To Castlevania γιορτάζει και η Konami πούλησε τα πρώτα επίσημα NFTs

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Μετά την Ubisoft η οποία έκανε την αρχή, ήρθε και η σειρά της Konami να μπει στον χορό των NFTs. Η Ιαπωνική εταιρεία άδραξε την ευκαιρία της επετείου των 35 χρόνων της σειράς των παιχνιδιών Castlevania και παρουσίασε συνολικά 14 NFTs τα οποία μπήκαν σε διαδικασία δημοπράτησης στις 12 Ιανουαρίου. Το εγχείρημα μάλιστα στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία καθώς μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και τα 14 NFTs βρήκαν ιδιοκτήτη, ενώ η εταιρεία συγκέντρωσε από την πώλησή τους 162 χιλιάδες δολάρια.

 

 

Πιο αναλυτικά η εικόνα που βλέπετε από πάνω ήταν εκείνη που απέσπασε τη μεγαλύτερη τιμή, καθώς πουλήθηκε έναντι 8 Etherium (26,538.96 δολαρίων την ημέρα της δημοπρασίας). Τη δεύτερη υψηλότερη τιμή απέσπασε ένα βίντεο τριών λεπτών με πλάνα από διάφορα παιχνίδια της σειράς, που πουλήθηκε στα 5,26 Etherium (17,5 χιλιάδες δολάρια), ενώ ένα ψηφιακό εικαστικό του Circle of the Moon ήταν τρίτο καθώς “εκτιμήθηκε” στα 5,26 Etherium (17 χιλιάδες δολάρια). Μάλιστα η εταιρεία αναμένεται να βγάλει και άλλα χρήματα στην πορεία από αυτή την κίνηση καθώς έχει επιβάλει royalties μεταπώλησης της τάξης του 10%.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις τι είναι τα NFTs (Non-Fungible Tokens), συνοπτικά να σου αναφέρουμε πως πρόκειται για ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα – ως επί το πλείστων σε μορφή φωτογραφίας ή βίντεο – η μοναδικότητα, η αυθεντικότητα και η κατοχή των οποίων επαληθεύετε μέσω μίας ψηφιακής υπογραφής η οποία βασίζεται στην τεχνολογία blockchain.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη