστορία της, την προέλευση και τις πραγματικές δυνατότητες των ικανοτήτων της.
H Eve γίνεται μια από τις πρώτες φίλες του Mark Grayson. Λίγο αργότερα θα ξεκινήσει την καριέρα της ως υπερήρωας με στόχο να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις της για την καταπολέμηση του εγκλήματος.

 

 

CHICKEN RUN: DAWN OF THE NUGGET (NETFLIX)

Βρετανική κωμωδία κινουμένων σχεδίων stop motion του 2023 σε σκηνοθεσία Sam Fell και σενάριο των Karey Kirkpatrick, John O’Farrell και Rachel Tunnard. Αποτελεί τη συνέχεια της ταινίας του Chicken Run που προβλήθηκε πριν από είκοσι τρία χρόνια. Μια γεμάτη δράση περιπέτεια από την Aardman Animation, είναι η τέλεια ταινία για να παρακολουθήσετε στις διακοπές των Χριστουγέννων. Θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 15 Δεκεμβρίου.
Αφού η ριψοκίνδυνη και τολμηρή φυγή της Ginger από το αγρόκτημα του Tweedys στέφθηκε με επιτυχία, το επόμενο ειδυλλιακό μέρος γι’ αυτήν ήταν το καταφύγιο των πουλιών στο νησί όπου ολόκληρο το κοπάδι μπορούσε να ζήσει αρμονικά χωρίς κανένα κίνδυνο από τον άνθρωπο. Με τον ερχομό της νέας κόρης της Ginger και του Roky, της Moly, φαίνεται ότι η παραμυθένια κατάληξη της Ginger επιτέλους έγινε πραγματικότητα. Ωστόσο, ολόκληρος ο πληθυσμός των κοτόπουλων βρίσκεται τώρα αντιμέτωπος με έναν νέο κίνδυνο, έναν γνώριμο εχθρό. Αποφασισμένοι να διαφυλάξουν την ελευθερία τους, ακόμα και αν κινδυνέψουν  να την χάσουν οριστικά, η Ginger και η ομάδα της ρίχνονται στη μάχη χωρίς δεύτερη σκέψη.

 

 

POKEMON CONCIERGE (NETFLIX)

Το Pokémon Concierge είναι μια πρωτότυπη ιαπωνική τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων stop motion, μέρος του δημοφιλούς franchise της The Pokémon Company. Τα τέσσερα επεισόδια του έχουν διάρκεια από 14 έως 20 λεπτά. Αυτή η δημιουργική προσέγγιση είναι κάτι που σπάνια βλέπουμε στο σύμπαν των Pokémon, προσφέροντας στους fans μία νέα οπτική για τα αγαπημένα τους πλάσματα. Φυσικά, η σειρά δεν παρουσιάζει μόνο το ταξίδι της Haru, αλλά τις αλληλεπιδράσεις και τις συζητήσεις των Pokémon στο Resort, χωρίς να λείπει το χιούμορ. Η σειρά πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 28 Δεκεμβρίου 2023.
Το Pokémon Concierge ακολουθεί τη Haru, μια νεαρή γυναίκα που πιάνει δουλειά στο Pokemon Resort ως η νεότερη θυρωρός. Είναι η δουλειά της μαζί με τα άλλα μέλη του προσωπικού να φροντίζει τα Pokémon που επισκέπτονται το τροπικό θέρετρο, ώστε να χαλαρώνουν και να περνάνε καλά όταν αυτά χρειάζονται ένα διάλλειμα. Δίπλα της βρίσκεται συνεχώς ο Psyduck. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της  θα συναντήσει τους Snorlax,  Dedenne, Pikatsu, Mudkip, Buldasaur, Magikarp, Dragonite, Pansage, Pansear, Panpour και πολλά άλλα Pokémon, καθώς και τους εκπαιδευτές τους που βρίσκονται εκεί ως επισκέπτες. Αλλά όσο δύσκολο και αν είναι να καταλάβει η Haru τι είναι αυτό που τα ευχαριστεί, άλλο τόσο δύσκολο είναι να τα πάει καλά με τους άλλους δύο συναδέλφους της την Alisa και τον Tyler.

 

 

ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ: ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ (NETFLIX)

Το The Bad Guys: A Very Bad Holiday (Τα κακά παιδιά: Τα χειρότερα Χριστούγεννα) είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων CG σε σκηνοθεσία του Bret Haaland, με θέμα τα Χριστούγεννα του 2023. Αποτελεί το prequel της ταινία του 2022 The Bad Guys, η οποία βασίζεται στην ομώνυμη σειρά graphic novel. Η ταινία προβάλλεται στο Netflix.
Σε αυτή τη νέα περιπέτεια οι Bad Guys δεν αγαπούν τίποτα περισσότερο από το πρωινό των Χριστουγέννων. Ενώ όλοι είναι στα σπίτια τους ανοίγοντας  δώρα, είναι η τέλεια στιγμή για να εκτελέσουν τις ληστείες τους σε όλη την πόλη. Αλλά όταν απροσδόκητα ακυρώνονται τα Χριστούγεννα εξαιτίας τους, οι Bad Guys πρέπει να κάνουν το αδιανόητο, να αναζωπυρώσουν το εορταστικό κλήμα της πόλης δίνοντας αντί να παίρνουν. Γυρίζοντας μετά από όλα αυτά στο κρησφύγετο τους, προς έκπληξη και απογοήτευσή τους, βρίσκουν δώρα από τον Άγιο Βασίλη για τις καλές πράξεις που έχουν κάνει. Ως αποτέλεσμα, αρχίζουν να επεξεργάζονται ένα σχέδιο ληστείας στο εργαστήριο του Άγιου Βασίλη για να αποδείξουν ότι ανήκουν στη λίστα των άτακτων.

 

 

Η ΧΕΪΛΗ ΤΟ’ ΧΕΙ (COSMOTE TV)

Η Halley ‘s On It (Η Χέιλι το ‘χει) είναι μια αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων κωμωδίας, δράσης, περιπέτειας και επιστημονικής φαντασίας που δημιουργήθηκε από τους Devin Bunge και Nick Staton. Η σειρά προβάλλεται στο Cosmote TV.
Η Halley Banks είναι ένα πολυμήχανο 14χρονο κορίτσι που ζει στο Oceanside της Καλιφόρνια και δεν της αρέσει καθόλου να παίρνει ρίσκα. Η ζωή της ανατρέπεται κατά την διάρκεια του εορτασμού της Πρωτοχρονιάς, όταν την επισκέπτεται ένας τρελός καθηγητής που προέρχεται από το μέλλον. Η επίσκεψη του αυτή προτρέπει τη Halley να ολοκληρώσει τη λίστα εργασιών που έγραψε και που μπορούν να σημάνουν την αρχή μιας αλυσίδας γεγονότων που θα την οδηγήσουν στην εφεύρεση μιας συσκευής που θα χρησιμοποιηθεί για να σώσει ολόκληρο τον πλανήτη αντιστρέφοντας την υπερθέρμανσή του. Τώρα, η Halley πρέπει να ξεπεράσει τους φόβους της, να εκτελέσει πολύ δύσκολα καθήκοντα και να αντιμετωπίσει τα συναισθήματα της για τον Scott Denoga, τον καλύτερο της φίλο. Ωστόσο ορισμένα από τα επιτεύγματα της θα απειληθούν από τα Chaos Bots, μικρά ρομπότ από το μέλλον που θα σταλούν από τον μυστηριώδη κακοποιό Zero Gravitron, ο οποίος θέλει να την εμποδίσει να ολοκληρώσει τη λίστα εργασιών της για να σώσει τον κόσμο.

 

 

ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΣΠΑΣΙΚΛΑ: ΜΕΡΕΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (DISNEY +)

Το Diary of a Wimpy Kid: Cabin Fever (Το Χριστουγεννιάτικο Ημερολόγιο ενός Σπασίκλα: Μέρες Πανικού) είναι μια ταινία σε σκηνοθεσία του Luke Cormican, βασισμένη στο έκτο βιβλίο της σειράς “Το ημερολόγιο ενός Σπασίκλα”, του Jeff Kinney. Η ταινία προβάλλεται στο (Disney +).
Οι χειμερινές διακοπές αποδεικνύονται ιδιαίτερα αγχωτικές για τον Greg Heffley φέτος. Αφού κατάστρεψε κατά λάθος ένα εκχιονιστικό ενώ έφτιαχνε έναν χιονάνθρωπο  με τον καλύτερο του φίλο, τον Rowley Jefferson, ο Greg ανησυχεί ότι δεν θα πάρει τη νέα κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών που τόσο πολύ θέλει για τα Χριστούγεννα. Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, μια χιονοθύελλα χτυπά ξαφνικά την πόλη και ολόκληρη η οικογένεια συμπεριλαμβανομένου του γκρινιάρη μεγαλύτερου αδελφού του, Rodrick και του ενοχλητικού μικρότερου αδελφού, Manny, εγκλωβίζεται σε κλειστό χώρο για μέρες. Με τα Χριστούγεννα προ των πυλών και μια σειρά από συγκρούσεις και αποτυχίες αλλά και προσπάθειες να δείξει τον καλό του εαυτό ο Greg καταφέρνει να τύχει αναγνώρισης.

 

 

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΜΑΣΚΑΣ (COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD)

Το Heroes of the Golden Mask (Οι Ήρωες της Χρυσής Μάσκας) είναι μια επερχόμενη καναδική ταινία κινουμένων σχεδίων σε σκηνοθεσία του Sean Patrick O’Reilly και σενάριο των Jim Kammerud και Brian Smith το οποίο ακολουθεί μια άκρως συμβατική πλοκή. Αντλεί έμπνευση από τις αρχαίες μπρούτζινες μάσκες της χαμένης πόλης Sanxingdui, που ανακαλύφθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο του Guanghan στην επαρχία Σετσουάν, γύρω στα τέλη της δεκαετίας του ’80. Ένα animation γεμάτο περιπέτεια που σχετίζεται με πραγματικά γεγονότα και μια σειρά μυθιστορημάτων για νέους ενήλικες. Η ταινία προβάλλεται στο Cosmote Cinema Christmas HD.
Σε ένα αρχαίο βασίλειο του Sanxingdui της Κίνας μεταφέρεται μαγικά ο Charlie, ένας σοφός, άστεγος έφηβος, αναγκασμένος να ζει στους σκληρούς δρόμους του Σικάγο. Πρέπει να μεγαλώσει γρήγορα για να επιβιώσει, μαθαίνοντας ταυτόχρονα να μιλάει γρήγορα τη γλώσσα και να χρησιμοποιεί τα χέρια του. Μια πολύχρωμη ομάδα υπερηρώων χρειάζεται τη βοήθεια του για να υπερασπιστεί την πόλη από τον βάναυσο κατακτητή Kun-Yi. O Charlie ενώνεται με τους ήρωες μεταξύ των οποίων και το αφεντικό του εγκλήματος, ο Rizzo. Του οφείλει ένα μεγάλο χρέος που πρέπει να αποπληρωθεί και σχεδιάζει κρυφά να κλέψει τις ανεκτίμητες χρυσές μάσκες που προσφέρουν στα μέλη τη ομάδας τις υπεράνθρωπες ικανότητες τους.

 

 

Μάθε πριν απ΄ όλους για κορυφαίες προσφορές και ολοκαίνουργια προϊόντα. Μπες στο site του Κωτσόβολου και διάλεξε μέσα από τις προσφορές του τη Smart TV που σου ταιριάζει.

 

Μπορείς να δεις ακόμη