Το 7ήμερο του gaming

by Zikou Stella

Το 7ήμερο του gaming σου μεταφέρει τις κυριότερες ειδήσεις από τη βιομηχανία των video games την εβδομάδα που προηγήθηκε.

 

Το νέο trailer του Alan Wake II μας συστήνει τη Saga Anderson

Η Saga Anderson πρωταγωνιστεί στο “Behind the Scenes” developer diary για το Alan Wake II, που δημοσίευσαν η Epic Games Publishing και η Remedy Entertainment.

Η συμπρωταγωνίστρια του Alan Wake είναι καταξιωμένη πράκτορας του FBI agent, ο δεύτερος επιλέξιμος χαρακτήρας τoυ επερχόμενου παιχνιδιού και θα βοηθήσει σημαντικά στις έρευνες.

Το Alan Wake II αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 οκτωβρίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Epic Games Store).

 

 

Ολιγοήμερη μετάθεση της κυκλοφορίας του Operation Wolf Returns: First Mission VR

Μικρή καθυστέρηση για το λανσάρισμα του Operation Wolf Returns: First Mission VR ανακοίνωσαν η Microids και η ομάδα ανάπτυξης Virtuallyz Gaming. Αντί για τις 22 Ιουνίου που ήταν προγραμματισμένο αρχικά, πλέον αναμένεται στις 13 Ιουλίου 2023, για PlayStation VR2, PC (Steam), Quest 2 και PICO 4.

Το Operation Wolf της TAITO ίσως το γνώρισες στις αίθουσες των arcades. Κυκλοφόρησε το 1987 και ήταν ένα από τα πρώτα side scrolling rail shooters. Το επερχόμενο παιχνίδι θα παραμείνει πιστό στο πνεύμα του προκατόχου του, όμως τα γραφικά του θα έχουν διαφορετικό, μοντέρνο στυλ. Πρωταγωνιστής είναι ένας ειδικός πράκτορας που πολεμά μια νέα εγκληματική οργάνωση. Εκτός από τη διακίνηση όπλων και ναρκωτικών, η οργάνωση, με επικεφαλής τον μυστηριώδη στρατηγό Viper, έχει αναπτύξει ένα ισχυρό νέο όπλο. Αφού ανακαλύψεις μερικές από τις βάσεις της, θα σου ανατεθεί η αποστολή να διαλύσεις την οργάνωση, να καταστρέψεις το όπλο και να απελευθερώσετε τους ομήρους που κρατούνται αιχμάλωτοι στα γύρω στρατόπεδα. Η δράση θα είναι καταιγιστική και ασταμάτητη.

 

 

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του The Valiant για κονσόλες νέας γενιάς

Το The Valiant θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S στις 11 Ιουλίου 2023.

Το σενάριο ακολουθεί τη ζωή του Theoderich von Akenburg, ενός πρώην σταυροφόρου ιππότη που, αφού απογοητεύτηκε με τη σκληρότητα του πολέμου, καλείται να επανέλθει στην ενεργό δράση, λόγω γεγονότων που ξεκίνησαν πριν από 15 χρόνια, όταν αυτός και ο πρώην συμπολεμιστής του, Ulrich von Grevel, βρήκαν ένα σπασμένο κομμάτι ενός αρχαίου αντικειμένου, τη ράβδο του Ααρών. Ένας νεαρός μοναχός ονόματι Malcom εμφανίζεται στο κατώφλι του Theoderich, φέρνοντάς του νέα ότι η ράβδος περιέχει δύναμη που δεν προοριζόταν ποτέ για θνητούς και ο Ulrich έχει αποκτήσει εμμονή να βρει τα υπόλοιπα κομμάτια και να ενώσει τη ράβδο, ένα γεγονός που θα μπορούσε να φέρει ανείπωτο κακό και βάσανα στον κόσμο.

Ο Theoderich αναλαμβάνει την αναζήτηση των υπόλοιπων κομματιών για να τα κρατήσει μακριά από τον Ulrich. Ξεκινά ένα ταξίδι που θα τον οδηγήσει σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού του, θα συναντήσει πολλούς άλλους πολεμιστές που αποφασίζουν να συσπειρωθούν για τον ίδιο σκοπό, από τον έμπειρο Reinhard von Kempten της Teutonic Order μέχρι τη φιλόδοξη νεαρή μισθοφόρο Grimhild Eidottr και την Raven Company. Ο καθένας εντάσσεται για διαφορετικούς λόγους, αλλά θα σχηματίσουν σιγά σιγά δεσμούς που θα τους βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις δοκιμασίες που έρχονται.

Δες το τρέιλερ εδώ.

 

Το Rise of the Triad: Ludicrous Edition θα σου θυμίσει τα παλιά, καλά shooters

Το Rise of the Triad: Ludicrous Edition θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, GOG) στις 31 Ιουλίου 2023, όπως ανακοίνωσαν οι Apogee Entertainment, New Blood Interactive και Nightdive Studios. Από τις 19 Ιουνίου θα μπορέσεις να κατεβάσεις το σχετικό demo από το Steam.

Το Rise of the Triad: Ludicrous Edition θα σε μεταφέρει πίσω στην εποχή που τα shooters ήταν ελκυστικά, απλά και γεμάτα έντονη δράση. Η Ludicrous Edition, που μεταφέρθηκε στη σύγχρονη εποχή χάρη στην KEX Engine της Nightdive Studios, έρχεται με γραφικά ανάλυσης 4K, αυξημένο οπτικό πεδίο, 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο από σφαίρες, εκρήξεις, ένα μαγεμένο ρόπαλο του μπέιζμπολ, cloud saves, achievements, υποστήριξη για multiplayer και πολλά άλλα.

Στο Rise of the Triad: Ludicrous Edition, θα συνεργαστείς με μια ομάδα κρούσης πέντε ατόμων, γνωστή ως H.U.N.T. (High-Risk United Nations Taskforce) για να διεισδύσεις σε ένα μυστηριώδες (και εξαιρετικά επικίνδυνο) νησί γεμάτο μανιακούς.

 

 

Δημοσιεύτηκε ο πρόλογος του Pikmin 4

H Nintendo παρουσίασε τον πρόλογο του Pikmin 4, μέσω ενός νέου trailer, με τίτλο “Rise to the Occasion”.

Σε περίπτωση που στο παρελθόν δεν είχες καμία επαφή μαζί τους, τα Pikmin είναι μικρά πλασματάκια που μοιάζουν με φυτά, που μπορείς να τα μεγαλώσεις, να τα καθοδηγήσεις και να τα διατάξεις να εξοντώσουν υπερμεγέθεις εχθρούς. Αυτοί οι περίεργοι βοηθοί έρχονται σε διαφορετικούς τύπους. Η φωτιά δεν κάνει το Red Pikmin και με το ολοκαίνουργιο Ice Pikmin θα μπορείς να παγώνεις τους εχθρούς και το περιβάλλον. Με λίγη στρατηγική, τα μικροσκοπικά Pikmin θα μετατραπούν στο απόλυτο εργαλείο για να εξερευνήσεις ένα μυστηριώδη πλανήτη. Από κοντά, ο σκύλος Oatchi (προφέρεται oat-chee), έμπιστος σύντροφος, που θα σε βοηθήσει με πράγματα όπως το σπάσιμο εμποδίων και η μεταφορά των Pikmin σε διάφορα σημεία. Με μια ομάδα αποτελούμενη από Pikmin και ένα ικανό τετράποδο, καμία πρόκληση δεν είναι πολύ ανυπέρβλητη.

Το Pikmin 4 θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου για το Nintendo Switch.

 

 

Σύντομα σε κονσόλες νέας γενιάς το Crime Boss: Rockay City

To Crime Boss: Rockay City έρχεται επιτέλους σε PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S. Όπως ανακοίνωσαν η 505 Games και η ομάδα ανάπτυξης INGAME STUDIOS, πρώτα θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή στις 15 Ιουνίου, με τις φυσικές εκδόσεις να τοποθετούνται στα ράφια των καταστημάτων στις 5 Σεπτεμβρίου 2023. Οι τελευταίες θα περιλαμβάνουν και το πρώτο weapons pack.

Από πλευράς περιεχομένου, το επόμενο διάστημα θα πρέπει να περιμένεις τα εξής:

Τρίτο τρίμηνο του 2023

“Dollar Dragon: Gold Cup” (επί πληρωμή expansion pack)

Επί πληρωμή Weapon Pack

Δωρεάν Update

Τέταρτο τρίμηνο του 2023

Επί πληρωμή Weapon Pack

Δωρεάν Update

Πρώτο τρίμηνο του 2024

“Sheriff Norris: 99 Problems” (επί πληρωμή expansion pack)

Επί πληρωμή Urban Legends Pack

Δωρεάν Update

Πρώτο τρίμηνο του 2024

“Nasara’s Revenge” (επί πληρωμή expansion pack)

Επί πληρωμή Urban Legends Pack

Δωρεάν Update

Η Rockay City είναι μια ακμάζουσα μητρόπολη που σφύζει από ενθουσιασμό, από τους αμμώδεις όρμους μέχρι πανύψηλους ουρανοξύστες της. Αλλά πέρα από τις λαμπερές επιγραφές φωτίζονται από νέον, μαίνεται ένας άγριος πόλεμος στους δρόμους.

Μετά τον θάνατο του προηγούμενου βαρόνου του εγκλήματος, εμφανίστηκε ένα κενό εξουσίας μέχρι να βρεθεί ο νέος βασιλιάς της Rockay City και υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι που μάχονται για τον θρόνο. Θα επιλέξεις μια ομάδα με βάση τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία του καθενός, θα λάβεις μέρος σε ριψοκίνδυνες αποστολές, θα πραγματοποιήσεις συγκλονιστικές ληστείες και ίσως φύγεις με μετρητά, την επικράτηση στο πεδίο και, τελικά, το στέμμα.

Δες το τρέιλερ εδώ.

 

Κυκλοφόρησε για PS4 και Nintendo Switch το Eastern Exorcist

Το side-scrolling action RPG Eastern Exorcist της Bilibili και της ομάδας ανάπτυξης Wildfire Game κυκλοφόρησε για PlayStation 4 και Nintendo Switch.

Τα γεγονότα διαδραματίζονται σε έναν φανταστικό κόσμο, γεμάτο μοχθηρά πνεύματα και τέρατα. Θα αναλάβεις τον ρόλο ενός έμπειρου και καλά εκπαιδευμένου εξορκιστή, με αποστολή να παλέψεις ενάντια στο κακό που έχει σπείρει το χάος, διασχίζοντας έναν βίαιο κόσμο, απολαμβάνοντας τις εμπειρίες διαφορετικών ιστοριών, γεμάτων από χαρά και θλίψη.

 

 

Διαθέσιμο το Title Update 6 του Monster Hunter Rise: Sunbreake για PC και Nintendo Switch

Η Capcom κυκλοφόρησε το Title Update 6 του Monster Hunter Rise: Sunbreake για PC (Epic Games Store) και Nintendo Switch. Ακόμα, ανακοίνωσε ότι τα Title Updates 4, 5 και 6 θα γίνουν διαθέσιμα ταυτόχρονα, σε PlayStation 5, Xbox Series Χ, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Microsoft Store) στις 24 Αυγούστου.

Θα προστεθεί ένα νέο τέρας, το Primordial Malzeno, αρχική μορφή του Malzeno πριν εξημερωθεί από τον Qurio. Συνήθως, χρησιμοποιεί τα φτερά και την ουρά του με την κομψότητα ενός ιππότη, αλλά υπό την επιρροή του Qurio, χρησιμοποιεί κρυφά μέσα για να στριμώξει το θήραμά του και στην κατάσταση “Bloodlust” διαθέτει τεράστια δύναμη. Λόγω της εκρηκτικής ενέργειας που διαπερνάει το σώμα του, μερικές φορές δείχνει συμπεριφορά σαν να παλεύει ενάντια σε μια συντριπτική δύναμη.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει νέο, επί πληρωμή περιεχόμενο, που είναι το εξής:

Monster Hunter Rise “Kamura Collection” DLC

“Utsushi” Hunter layered armor set

“Hinoa” Hunter layered armor set

“Minoto” Hunter layered armor set

Hunter Voice: Master Utsushi

Hunter Voice: Hinoa the Quest Maiden

Hunter Voice: Minoto

Monster Hunter Rise “Kingdom Collection” DLC

“Fiorayne” Hunter layered armor set

“Rondine” Hunter layered armor set

“Arlow” Hunter layered armor set

Hunter Voice: Fiorayne

Hunter Voice: Rondine the Trader

Hunter Voice: Arlow

Monster Hunter Rise “Cute & Cuddly Collection” DLC

“Lance Gunn” Hunter layered armor set

“Ran Page” Hunter layered armor set

“Kit T.” Palico layered armor set

“Pup R.” Palamute layered armor set

“Special Stickers 3” sticker set

“Stuffed Monster” weapons (14 είδη)

Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 

 

Το Gangs of Sherwood είναι βγαλμένο από τον κόσμο του Ρομπέν των Δασών

To cooperative action game Gangs of Sherwood θα κυκλοφορήσει στις 19 Οκτωβρίου 2023 για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Epic Games Store), όπως ανακοίνωσαν η Nacon και η Appeal Studios.

Στο Gangs of Sherwood μπορούν να μετέχουν έως τέσσερις παίκτες ταυτόχρονα σε έναν κόσμο που είναι εμπνευσμένος από τις περιπέτειες του Robin Hood. Με την ίσχυ των Philosopher’s Stones, ο στρατός του Σερίφη του Nottingham είναι πιο δυνατός από ποτέ και ο λαός της Αγγλίας καταπιεσμένος όσο ποτέ άλλοτε.

Πρωταγωνιστούν οι Robin, Marian, Friar Tuck και Little John, τέσσερις ήρωες με μοναδικά, πλήρως προσαρμόσιμα στυλ παιχνιδιού και θα πρέπει να αναζητάς συνεχώς πλούτη για λεηλασία, ώστε να μπορέσεις στη συνέχεια να τα δώσεις στους φτωχούς. Από το δάσος του Sherwood μέχρι το ιπτάμενο κάστρο του Σερίφη, ο δρόμος εμποδίζεται από ορδές εχθρών. Συνδυάζοντας τα διαφορετικά στυλ μάχης των ηρώων θα ματαιώσεις τα σχέδια του τυράννου και θα δώσεις μάχες ενάντια σε στρατιώτες με αναβαθμισμένες επιδόσεις, τρομερές πολεμικές μηχανές και τρομακτικά bosses που θα συναντάς καθώς προχωράς.

Θα βελτιώνεις τη φήμη της ομάδας σου σώζοντας αθώες ζωές και δίνοντας τα λάφυρά σας στους ανθρώπους για να ξεκλειδώνεις νέες αναβαθμίσεις και ακόμη πιο καταστροφικά combos. Θα ξοδέψεις τα υπόλοιπα πλούτη σου σε εμπόρους για να αναβαθμίσεις τον εξοπλισμό σου και να προσαρμόσεις τις δεξιότητές στο στυλ μάχης σου.

 

 

Στο Nintendo Switch θα κυκλοφορήσει το Ghostbusters: Spirits Unleashed – Ecto Edition

Η IllFonic θα κυκλοφορήσει το 4 vs 1 asymmetrical multiplayer game Ghostbusters: Spirits Unleashed – Ecto Edition για το Nintendo Switch μέσα στο 2023. Θα τρέχει σε δυναμική ανάλυση, με εύρος από τα 720p (handheld mode) έως 1080p το μέγιστο, στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Στο Ghostbusters: Spirits Unleashed, ο Ray Stantz και ο Winston Zeddemore ανοίγουν το Firehouse σε εσάς και στην επόμενη γενιά των Ghostbusters. Θα μπορέσεις να απολαύσεις την εμπειρία είτε σόλο, είτε με παρέα που αποτελείται από έως τέσσερα άτομα, ενώ υπάρχει και offline mode για έναν παίκτη, με το AI να έχει σημαντικό ρόλο στο gameplay. Το πιο σημαντικό, όσο περισσότερο παίζεις, τόσο περισσότερο θα ξετυλίγεται η ιστορία (με cutscenes). Όσοι παίζουν ήδη σε άλλες πλατφόρμες θα ενθουσιαστούν όταν μάθουν ότι το σενάριο θα επεκταθεί με την Ecto Edition. Είτε είσαι φάντασμα, είτε κυνηγός, το βέβαιο είναι ότι θα διασκεδάσεις με την ψυχή σου.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη