Το 7ήμερο του gaming

by Zikou Stella

Το 7ήμερο του gaming σου μεταφέρει τις κυριότερες ειδήσεις από τη βιομηχανία των video games την εβδομάδα που προηγήθηκε.

 

Το νέο trailer του Remnant II αποκαλύπτει το Challenger Archetype

Η Gearbox Publishing και η ομάδα ανάπτυξης Gunfire Games κυκλοφόρησαν ένα νέο trailer για το Remnant II, όπου παρουσιάζουν το Challenger Archetype.

“Το Challenger Archetype μοιάζει με έναν καταστροφέα μεσαίου μεγέθους. Εκφοβίζει τους εχθρούς του απλά και μόνο με την παρουσία του και προξενεί βάναυση εκτεταμένη ζημιά σε μάχες σώμα με σώμα σε όποιον είναι αρκετά ανόητος ώστε να διασχίσει το δρόμο του”, αναφέρει η περιγραφή του trailer.

To Remnant II θα κυκλοφορήσει εντός του 2023, για PlayStation 5, Xbox Series Χ, Xbox Series S και PC (Steam, Epic Games Store). Δες το τρέιλερ εδώ.

 

 

Ανακοινώθηκε το Total War: PHARAOH

Η SEGA και η Creative Assembly ανακοίνωσαν το Total War: PHARAOH, που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PC (Steam, Epic Games Store) τον Οκτώβριο.

Με το τέλος να πλησιάζει για τον μεγάλο Φαραώ Merneptah, ο λαός της Αιγύπτου φωνάζει για έναν νέο ηγέτη. Πολλοί επιθυμούν τη δύναμη του θρόνου, αλλά ο δρόμος για να γίνουν Φαραώ είναι επικίνδυνος. Θα βιώσεις την κατάρρευση της εποχής του χαλκού καθώς πολεμάς την κοινωνική αναταραχή, αντιμετωπίζεις φυσικές καταστροφές και αγωνίζεσαι για να προστατεύσεις τους ανθρώπους σου από τα κύματα εισβολέων.

 

 

Στο F1 Manager 2023 θα βιώσεις μια ανεπανάληπτη εμπειρία στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού

H Frontier Developments ανακοίνωσε το F1 Manager 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam, Epic Games Store).

Η ένταση του κόσμου της Formula 1 ζωντανεύει για μια ακόμα σεζόν στο F1 Manager 2023. Με 23 αγώνες, έξι διοργανώσεις F1 Sprint, νέα αυτοκίνητα, νέες πίστες συμπεριλαμβανομένης της πίστας δρόμου του Λας Βέγκας, νέοι οδηγούς, νέες δοκιμασίες. Η προσπάθειά σου ξεκινάει εδώ.

Το F1 Manager 2023 σου προσφέρει πλήρη έλεγχο της ομάδας που θα επιλέξεις, με πλούσια και λεπτομερή χαρακτηριστικά διαχείρισης, εκλεπτυσμένο αγωνιστικό θέαμα, βαθύτερη αυθεντικότητα και μια ολοκαίνουργια λειτουργία που θα σου επιτρέψει να ξαναζήσεις τη σεζόν με τους δικούς σου όρους. Στο χέρι σου είναι να πάρεις τις καλύτερες αποφάσεις και να οδηγήσεις την ομάδα σου στην κορυφή της βαθμολογίας.

 

 

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Pixel Ripped 1978

Το Pixel Ripped 1978, ένα virtual reality adventure game των Atari και ARVORE θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουνίου 2023, για PlayStation VR2, Meta Quest 2 και SteamVR.

Το Pixel Ripped 1978 διαδραματίζεται σε ένα εναλλακτικό σύμπαν της δεκαετίας του 1970, όπου η επανάσταση των βιντεοπαιχνιδιών επρόκειτο να ξεκινήσει και η Atari ήταν από τους πρωτεργάτες. Η πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού, η Bug, είναι δημιουργός παιχνιδιών της Atari και έχει μια μοναδική ικανότητα να ταξιδεύει στα παιχνίδια που φτιάχνει για να διορθώσει τα όποια σφάλματα εκ των έσω. Όμως η καριέρα της στην Atari γρήγορα καταρρέει όταν το παιχνίδι στο οποίο εργάζεται, το Pixel Ripped, υφίσταται χακάρισμα, μετατρέποντας τους κλασικούς χαρακτήρες της Atari σε απαίσιους εχθρούς. Η Bug ενώνει τις δυνάμεις της με τον δικής της δημιουργίας υπερήρωα, Dot, για να πολεμήσει το κακό από μέσα και τελικά να λανσάρει τελικά το παιχνίδι!

Με την κλασική γοητεία της Atari και την πρωτοποριακή τεχνολογία που σίγουρα θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της εικονικής πραγματικότητας, το Pixel Ripped 1978 επιστρέφει στις ρίζες του gaming με μια πλούσια, πολύχρωμη ιστορία όπου η Atari βρίσκεται στο επίκεντρο ως η εταιρεία που θα γινόταν η αφορμή για τη δημιουργία μιας βιομηχανίας πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων. Θα ταξιδέψεις σε διαφορετικές διαστάσεις, θα γίνει φίλος με γνώριμα πρόσωπα και θα ανακαλύψεις εκπληκτικά easter eggs σε αυτή την πολυεπίπεδη εμπειρία.

 

 

Το AEW: Fight Forever θα σε ταξιδέψει στη χρυσή εποχή των wrestling video games

Το AEW: Fight Forever των THQ Nordike και Yuke’s θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιουνίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).

Με την Yuke’s Co. Ltd να βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξή του, το AEW: Fight Forever ένα παιχνίδι που θα σε ταξιδέψει στη χρυσή εποχή των wrestling video games. Θα μπορέσεις να εκτελέσεις όλες τις κινήσεις των σύγχρονων μαχητών του AEW, συν καινοτόμες επιθετικές κινήσεις και combos. To online co-op θα ανεβάσει τον πήχη της διασκέδασης σε νέο επίπεδο, με αγώνες Tag-Team όπου όλες οι κινήσεις εκτελούνται με απλές εντολές. Το roster θα είναι πολύ μεγάλο και μεταξύ άλλων, το παιχνίδι θα περιλαμβάνει career mode, δυνατότητες για customization των μαχητών, αρένες με υπογραφή του AEW, πολλαπλούς τύπους αγώνων και θα σου προσφέρει άφθονη διασκέδαση. Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 

 

Ο ηθοποιός Nicolas Cage θα έχει σημαντικό ρόλο στο Dead by Daylight

H Behaviour Interactive ανακοίνωσε το επόμενο κεφάλαιο του Dead by Daylight, που έχει τίτλο End Transmission. Θα συνοδεύεται από πλούσιο περιεχόμενο, που περιλαμβάνει νέα Collections τα οποία θα γίνουν διαθέσιμα μέσω του Dead by Daylight Store. Μεταξύ άλλων, εκεί θα βρεις τα ροκ συγκροτήματα Iron Maiden και Slipknot, τον Ιάπωνα video game creative director Ikumi Nakamura, αλλά και τον διάσημο ηθοποιό Nicolas Cage, ως επιλέξιμο χαρακτήρα.

Στο όγδοο έτος περιεχομένου του παιχνιδιού θα υπάρχουν τέσσερα νέα Chapters αλλά και δύο ακόμα, αποκλειστικά για Survivors. O πρώτος Survivor θα είναι ο Nicolas Cage και θα ακολουθήσουν δύο Killers. Το τελευταίο Chapter για Survivors θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2024 και πριν το επόμενο Anniversary, ένα νέο Original Chapter θα γίνει διαθέσιμο στο παιχνίδι.

 

 

Το End Transmission θα εισάγει στο Dead by Daylight Chapter το στοιχείο του τρόμου επιστημονικής φαντασίας. Με έναν νέο χάρτη, τον “Toba Landing”, που τοποθετείται σε έναν μυστηριώδη και τρομακτικό πλανήτη, το Chapter θα σε μεταφέρει σε έναν μοναδικό βιότοπο, με επικίνδυνη χλωρίδα και μια ατμόσφαιρα που δεν μοιάζει με τίποτα στη Γη.

Ο νεότερος Killer, με την ονομασία «The Singularity», είναι μια τερατώδης συνένωση αναδομημένης οργανικής ύλης και μηχανικών εξαρτημάτων και επιδιώκει να γίνει η τέλεια μορφή ζωής. Η ελπίδα στηρίζεται στον νέο Survivor Gabriel Soma, έναν ταλαντούχο τεχνικό του οποίου η αποφασιστικότητα τον βοήθησε να ξεφύγει από το Singularity και να αποφύγει την τρομερή μοίρα που βρήκε το πλήρωμά του.

Το “End Transmission” θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιουνίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Epic Games Store, Windows Store). Όσο για την παρουσία στο παιχνίδι του Nicolas Cage, θα υποδυθεί τον εαυτό του και περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές στις 5 Ιουλίου 2023.

 

 

Φρέσκο gameplay trailer για το Warhammer 40,000: Space Marine II

H Focus Entertainment και η Saber Interactive δημοσίευσαν ένα νέο gameplay trailer για το Warhammer 40,000: Space Marine II. Ο γαλαξίας βρίσκεται σε κίνδυνο. Oλόκληροι κόσμοι πέφτουν. Το Imperium σε χρειάζεται.

Θα ενσαρκώσεις την υπεράνθρωπη ικανότητα και τη βαρβαρότητα ενός Space Marine, του μεγαλύτερου από τους πολεμιστές του Αυτοκράτορα. Θα εξαπολύσεις τις θανατηφόρες ικανότητές σου και έχοντας στην κατοχή σου ένα οπλοστάσιο καταστροφικών εργαλείων θα εξαλείψεις τις αδυσώπητες ορδές των Tyranids.

Θα βιώσεις τη φρίκη, όπως και ολόκληρος ο γαλαξίας, σε επικές μάχες σε μακρινούς πλανήτες. Θα ανακαλύψεις σκοτεινά μυστικά και θα φέρεις πίσω την αιώνια νύχτα για να αποδείξεις την απόλυτη πίστη σου στην ανθρωπότητα. Άκουσε το κάλεσμα της μάχης. Γιατί υπάρχει μόνο πόλεμος. Το Warhammer 40,000: Space Marine II θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam).

 

 

Ανακοινώθηκε το real-time strategy game Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin

Η Frontier Developments ανακοίνωσε το real-time strategy game Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Epic Games Store). Δεν ανακοινώθηκε το πότε θα κυκλοφορήσει, όμως έχουν ξεκινήσει ήδη οι δηλώσεις ενδιαφέροντος μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του παιχνιδιού.

Θα βιώσεις τα Mortal Realms που αποκτούν ζωή στο Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin, ένα real-time strategy game που διαδραματίζεται στο φανταστικό σύμπαν που έχει δημιουργήσει η Games Workshop. Θα γίνεις πολέμαρχος και θα καθοδηγήσεις τέσσερις διαφορετικές παρατάξεις σε έντονες μάχες, όπου το στοιχείο της τακτικής είναι κυρίαρχο, έχοντας ως αποστολή να κατακτήσεις το Realm of Ghur.

 

 

To νέο trailer για το Aliens: Dark Descent θα απαντήσει όλες σου τις ερωτήσεις

Δημοσιεύτηκε ένα νέο gameplay overview trailer για το Aliens: Dark Descent των Focus Entertainment και Tindalos Interactive. Το παιχνίδι αναμένεται να λανσαριστεί στις 20 Ιουνίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam).

Το Aliens: Dark Descent προσφέρει ένα ολοκληρωμένο tactical campaign, γεμάτη με τεταμένες στιγμές, στρατηγική και τρομακτικές αποκαλύψεις. Καθώς εξερευνάς περαιτέρω, θα προχωρήσεις σε μια περίπλοκη ιστορία και θα προσπαθήσεις να λύσεις τα μυστήρια του Planet Lethe. Θα διαχειρίζεσαι την ομάδα σου ως μια ενιαία μονάδα, χάρη στον καινοτόμο και διαισθητικό χειρισμό με πληκτρολόγιο ή ποντίκι όσο και με κάποιο gamepad. Οι Marines αντιδρούν έξυπνα στις εντολές χάρη σε ένα μοναδικό Squad Behavior System που τους στέλνει αυτομάτως στο πεδίο της μάχης. Όταν η απειλή των Xenomorph διογκώνεται, μπορούν να επιβραδύνουν τον χρόνο ανά πάσα στιγμή για να επικεντρωθούν σε αποφάσεις τακτικής στο μέσον μιας μάχης.

Οι Marines είναι καλά εξοπλισμένοι ώστε να μπορούν να τροποποιήσουν το περιβάλλον και να αντιμετωπίσουν τους εχθρούς. Τα φλογοβόλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μετατρέψουν σε παγίδες τα μονοπάτια που χρησιμοποιεί ο εχθρός. Τα κατασταλτικά πυρά είναι αποτελεσματικά για την επιβράδυνση των αντιπάλων σου και τα βαρέα όπλα χρησιμοποιούνται για να ανταπεξέρχεσαι καλύτερα σε σκληρές συγκρούσεις, έχοντας στο βάθος του μυαλού σου να μην εξαντληθούν τα διαθέσιμα αποθέματα.

Κάθε προσπάθεια είναι διαφορετική καθώς τα Xenomorphs θα προσαρμόζονται στο στυλ του gameplay σου. Η διαχείριση των επιπέδων υγείας και άγχους της ομάδας είναι εξίσου σημαντική με την εκκαθάριση των στόχων. Και να θυμάσαι, όταν ένας Marine πεθαίνει, αυτό είναι οριστικό.

Μετά από κάθε αποστολή, θα επιστρέφεις στο πλοίο σου, το Otago. Εκεί θα θεραπεύεις τους τραυματίες και θα στρατολογείς νέους Marines. Επιπλέον θα κάνεις έρευνα και ανάπτυξη για νέες τεχνολογίες που θα σε βοηθάνε να αναβαθμίζεις τον διαθέσιμο εξοπλισμό. Θα υπάρχουν πέντε διαθέσιμες κατηγορίες Marines και συνδυάζοντάς τις θα μπορέσεις να δημιουργήσεις μια πανίσχυρη ομάδα κρούσης για να τα βάλεις με τα εμβληματικά Xenomorphs.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη