Το Cobra Kai 2: Dojos Rising έρχεται σε PC και κονσόλες το φθινόπωρο

by Aggeliki Tsoukana

Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς Cobra Kai ανακοίνωσαν πρόσφατα η GameMill Entertainment και η Flux Games. Το Cobra Kai 2: Dojo’s Rising, που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο για PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One και Nintendo Switch, θα ανήκει και αυτό στην οικογένεια των beat ‘em up και θα προσφέρει νέα χαρακτηριστικά, ενώ εκτός από των Cobra Kai και Miyagi-Dojo στον νέο τίτλο έχει προστεθεί και το Eagle Dojo.

Συνολικά το παιχνίδι θα προσφέρει 28 playable χαρακτήρες για να επιλέξεις, ο καθένας με τις δικές του κινήσεις και special abilities. Από κει και πέρα θα μπορείς να στρατολογήσεις και να εκπαιδεύσεις μαχητές για το Dojo σου και να αναβαθμίσεις τα skills τους συγκεντρώνοντας chi και coins, προκειμένου να καθιερώσεις το δικό σου Dojo ως το πιο ισχυρό και να κερδίσεις τον τίτλο του μεγάλου πρωταθλητή του τουρνουά της All Valley.

Tέλος, εκτός από το Story mode το παιχνίδι θα περιλαμβάνει και το Cobra Classic mode όπου θα μπορείς να αναβιώσεις χαρακτηριστικές σκηνές από τη δημοφιλή σειρά του Netflix, ενώ θα υπάρχει και online Tournament mode, ώστε να μπορείς να αγωνιστείς απέναντι σε άλλους παίκτες από όλο τον πλανήτη.

Μπορείς να δεις ακόμη