Την έχεις δει ξανά παιδί; Καλά κάνεις!

by Zikou Stella

Ξένες σειρές και ταινίες με δράση και περιπέτεια σου συστήνουμε  και αυτή την εβδομάδα για αξέχαστες στιγμές στο σπίτι. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μπεις στις ανανεωμένες πλατφόρμες NETFLIX και DISNEY+.

Αυτός ο Κόσμος Δεν Θα Με Κάνει Κακό

Νέα σειρά κινουμένων σχεδίων για ενήλικες θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από τις 9 Ιουνίου. Ένας παλιός φίλος επιστρέφει στη γειτονιά μετά από πολλά χρόνια και πασχίζει να κατανοήσει τον κόσμο στον οποίο μεγάλωσε. Ο Zerocalcare θέλει να κάνει κάτι για εκείνον, αλλά συνειδητοποιεί ότι δεν είναι σε θέση να τον βοηθήσει να νιώσει ξανά σαν το σπίτι του και να κάνει τη σωστή επιλογή για να αφήσει το στίγμα του στον πλανήτη.

Οι χαρακτήρες Ζερό, η Σάρα, ο Σέκο και το αρμαντίλο, η αναπόφευκτη συνείδηση του Ζέρο, θα γίνουν οι κεντρικοί χαρακτήρες μιας πλοκής που αποτελείται από ιστορίες παρεκκλίσεων και συναισθημάτων μαζί με ανατροπές που κάνουν κύκλους και που κατοικούν στο σύμπαν του Ζέρο.

 

 

LEGO DREAMZzz

Η LEGO ζωντανεύει τη δημιουργική δύναμη των παιδικών ονείρων σου στο LEGO DREAMZzz.

Γενικότερα μέσα από νέα παγκόσμια έρευνα έχει αποδειχθεί ότι το 25% των παιδικών ονείρων αποτελείται από εφιάλτες, άρα δεν είναι μόνο ευχάριστα τα όνειρα των παιδιών. Και είναι φυσιολογικό εν μέρει, αν αναλογιστούμε ότι τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας για παράδειγμα, αρκετές φορές δεν μπορούν να διαχωρίσουν ακόμα το πραγματικό από το φανταστικό, με αποτέλεσμα και τα όνειρά τους πολλές φορές να νομίζουν ότι είναι αληθινά.

Ζωντανεύοντας έτσι έναν κόσμο φαντασίας και δημιουργικότητας, η παραγωγή εξερευνά τι συμβαίνει όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.

Η νέα σειρά 10 επεισοδίων, LEGO DREAMZzz καλεί μικρούς και μεγάλους να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους σχολικούς φίλους Ματέο, Ίζι, Κούπερ, Λόγκαν και Ζόι, στη προσπάθειά τους να σώσουν τον κόσμο των ονείρων από τον Βασιλιά Εφιάλτη ο οποίος όχι μόνο εισβάλει στα όνειρα των παιδιών αλλά θέλει να κατακτήσει και τον Άγρυπνο Κόσμο.

Ακούγονται οι φωνές ηθοποιών: Βασίλης Παπαστάθης (Ματέο), Στεφανία Φιλιάδη (κος Οζ και Βασιλιάς Εφιάλτης), Γιώργος Ματαράγκας (Λόγκαν, Άλμπερτ, Γκριμ, Σνίβελ), Δημήτρης Σάρλος (Κούπερ, Νυκτοθηρευτής, Σνικ ), Νίκη Γεωργακάκου (Ζόι, Κα Πένταμ, Νόβα, κα Καστίγιο, Σούσαν).

 

 

ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΖΩΩΝ

Στο top 5 του ελληνικού Netflix κατατάσσεται η σειρά Υποθέσεις Ζώων. Ο 3ος κύκλος της σειράς έκανε πρεμιέρα στις 22 Μαΐου 2023 για τους μικρούς μας φίλους και τις μικρές μας φίλες.

Η μυστική ομάδα ντετέκτιβ ζώων ΜΟΝΖ με τους ειδικούς πράκτορες Σαμ Σνόου και Κιτ Κέισι γυρίζουν τον κόσμο με τις ικανότητες, τα επιστημονικά δεδομένα και τα κουλ γκάτζετ τους για να λύσουν μυστήρια στο βασίλειο των ζώων.

Δανείζουν τις φωνές τους οι: Γιάννης Τσούτιας (Σαμ Σνόου), Δανάη Δημοπούλου (Κιτ Κέισι), Άννα Σταματίου (Διευθύντρια Σκρατς), Τάσος Τζιβίσκος (Μπιλ), Χίλντα Ηλιοπούλου(Τζιλ). Συμμετέχουν: Χαρά ζησιμάτου, Τάκης Σακελλαρίου, Πέτρος Σπυρόπουλος.

 

 

LIGHTYEAR

Το Lightyear είναι μία ταινία επιστημονικής φαντασίας, γεμάτη δράση και περιπέτεια. Μετά από τις τέσσερις ταινίες του Toy Story, έκανε την spin off εμφάνιση του τo “Lightyear”, με υπέροχα γραφικά τελευταίας τεχνολογίας.

Κατά τη διάρκεια ενός διαστημικού ταξιδιού, ο θρυλικός αστροναύτης Buzz Lightyear παγιδεύεται σε ένα εχθρικό πλανήτη, σε απόσταση 4,2 εκατομμυρίων ετών φωτός από τη Γη, μαζί με τη διοικητή και το πλήρωμά τους, από δικό του σφάλμα. Στην προσπάθειά του να διορθώσει το λάθος του και να επιστρέψουν στην πατρίδα βρίσκεται αντιμέτωπος με τον αυτοκράτορα Ζορκ και τα αδίστακτα ρομπότ του.

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται οι φωνές: Ορφέας Αυγουστίδης, Ξένια Ντάνια, Βασίλης Παπαστάθης, Jerome Kaluta, Τέτα Κωνσταντά, Κώστας Δαρλάσης, Ίντρα Κέιν, Αρέτη Πασχάλη, Σωτήρης Δούρβης, Μιχάλης Βαλάσογλου, Κωνσταντίνος Κλαυδιανός, Φανή Σαρόγλου, Μαρία Πλακίδη, Ανδρέας Ρήγας, Χαρά Ζησιμάτου, Αφροδίτη Κατσαρού, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Άγγελος Λιάγκος, Άντρια Ράπτηπλα, Δημήτρης Καβαρνός.

 

 

Το ημερολόγιο ενός Σπασίκλα 2 : Ο Ρόντρικ δεν παίζεται

Οικογενειακή, computer animated κωμωδία και πιστή στην εικόνα του αρχικού κόμικ απο τη σειρά των βιβλίων: “Το ημερολόγιο ενός Σπασίκλα”. Μια ευχάριστη και διασκεδαστική παραγωγή της Disney.

Οι γονείς του γυμνασιόπαιδου Γκρεγκ Χέφλι (Σπασίκλας) αφήνουν ένα Σαββατοκύριακο στο σπίτι αυτόν και τον μεγάλο του αδελφό μόνους, με σκοπό να έρθουν πιο κοντά και να επικοινωνήσουν. Ο μεγάλος αδελφός (Ρόντρικ) το εκμεταλλεύεται και τον χρησιμοποιεί για τις αγγαρείες όμως εκείνος τον κρατάει με ένα μεγάλο του μυστικό.

Στα ελληνικά ακούγονται οι φωνές των: Γιάννος Κοιλάκος (Γκρεγκ Χέφλι), Γιώργος Αναστασάκης (Ράουλι Τζέφερσον), Πάμπλο Σότο-Γκονζάλες (Ρόντρικ/ παλαιστής), Γιώργος Τσουμάνης (Φρέγκλι/ Τσάρλι Ντέιβις/ θαυμαστής), Στεφανία Φιλιάδη (Σούζαν/ Τζίραγκ Γκούπτα), Βάσια Λακουμέντα (Μάνι/ θαυμάστρια), Γιάννης Στεφόπουλος (Φρανκ/ κος Άντεργουντ/ θαυμαστής/ μάγος), Βασίλης Παπαστάθης (Τζόσι/ κος Χάμφρι), Νικόλας Ζώζος (Τζορτζ/ Ρόνι/ νταής), Τάνια Παλαιολόγου (δασκάλα/ θαυμάστρια), Ιωάννα Αλεξανδρή (μαθήτρια).

 

 

Μια Smart TV είναι αυτή που θα κάνει τη διαφορά και θα σου δώσει στο μέγιστο την εμπειρία της μεγάλης οθόνης. Μπες στο site του Κωτσόβολου για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει.

Μπορείς να δεις ακόμη