League of Legends Recall: Η Ανόρθωση “λύγισε” την TP και πέρασε στον τελικό

by Zikou Stella

H Anorthosis Famagusta Esports επικράτησε με 3-2 της Team Phantasma και προκρίθηκε στον τελικό του GLL Spring Split 2023. Τα “φαντάσματα” θα έχουν ακόμα μια ευκαιρία πρόκρισης καθώς θα αντιμετωπίσουν τη WLGaming στον β’ ημιτελικό της 21ης Μαρτίου. Ο τελικός του Greek Legends Spring 2023 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Απριλίου στο Παλαιό Χρηματιστήριο και τα εισιτήρια έχουν ήδη κυκλοφορήσει.

Ένας απίθανος ημιτελικός

Τρομερό ξεκίνημα για τα Spring Playoffs με τις Anorthosis Famagusta Esports και Team Phantasma να τα δίνουν όλα και να παλεύουν ως το τέλος για μια θέση στον τελικό. Οι πρωταθλητές κατάφεραν να προηγηθούν δύο φορές στη σειρά, όμως η μαχητική TP δεν είχε σκοπό να πέσει αμαχητί. Τα “φαντάσματα” βρήκαν τρόπο να ισοφαρίσουν και να οδηγήσουν τον 1ο ημιτελικό σε Game 5.

 

 

H μετακίνηση της Ανόρθωσης στο blue side σήμανε και την επιστροφή στις εμφατικές νίκες. Η ANO είχε τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού και έφτασε με εντυπωσιακό τρόπο στο 3-2. Μπορεί να χρειάστηκε πέντε παιχνίδια όμως η Ανόρθωση κατάφερε να γίνει η πρώτη φιναλίστ του τελικού του Spring Split και παράλληλα να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα προκριματικά του ΕΜΕΑ Masters.

 

Μεγάλη πρόκριση για την WLGaming

Την πρόκριση της σε έναν ακόμα ημιτελικό εξασφάλισε η WLGaming που ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο του PAO Luminox. Οι “κόκκινοι” νίκησαν τον PAO με 3-1 και απέδειξαν πως η νίκη επί της Ανόρθωσης μόνο τυχαία δεν ήταν. Από το πρώτο κιόλας game η WLG έδειξε πως δικαίως ήταν το φαβορί στη σειρά, με το 1-0 να έρχεται σχετικά εύκολα. Παρόμοια εικόνα και στο δεύτερο παιχνίδι με την WLG να φτάνει πολύ γρήγορα σε match point.

 

 

Μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες οι παίκτες του PAO Luminox έβγαλαν αντίδραση και μετά από ένα απίθανο game κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1. Το αποτέλεσμα αυτό δεν επηρέασε την 4 φορές πρωταθλήτρια του Greek Legends, που κυριάρχησε απόλυτα στην τέταρτη αναμέτρηση για να φτάσει με εμφατικό τρόπο στο 3-1. Πολυτιμότερος παίκτης της σειράς αναδείχθηκε ο Bruness που για ένα ακόμα Split είναι ο playmaker της ομάδας.

 

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του μεγάλου τελικού

Σε κυκλοφορία έχουν τεθεί από την περασμένη Δευτέρα τα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό του GLL Spring Split 2023. Το Σάββατο 1 Απριλίου, οι δύο καλύτερες ομάδες σε Ελλάδα και Κύπρο δίνουν ραντεβού στην αίθουσα του Πρώην Χρηματιστηρίου Αθηνών. Αγόρασε σήμερα το εισιτήριο σου και παρακολούθησε τη στέψη της πρώτης πρωταθλήτριας για το 2023. Επισκέψου την ιστοσελίδα του Greek Legends League για να μάθεις πως θα αποκτήσεις το δικό σου εισιτήριο:

greeklegends.gr/gll-spring-finals-powered-by-whats-up-kleiste-tora-ta-eisitiria-sas/

 

 

Όλες οι αναμετρήσεις του GLL Spring Split 2023 προβάλλονται ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια του Gamers Lounge (Twitch & YouTube).

 

Photos: Greek Legends League

Μπορείς να δεις ακόμη