Το 7ήμερο του gaming

by Zikou Stella

Το 7ήμερο του gaming σου μεταφέρει τις κυριότερες ειδήσεις από τη βιομηχανία των video games την εβδομάδα που προηγήθηκε.

 

Νέο trailer παρουσιάζει τους χαρακτήρες του Samba de Amigo: Party Central

H SEGA δημοσίευσε ένα νέο trailer για το Samba de Amigo: Party Central, όπου παρουσιάζει τους χαρακτήρες του παιχνιδιού. Σε αυτούς περιλαμβάνονται οι:Amigo, Linda, Rio, Max, Rudolph, Bingo and Bongo, Chumba, Wanba και Amiga.

Σου θυμίζουμε ότι το Samba de Amigo: Party Central θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch στις 29 Αυγούστου.

 

 

Ο Raven και η Azucena εντάχθηκαν στο roster του Tekken 8

Ο Raven και η Azucena από το Περού θα είναι δύο από τους επιλέξιμους χαρακτήρες του Tekken 8, όπως ανακοίνωσε η Bandai Namco.

Raven – Μετά την εξαφάνισή του έπειτα από τα γεγονότα του Tekken 6, ο Raven υποβλήθηκε σε εντατική προπόνηση και επιστρέφει ακόμα πιο δυνατός στο Tekken 8. Το στυλ του που αναμειγνύει το ninjutsu και τα δυνατά χτυπήματα, μαζί με τη μοναδική τεχνική του «Soul Field», θα δώσει στους παίκτες ένα ευέλικτο οπλοστάσιο, χρησιμοποιώντας κλώνους και τηλεμεταφορά για να καθοδηγήσει τον ρυθμό του πεδίου της μάχης.

Azucena – Γνωστή ως «Βασίλισσα του καφέ», η Azucena είναι μαχήτρια MMA από το Περού. Είναι η τελευταία κληρονόμος της οικογένειας Ortiz, μιας οικογένειας που διατηρεί μια φυτεία καφέ στο Περού. Αποφάσισε να συμμετάσχει στο τουρνουά The King of Iron Fist για την προώθηση της φάρμας Ortiz. Η Azucena παλεύει χρησιμοποιώντας κίνηση βασισμένη στις Μικτές Πολεμικές Τέχνες, ενώ ενσωματώνει κάποιες ελαφρώς αντισυμβατικές τεχνικές, όπως το Liberador, που βασίζεται σε μια τεχνική με οποία δεν μπλοκάρει τους αντιπάλους της, αλλά αποφεύγει τις επιθέσεις τους από ένστικτο.

Το Tekken 8 βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης για PlayStation 5, Xbox Series και PC (Steam). Η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

 

 

 

Οι Banished παρουσιάζονται στο νέο trailer του Mortal Kombat 1

Ένα νέο trailer, με τίτλο Banished, για το επερχόμενο Mortal Kombat 1 δημοσίευσαν η Warner Bros. Games και η NetherRealm Studios. Μέσω αυτού αποκαλύπτουν ότι στο roster των επιλέξιμων μαχητών θα περιλαμβάνονται οι: Reptile, Ashrah και Havik, ενώ η Sareena θα είναι Kameo Fighter.

Ο Reptile, γνωστός και ως Syzoth, είναι ένας ερπετοειδής σκλάβος με ικανότητα να αλλάζει τη μορφή του και κατάγεται από τις παρυφές του Outworld. Εκτοξεύει μια ισχυρή ουσία που μοιάζει με οξύ στους αντιπάλους. Η Ashrah είναι ένας δαίμονας του Netherrealm που έχει εγκαταλείψει τις σατανικές ιδεολογίες της και τώρα παλεύει με ένα μαγεμένο στιλέτο Kriss στην προσπάθειά της να βρει εξιλέωση. Και ο Havik είναι ένας αναρχικός επαναστάτης από το τυραννικό βασίλειο του Seido, που σκοπεύει να ανατρέψει το καθεστώς του κόσμου του, ενώ χρησιμοποιεί ένα μοναδικό στυλ μάχης και σκίζει τα άκρα των αντιπάλων του.

Το Mortal Kombat 1 θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 19 Σεπτεμβρίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch και PC (Steam, Epic Games Store).

 

 

Το Red Dead Redemption έρχεται σε PS4 και Nintendo Switch

Η Rockstar Games θα κυκλοφορήσει τοι Red Dead Redemption για PlayStation 4 και Nintendo Switch στις 17 Αυγούστου 2023.

Θα ζήσεις την επική περιπέτεια western Red Dead Redemption και το πρωτοποριακό, “Undead Nightmare”, καθώς και τα δύο παιχνίδια έρχονται στο Nintendo Switch και στο PlayStation 4 για πρώτη φορά σε ένα μόνο πακέτο. Στη μεταφορά που ετοίμασε η Double Eleven Studios, οι εκδόσεις για Nintendo Switch και PlayStation 4 φέρνουν ξανά μαζί τις δύο κλασικές εμπειρίες τόσο για τους νέους παίκτες όσο και για τους υπάρχοντες fans που θα τις απολαμβάνουν σε σύγχρονες κονσόλες, συμπεριλαμβανομένου του PlayStation 5 μέσω backwards compatibility.

Ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια όλων των εποχών με περισσότερα από 170 βραβεία Game of the Year, το Red Dead Redemption αφηγείται την ιστορία του πρώην παράνομου John Marston καθώς ταξιδεύει στις απέραντες εκτάσεις της Αμερικανικής Δύσης και του Μεξικού για να εντοπίσει τα τελευταία μέλη που έχουν απομείνει από τη διαβόητη συμμορία Van der Linde σε μια προσπάθεια να σώσει την οικογένειά του. Ξαναζήσε ή ζήσε για πρώτη φορά τα γεγονότα που διαδραματίζονται τέσσερα χρόνια μετά από εκείνα του Red Dead Redemption 2, καθώς ο Marston κυνηγά τους πρώην φίλους του και παρανόμους Bill Williamson, Javier Escuella και τον πρώην αρχηγό της συμμορίας του, Dutch van der Linde καθώς η εποχή του καουμπόη φτάνει στο τέλος της.

Το Red Dead Redemption στο Nintendo Switch και το PlayStation 4 περιλαμβάνει επίσης το “Undead Nightmare”, το story expansion που επανέρχεται στον κόσμο του Red Dead Redemption καθώς ο Marston παλεύει να επιβιώσει από μια αδυσώπητη ορδή ζόμπι και ψάχνει για μια θεραπεία.

 

 

Ανακοινώθηκε το Call of Duty: Modern Warfare III

Μέσω ενός πολύ σύντομου teaser, η Activision και η ομάδα ανάπτυξης Sledgehammer Games ανακοίνωσαν το Call of Duty: Modern Warfare III. Θα λανσαριστεί στις 10 Νοεμβρίου 2023, δίχως προς το παρόν να γνωρίζουμε για ποιες πλατφόρμες.

 

 

Περισσότερα για το Call of Duty: Modern Warfare III θα μάθουμε στις 17 Αυγούστου και όπως φαίνεται θα επιστρέψει ο Vladimir Makarov, η απόλυτη απειλή.

 

 

Ανακοινώθηκαν οι προσθήκες του Αυγούστου στο Game Catalog και στο Classics Catalog του PlayStation Plus

Νέα παιχνίδια προστίθενται τον Αύγουστο στο Game Catalog και στο Classics Catalog για τους συνδρομητές PlayStation Plus Extra και PlayStation Plus Premium. Όπως ανακοίνωσε η Sony Interactive Entertainment, η σχετική λίστα περιλαμβάνει τα εξής:

GAME CATALOG

– Cursed to Golf (PS5, PS4)

– Destiny 2: The Witch Queen (PS5, PS4)

– Destroy All Humans! 2: Reprobed (PS5, PS4)

– Dreams (PS4)

– Hotel Transylvania: Scary-Tale Adventures (PS5, PS4)

– Lawn Mowing Simulator: Landmark Edition (PS5, PS4) – 28 Αυγούστου

– Lost Judgment (PS5, PS4)

– Midnight Fight Express (PS4)

– Moving Out 2 (PS5, PS4)

– PJ Masks: Heroes of the Night (PS5, PS4)

– Sea of Stars (PS5, PS4) – 29 Αυγούστου

– Source of Madness (PS5, PS4)

– Spellforce III Reforced (PS4)

– Two Point Hospital: Jumbo Edition (PS4)

CLASSICS CATALOG

PlayStation Portable

Ape Escape: On the Loose (PS5, PS4)

MediEvil: Resurrection (PS5, PS4)

Pursuit Force: Extreme Justice (PS5, PS4)

Όλα τα παραπάνω θα είναι διαθέσιμα από τις 15 Αυγούστου, εκτός αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό.

 

Νέο trailer παρουσιάζει τη Zoya the Thief από το Trine 5: A Clockwork Conspiracy

Η THQ Nordic και η Frozenbyte δημοσίευσαν ένα νέο trailer για το Trine 5: A Clockwork Conspiracy, μέσω του οποίου παρουσιάζουν τη Zoya the Thief.

Θα γνωρίσεις την πονηρή κυρία της τριάδας: τη Zoya. Έξυπνη και άπιαστη, η Zoya the Thief κάνει ελιγμούς με το τόξο, τα βέλη, τα σχοινιά και το άγκιστρο της που της δίνουν τη δυνατότητα να επιβιώσει σε δύσκολες καταστάσεις. Τώρα, αφήνει πίσω τη ζωή της ως «Επιχειρηματίας» για να ξεκινήσει νέες περιπέτειες στο Trine 5: A Clockwork Conspiracy!

Αν ακούσεις μια φιγούρα με κουκούλα να λέει “No time like rope time” κάπου κοντά, καλύτερα να προσέχεις τον περίγυρό σου. Διαφορετικά, μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος σε προβλήματα και να κλέψουν τα υπάρχοντά σου. Η Zoya δεν είναι απλώς μια κλέφτης κορυφαίας κατηγορίας, αλλά και επαγγελματίας στο να χρησιμοποιεί το σχοινί της για να μετακινείται πάνω σε αντικείμενα, καλύπτοντας μεγάλες αποστάσεις. Για να βοηθήσει τους συμπαίκτες της στο coop play, η Zoya μπορεί να δημιουργήσει γέφυρες χρησιμοποιώντας και το σχοινί της. Παράλληλα, το τόξο της, μαζί με μια ποικιλία από βέλη, βοηθά τη Zoya να πολεμήσει τους εχθρούς και να λύσει γρίφους.

Το Trine 5: A Clockwork Conspiracy θα κυκλοφορήσει στις 31 Αυγούστου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Epic Games Store, GOG).

 

 

Η New Washington αποκαλύπτεται στο νέο trailer του Flashback 2

Η Microids δημοσίευσε ένα νέο trailer για το Flashback 2, μέσω του οποίου παρουσιάζει την πόλη της New Washington.

Τον 22ο αιώνα, τα United Worlds εκτείνονται σε όλο το Ηλιακό Σύστημα, όμως η ηρεμία απειλείται από την εισβολή των Morph, ηγέτης τον οποίων είναι ο τρομερός General Lazarus. Αναζητώντας τον παιδικό του φίλο, Ian, ο Conrad B. Hart βυθίζεται σε μια περιπέτεια γεμάτη δράση, ανατροπές και αποκαλύψεις, με τη βοήθεια των συμμάχων του και του όπλου A.I.S.H.A. το οποίο είναι βασισμένο σε τεχνητή νοημοσύνη.

Το Flashback 2 θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).

 

 

Κυκλοφόρησε το remaster του Quake 2

H QuakeCon 2023 ξεκίνησε και η id Software ανακοίνωσε και κυκλοφόρησε επιτέλους το Quake 2 remaster, για Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch και PC. Επιπλέον, προστέθηκε στον κατάλογο της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass.

Όπως και με το remaster του Quake 1 του 2021, αυτή η βελτιωμένη έκδοση του sequel έχει τη σφραγίδα της Nightdive Studios που ειδικεύεται στα retro games. Ο κατάλογος των προσθηκών επίσης εκτενής, συμπεριλαμβανομένων βελτιωμένων μοντέλων και cinematics, δυναμικού φωτισμού, βελτιωμένων κινούμενων animations και gore, βελτιώσεις στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, νέα χαρακτηριστικά προσβασιμότητας, καθώς και anti-aliasing, βάθος πεδίου και υποστήριξη για ευρείες οθόνες σε αναλύσεις έως και 4K. Και, φυσικά, το αρχικό soundtrack του Sonic Mayhem επιστρέφει σε όλο του το μεγαλείο.

Και όπως και με το remaster του Quake 1 του 2021, η id έχει δημιουργήσει ένα εντυπωσιακά γενναιόδωρο πακέτο, που ενσωματώνει το βασικό campaign του Quake 2, καθώς και τα δύο expansions του – The Reckoning και Ground Zero – που, στο μεταξύ, φέρνουν 33 επιπλέον επίπεδα για το campaign και 21 νέους multiplayer deathmatch maps. Επιπλέον, υπάρχει ένα νέο expansion, το Call of the Machine, από τη δημιουργό του Wolfenstein: The New Order, Machine Games, το οποίο προσθέτει 28 νέα επίπεδα στο campaign και ένα νέο deathmatch map.

Όλα τα campaigns είναι playable σε co-op με τη συμμετοχή έως και τεσσάρων παικτών, είτε online είτε μέσω local split-screen, ενώ οι χάρτες για πολλαπλούς παίκτες υποστηρίζουν έως και 16 χρήστες online ή τέσσερις τοπικά μέσω split-screen (αυξάνεται σε οκτώ παίκτες σε PC). Επιπλέον, το crossplay υποστηρίζεται σε όλες τις πλατφόρμες και όσοι δεν έχουν διάθεση για συνεργασία με πραγματικούς συμπαίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν bots για να συμπληρώσουν για να συμπληρωθούν οι θέσεις σε offline και online deathmatch και team deathmatch modes.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη