Την έχεις ξαναδεί παιδί; Καλά κάνεις!

by Zikou Stella

Ο Απρίλης σιγά σιγά αποχωρεί και η πρώτη εβδομάδα του Μαΐου έχει αρκετές πρεμιέρες που μπορείς να παρακολουθήσεις παρέα με την οικογένεια. Οι βασικές πλατφόρμες που θα κινηθούμε είναι το Disney+ και το Netflix, με τα όσα έρχονται να είναι παραπάνω από αρκετά για προσφέρουν σε εσένα και την οικογένεια σου αξέχαστες στιγμές.

Η παιχνιδιάρικη διάθεση και η φαντασία είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που απαρτίζουν τις σειρές και τις ταινίες στις οποίες θα αναφερθούμε σήμερα.

 

O «Πίτερ Παν» και ο… μακρινός γαλαξίας!

Την Παρασκευή 28/4 κάνει πρεμιέρα στο Disney+ η ταινία «Πίτερ Παν & Γουέντι». Η live action παραγωγή της Disney έρχεται για να διηγηθεί σε μικρά και μεγαλύτερα παιδιά τη θρυλική ιστορία της Γουέντι και του αγοριού που αρνείται να μεγαλώσει. Οι ήρωες μας, παρέα με την Τίνκερ Μπελ, θα έρθουν αντιμέτωποι με τον Κάπτεν Χουκ στον μαγικό κόσμο της Χώρας του Ποτέ.

Η ταινία είναι κατάλληλη για παιδιά από 6 ετών και πάνω και εγγυάται αξέχαστες στιγμές περιπέτειας και φαντασίας.

 

 

Φεύγουμε από τη Χώρα του Ποτέ και ταξιδεύουμε σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά. Την Πέμπτη 4/5 κάνουν πρεμιέρα στο Disney+ ο δεύτερος κύκλος του «Star Wars: Visions» και ο πρώτος κύκλος του «Star Wars: Young Jedi Adventures». Οι δύο παραπάνω σειρές animation σε ταξιδεύουν στο σύμπαν του Star Wars με τον πλέον διασκεδαστικό τρόπο. Η πρώτη αφορά του διάφορους λαούς και πολιτισμούς που εμπλέκονται στον Πόλεμο των Άστρων, ενώ η δεύτερη ακολουθεί τις περιπέτειες νέων Jedi που επιθυμούν να γράψουν τη δική τους ιστορία μέσα στα όσα συμβαίνουν στον γαλαξία.

Οι σειρές είναι κατάλληλες για παιδιά άνω των 12 και 6 ετών αντίστοιχα, και αποτελούν τον ιδανικό τρόπο να μυήσεις τα παιδιά της «φαμίλιας» στον κόσμο του Star Wars.

 

 

 

Netflix για παιδιά και μόνο

Το Netflix αυτή την εβδομάδα είναι ο απόλυτος προορισμός για τους μικρούς μας φίλους. Ο τρίτος κύκλος της σειράς «Grizzy and the Lemmings» και ο πρώτος κύκλος του «Larva Family» είναι ο ορισμός του παιδικού animation. Το ταξίδι, σε έναν κόσμο με ήρωες τα ζώα και την ίδια τη φύση, υπόσχεται στιγμές ξεγνοιασιάς και διασκέδασης.

Οι παραπάνω σειρές θα είναι διαθέσιμες για προβολή από τις 4/5 και είναι κατάλληλες για όλη την οικογένεια.

 

 

 

Το «διαμαντάκι»

Όπως συνηθίζουμε κάθε εβδομάδα έτσι και τώρα θα προτείνουμε και κάτι ιδιαίτερο για εσένα και την οικογένεια σου. Η πρόταση αυτής της εβδομάδας είναι η σειρά animation «Dragon Age: Absolution» του Netflix. Είναι βασισμένη στην ομώνυμη σειρά βιντεοπαιχνιδιών της BioWare, είναι κατάλληλη για ανήλικους από 16 ετών και πάνω και αποτελείται από 6 επεισόδια.

Η βασική πλοκή της σειράς αφορά την προσπάθεια των ηρώων μας να κλέψουν ένα σπουδαίο τεχνούργημα από έναν μάγο, καθώς οι ισορροπίες της δύναμης στον κόσμο αλλάζουν συνεχώς. Για τους γνώστες του σύμπαντος του «Dragon Age» ο τίτλος είναι συνώνυμος με περιπέτεια και μυθικούς κόσμους.

 

 

Το πρόγραμμα είναι όπως βλέπεις πλήρες και με μια τηλεόραση τεχνολογίας ανάλυσης UHD 4K το ταξίδι σου στον κόσμο του μαγικού είναι σίγουρο πως θα σου μείνει αξέχαστο. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα απόλαυσε με την οικογένεια το ταξίδι σας σε ένα άλλο σύμπαν και εμείς θα είμαστε εδώ να σε συντροφέυσουμε ξανά.

Μπορείς να δεις ακόμη