Το 7ήμερο του gaming

by Aggeliki Tsoukana

Το 7ήμερο του gaming σου μεταφέρει τις κυριότερες ειδήσεις από τη βιομηχανία των video games την εβδομάδα που προηγήθηκε.

 

Next-Gen Update trailer για το The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition

Το “Next-Gen Update” για το The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition θα κυκλοφορήσει στις 14 Δεκεμβρίου 2022, σε PlayStation 5, Xbox Series Χ, Xbox Series S και PC. Με την ευκαιρία, η ομάδα ανάπτυξης CD Projekt RED δημοσίευσε το πρώτο trailer, για να πάρεις μια ιδέα από το τι θα πρέπει να περιμένεις. Σημειώνεται ότι αν έχεις ήδη στην κατοχή του τον τίτλο για PlayStation 4, Xbox One ή PC, θα έχει το δικαίωμα δωρεάν αναβάθμισης στην αντίστοιχη πλατφόρμα.

Μεταξύ άλλων, το update φέρνει 4K textures και models, ray-tracing, βελτιωμένο gameplay, ρυθμό ανανέωσης στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, photo mode, cloud saves και περιεχόμενο από τη σειρά The Witcher του Netflix. Αναλυτικά, οι προσθήκες έχουν ως εξής:

– 60fps performance mode ή 30fps με ray tracing (εκτός από το Xbox Series S)

– Haptic feedback στο PS5

– Over-the-shoulder camera και photo mode σε PC

– Cross-save ανάμεσα σε PS5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC

– Συντομεύσεις πληκτρολογίου για το Sign magic

– Φίλτρο στο χάρτη για την αφαίρεση των δεκάδων συμβόλων “?”

– Επιλογή για απόκρυψη του μίνι χάρτη όταν βρίσκεσαι πάνω στο άλογο ή στο μέσον μια μάχης

– Υπότιτλοι μεγαλύτερου μεγέθους

– Αποστολές για την απόκτηση εξοπλισμού, εμπνευσμένου από τον Geralt που υποδύεται ο Henry Cavill στη σειρά του Netflix

– Ενδυμασίες για τις: Ciri, Yen, Tris, Dandelion και τους στρατιώτες Nilfgaardian

 

Engaging with Emblems trailer για το Fire Emblem Engage

Η Nintendo και η Intelligent Systems κυκλοφόρησαν ένα νέο trailer για το strategy RPG Fire Emblem Engage, όπου παρουσιάζεται η ισχύς των Emblem Rings.

Σε έναν πόλεμο εναντίον του Fall Dragon, τέσσερα βασίλεια συνεργάστηκαν με ήρωες από άλλους κόσμους για να βγάλουν από τη μέση αυτή τη μεγάλη συμφορά. Χίλια χρόνια αργότερα, η κατάσταση έχει πάρει δυσάρεστη τροπή και το Fall Dragon ετοιμάζεται να ξαναξυπνήσει. Ως Divine Dragon θα χρησιμοποιήσεις πανέξυπνες στρατηγικές και τις δεκάδες επιλογές για customization, προκειμένου να ορίσεις το πεπρωμένο σου, να συλλέξεις τα Emblem Rings και να επαναφέρεις την ειρήνη στον κόσμο του Elyos.

Για τον σκοπό αυτό θα πρέπει να συνεργαστείς με ήρωες από προηγούμενα παιχνίδια Fire Emblem. Θα μπορέσεις να καλέσεις στο πλευρό σου γενναίους ήρωες όπως ο Marth και η Celica και με την ισχύ των Emblem Rings θα ενώσεις τις δυνάμεις σου με τις δικές τους. Με το μηχανισμό Engaging θα έχεις τη δυνατότητα να κληρονομήσεις όπλα, δεξιότητες και πολλά άλλα από αυτούς τους θρύλους που απέδειξαν την αξία τους στο πεδίο της μάχης.

Το Fire Emblem Engage αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch, στις 20 Ιανουαρίου 2023.

Ακολουθεί το σχετικό trailer.

 

 

Ένα ακόμα σκοτεινό trailer για το Sherlock Holmes: The Awakened

H Frogwares δημοσίευσε ακόμα ένα trailer για το Sherlock Holmes: The Awakened, με τίτλο “What is this Game?”. Σε αυτό θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις νέα πλάνα από το gameplay, θα μάθεις ποια είναι η διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ υπάρχουν και πληροφορίες σχετικά με την πορεία της ανάπτυξης.

Θα βιώσεις μια συγκλονιστική περιπέτεια βγαλμένη μέσα από τα βιβλία το Lovecraft, δημιουργημένη από την αρχή με μοντέρνα γραφικά και gameplay. Θα αναλάβεις το ρόλο του Sherlock Holmes και θα βρεθείς στην καρδία μια συνωμοσίας που σχετίζεται με τη λατρεία το Cthulhu, καθώς ερευνάς μια σειρά από μυστηριώδεις εξαφανίσεις στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Όποιο και αν είναι το σχέδιο των πιστών του αρχαίου θεού θα πρέπει να το σταματήσεις, διαφορετικά οι συνέπειες θα επηρεάσουν ολόκληρο τον κόσμο.

Για πρώτη φορά στη ζωή του, ο Sherlock φοβάται πραγματικά. Ένας άνθρωπος με ισορροπημένη σκέψη, αντιμετωπίζει μια απόκοσμη οντότητα που αψηφά κάθε λογική. Η αναζήτηση της αλήθειας ωθεί τον Sherlock στα όρια της τρέλας και είναι η μόνη ιστορία που ο Watson δεν θα δημοσιεύσει ποτέ.

Διαδραματίζεται το 1884 και το Sherlock Holmes: The Awakened αποτελεί την αρχή για το πώς ο Sherlock και ο John, απλοί συγκάτοικοι εκείνη την εποχή, έγιναν το παγκοσμίου φήμης δίδυμο που λύνει εγκλήματα.

 

 

Γνωριμία με τα Street Race events του Need for Speed Unbound

Νέο trailer για το Need for Speed Unbound δημοσίευσαν η Electronic Arts και η ομάδα ανάπτυξης Criterion Games. Θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις μια ιδέα από τα Speed Race events στα οποία ανήκουν τα Meetups και τα Side Bets.

Όπως αναφέρει η περιγραφή του trailer, “Θα αγωνιστείς ενάντια στον χρόνο, θα πρέπει να βρεις τρόπο να ξεφύγεις από την αστυνομία και να λάβεις μέρος στην ύψιστη δοκιμασία της The Grand”.

Το Need for Speed Unbound θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 2 Δεκεμβρίου 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC μέσω Steam, Epic Games Store και Origin.

 

 

Στις 7 Δεκεμβρίου η κυκλοφορία του “Booster Course Pass” Wave 3 για το Mario Kart 8 Deluxe

Πλησιάζει η ώρα της προσθήκης του “Booster Course Pass” Wave 3 για το Mario Kart 8 Deluxe. Όπως ανακοίνωσε η Nintendo, αυτό θα πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου 2022.

Όπως συνέβη και με τα προηγούμενα πακέτα, το περιεχόμενο θα είναι χωρισμένο σε δύο τουρνουά, που το καθένα θα περιλαμβάνει τέσσερεις πίστες. Θα πρέπει λοιπόν να περιμένεις τα:

Rock Cup

– Tour London Loop

– GBA Boo Lake

– 3DS Rock Rock Mountain

– Wii Maple Treeway

 

Moon Cup

– Tour Berlin Byways

– DS Peach Gardens

– Merry Mountain

– 3DS Rainbow Road

Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 

 

Στο νησί Water Seven σε ταξιδεύει ένα ακόμα video για το One Piece Odyssey

Η Bandai Namco και η ILCA επαναφέρουν το One Piece Odyssey στο επίκεντρο της δημοσιότητας, με ένα νέο trailer για το νησί Water Seven. Σου θυμίζουμε ότι, το One Piece Odyssey θα λανσαριστεί στις 13 Ιανουαρίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4 και PC (Steam).

 

 

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Outbound Ghost

Το phantom based paper RPG, The Outbound Ghost θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5 και PlayStation 4 στις 30 Νοεμβρίου 2022. Την 1η Δεκεμβρίου θα ακολουθήσει η αντίστοιχη έκδοση για το Nintendo Switch και λίγο αργότερα το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο για Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One όπως ανακοίνωσαν η Digerati και η ομάδα ανάπτυξης Conradical Games.

Στον κόσμο του The Outbound Ghost, τα φαντάσματα είναι η ενσάρκωση της λύπης. Οι περισσότεροι άνθρωποι πηγαίνουν στη μετά θάνατον ζωή, ωστόσο όσοι ήταν δυσαρεστημένοι με την προηγούμενη ζωή τους γίνονται φαντάσματα και αναγκάζονται να στοιχειώνουν τη Γη μέχρι να διορθώσουν τα λάθη τους. Φυσικά, αυτό δεν είναι πάντα δυνατό, καθώς το να το κάνεις αυτό ως φάντασμα είναι τάξεις μεγέθους πιο δύσκολο από ό,τι όταν είσαι άνθρωπος. Ωστόσο, κάποιοι το καταφέρνουν και είναι σε θέση να περάσουν το υπόλοιπο του θανάτου τους στη μετά θάνατον ζωή.

Στο The Outbound Ghost, το καθήκον σου είναι να βοηθήσεις τους άλλους να διορθώσουν ή να συμβιβαστούν με τις προηγούμενες ζωές τους, ώστε να μπορούν να απολαύσουν την αιώνια ευδαιμονία. Πρέπει να το πετύχεις και για τον εαυτό σας, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να διορθώσεις τα λάθη της προηγούμενης ζωής σου όταν δεν τα θυμάσαι καν.

 

Ανακοινώθηκε το PvPvE shooter, HAWKED

H UPWAKE.ME ανακοίνωσε το HAWKED, ένα player-versus-player-versus-environment extraction shooter για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC. Επιπλέον, έως τις 28 Νοεμβρίου θα τρέξει ένα closed alpha test για PC στο Steam.

Το HAWKED είναι ένα διαδικτυακό shooter στο οποίο ομάδες ή σόλο παίκτες αγωνίζονται για να βρουν έναν θησαυρό σε ένα απομακρυσμένο νησί. Οι παίκτες πρέπει να εξερευνήσουν αυτό το μυστηριώδες νησί, να συναγωνιστούν μεταξύ τους και να πολεμήσουν τους άπληστους Saurian, τους επονομαζόμενους και ως Disciples. Αλλά δεν είναι μόνο τα τέρατα για τα οποία θα πρέπει να ανησυχείς. Υπάρχουν και οι άλλοι παίκτες που επίσης αναζητούν τον θησαυρό. Ακόμα θα αντιμετωπίσεις γρίφους, παγίδες αλλά και μια μεγάλη ποικιλία προκλήσεων.

Στην closed alpha, το βασικό mode θα είναι το Hunt, όπου θα ψάχνεις το νησί για artifacts. Ωστόσο, τα artifacts δεν προορίζονται μόνο για χαρίζουν πόντους, αλλά είναι χρησιμοποιήσιμα αντικείμενα που παρέχουν πλεονεκτήματα και θα μπορείς να τα κρατήσεις για το μέλλον. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποκτήσεις Artifacts. Μπορείς για παράδειγμα να λεηλατήσεις ηττημένους παίκτες αλλά και μέσω αναμετρήσεων τύπου PvE, όπως αυτές με Glyphs. Κατά τη διάρκεια αυτών των αναμετρήσεων, ένας παίκτης θα πρέπει να αποκτήσει τέσσερα glyphs, με τα οποία θα μπορέσει να ανοίξει το Vault που περιέχει πολλά artifacts. Ο παίκτης με τα περισσότερα artifacts θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Στον κόσμο του HAWKED, μια ομάδα από τυχοδιώκτες με την ονομασία GRAIL, ανακάλυψαν πρόσφατα το X-Isle, ένα μυστηριώδες νησί που φιλοξενεί τεχνουργήματα από ένα χαμένο πολιτισμό. Ωστόσο, οι προσπάθειες της GRAIL, φέρει στην κατοχή της αυτά τα αντικείμενα, αποτυγχάνουν όταν δέχεται επίθεση από τα τέρατα που κατοικούν στο νησί. Εσύ θα πρέπει να γίνεις μέλος των Renegades. Αυτοί είναι μισθοφόροι που λεηλατούν θησαυρούς. Ως Renegade, θα αποκτήσεις πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα από όπλα και gadgets, θα πολεμήσεις μοχθηρά τέρατα και θα σκαρφιστείς τρόπους να ξεγελάσεις του αντιπάλους σου, σε έναν τόπο γεμάτο θανάσιμους κινδύνους, καταπράσινες ζούγκλες και αρχαία ερείπια. Η επίλυση γρίφων είναι μια από τις βασικές προϋποθέσεις για να φτάσεις στο στόχο σου. Επίσης, με τα αποθέματα που θα συγκεντρώνεις, θα μπορείς να αναβαθμίζεις τον εξοπλισμό και τις ικανότητές σου, για να γίνεσαι όλο και πιο αποτελεσματικός. Τέλος, υπάρχει και η δυνατότητα να κινείσαι αθόρυβα, εκμεταλλευόμενος τις κρυψώνες που προσφέρει το φυσικό περιβάλλον.

 

 

Νέο trailer για το The Invincible

Η 11 bit studios και η Starward Industries δημοσίευσαν ένα νέο trailer για το first-person science-fiction thriller The Invincible, με τίτλο “Life on Regis III”.

Οι αρχικές αναγνωριστικές αποστολές δείχνουν ότι ο Regis III είναι ένας ασυνήθιστα ήρεμος πλανήτης, με ειδυλλιακή και συναρπαστική θέα σε αφθονία. Δεν έχουν παρατηρηθεί σημάδια φυτοφάγων ή αρπακτικών, κάτι που θα πρέπει να κάνει την περαιτέρω ανθρώπινη εξερεύνηση του πλανήτη να μοιάζει με βόλτα στο πάρκο.

Δεν είναι όλα όπως φαίνονται στον Regis III! Η ζωή συχνά αποδεικνύεται πολύ πιο περίπλοκη από αυτό που παρουσιάζεται στην επιφάνεια.

Είσαι η Yasna, μια εξειδικευμένη αστροβιολόγος, που στάλθηκε σε μια επιστημονική αποστολή για να ανακαλύψει τι βρίσκεται στη “σκονισμένη” επιφάνεια του αχαρτογράφητου, απόκοσμου πλανήτη, Regis III. Όταν το πλήρωμα σου εξαφανιστεί, τα πράγματα θα ξεφεύγουν γρήγορα από τον έλεγχο και τα τρομακτικά επιστημονικά φαινόμενα που θα βιώσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σου, θα κάμψουν την κατανόηση σου για τη διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου και θα σε αναγκάσουν να ξανασκεφτείς τη θέση της ανθρωπότητας στην κορυφή της εξελικτικής πυραμίδας.

Το The Invincible θα κυκλοφορήσει το 2023, για PlayStation 5, Xbox Series Χ, Xbox Series S και PC (Steam, Epic Games Store, GOG).

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη