Την έχεις δει ξανά παιδί; Καλά κάνεις!

by Zikou Stella

Η εβδομάδα που έρχεται περιέχει μια σπουδαία πρεμιέρα για τους μικρούς μας φίλους, αλλά αφορά και εσένα που απολαμβάνεις animation με πιο ενήλικο περιεχόμενο και μπορείς να τα παρακολουθήσεις με τα μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας.

Βέβαια, έχουμε και κάποιες προτάσεις ταινιών για να τις απολαύσεις αναπαυτικά στον καναπέ με όλη τη «φαμίλια».

Ο μάγος και η ελεφαντίνα

Βασισμένη στο βιβλίο της Κέιτ Ντι Καμίλο, η ταινία animation «The magician’s elephant» εξιστορεί τις περιπέτειες του μικρού Πίτερ στην προσπάθεια του να βρει τη χαμένη αδελφή του. Κατά την προσπάθειά του αυτή συναντά μία μάντισσα η οποία του λέει πως χρειάζεται να ακολουθήσει τον ελέφαντα ενός μάγου που βρίσκεται στην περιοχή. Από τη στιγμή αυτή ξεκινάνε και τα δύσκολα για τον ήρωα μας που καλείται να περάσει μια σειρά από ανυπέρβλητες δοκιμασίες που θα αλλάξουν για πάντα τόσο τον ίδιο, όσο και την πόλη του. Η ταινία κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 17 Μαρτίου και αποτελεί τον απόλυτο συνδυασμό κορυφαίου animation και ιστορίας με πλούσιο περιεχόμενο.

 

 

Η διπλή ζωή του Έλβις

Για τα μεγαλύτερα παιδιά της παρέας, η σειρά «Agent Elvis» είναι κάτι που πραγματικά αξίζει κάθε δευτερόλεπτο παρακολούθησης. Η σειρά animation του Netflix που θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Μαρτίου, χαρακτηρίζεται από στοιχεία κομεντί και έχει μπόλικη δράση. Ο Μάθιου Μακόναχι δίνει τη φωνή του στον θρύλο του rock and roll Έλβις Πρίσλεϊ και μαζί του θα ζήσεις τις περιπέτειές του ως πρακτορα εναντίον των σκοτεινών δυνάμεων, που είναι έτοιμες να καταστρέψουν τις Η.Π.Α. Δημιουργοί της σειράς είναι η Πρισίλα Πρίσλεϊ και ο Τζον Έντι. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως η πρώην σύζυγος του Έλβις έχει και η ίδια ρόλο στη σειρά. Να σημειώσουμε ακόμα, πως η παραπάνω αποτελεί σειρά που χρήζει γονικής συναίνεσης και καθοδήγησης για παρακολούθηση από ανηλίκους κάτω των 17 ετών.

 

 

Ο  Πέρσι και ο Τσανγκ

Καλές οι πρεμιέρες, αλλά καλό είναι να έχουμε πάντα στην άκρη 1-2 ταινίες για να παρακολουθήσουμε ανα πάσα στιγμή με την οικογένεια και έναν κουβά ποπ κορν. Η Cosmote TV φροντίζει να προσφέρει τέτοιες στιγμές, οπότε την Πέμπτη(16/3) το βράδυ στις 22:00 μπορείς να παρακολουθήσεις στο Cosmote Cinema 2 την ταινία «Ο Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι: Η κλοπή της αστραπής». Ο Πέρσι, γιος του Ποσειδώνα, ξεκινά με τους φίλους του για να βρει το «χρυσόμαλλο δέρας» έτσι ώστε να σώσουν τον κόσμο από το κακό που έρχεται. Ταξίδεψε μαζί τους και δεν θα το μετανιώσεις.

 

 

Μία ακόμα επιλογή, στο Disney+ αυτή τη φορά, αποτελεί η ταινία «Ο Τσανγκ καρφώνει». Ο 16χρονος Τσανγκ έχει ύψος μόλις 1,72 και βάζει στοίχημα με τον κορυφαίο παίκτη του λυκείου πως θα καρφώσει στον σχολικό χορό. Μέχρι να φτάσει αυτή η στιγμή ο ήρωάς μας θα πρέπει να μάθει πως να «καρφώνει» και στην κανονική ζωή, καθώς μαθαίνει μέσα από τις εμπειρίες του τι είναι σημαντικό και τι χρειάζεται να κάνει για να πραγματοποιήσει τους στόχους του. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 10/3 και έχει όλα εκείνα που ψάχνεις από μία εφηβική ταινία.

 

 

Τώρα που ξέρεις λοιπόν τι «παίζει», φτιάξε ποπ κορν, φρόντισε η τηλεόραση σου να έχει ήχο Surround και εικόνα υψηλών προδιαγραφών 4K και απόλαυσε τη μαγεία.

Μπορείς να δεις ακόμη