To Corpse Party II: Darkness Distortion κάνει πραγματικότητα έναν τρομακτικό αστικό μύθο

by Manos Kavvalos

Η XSEED Games και η Marvelous Europe ανακοίνωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν το Corpse Party II: Darkness Distortion της Team GrisGris για PlayStation 4, Nintendo Switch και PC (Steam). Αναμένεται μέσα στο Φθινόπωρο και το επόμενο διάστημα θα γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία.

Το σενάριο ακολουθεί τρεις φίλες και μαθήτριες Γυμνασίου. Τη Haruka Nanami, τη Nemu Takanashi και τη Maria Hitsugi, που αποφασίζουν να εξερευνήσουν το Amare Est Vivere Hospital, με σκοπό να εξακριβώσουν κατά πόσο αληθεύει ένας αστικός μύθος της περιοχής, τη στιγμή που η streamer Nemu αναζητά τρόπους να αυξήσει τον αριθμό των συνδρομητών της. Δυστυχώς για τα τρία κορίτσια, ο θρύλος που είναι γνωστός ως “Ayame’s Mercy” είναι αληθινός και θα ξυπνήσουν μια κατάρα που ήταν ανενεργή για δεκαετίες, με αποτέλεσμα να βρεθούν σε ένα σκοτεινό βασίλειο. Μαζί πρέπει να αποφύγουν το εκδικητικό πνεύμα της Ayame Kirishima και τους τρόμους που προέρχονται από το σκοτεινό παρελθόν του ξενοδοχείου, προσπαθώντας παράλληλα να βρουν έναν τρόπο να δώσουν ένα οριστικό τέλος στην κατάρα της Ayame.

Η κλασσική πλέον ιαπωνική σειρά τρόμου επιστρέφει με ένα νέο σκηνικό, νέους χαρακτήρες, μια τρομακτική νέα κατάρα και φρέσκο look, για να βιώσεις τον τρόμο και το ρίγος που προκαλεί με ακόμα περισσότερο ρεαλισμό. Θα έχεις την ελευθερία να εξερευνήσεις τους τρισδιάστατους διαδρόμους του Amare Est Vivere Hospital από οπτική τρίτου προσώπου ή πρώτου αν είσαι αρκετά θαρραλέος για να ρίξεις μια ματιά από πολύ πιο κοντά, έχοντας ως αποστολή να κρατήσεις ζωντανά τα τρία κορίτσια.

Αυτή η νέα οπτική συνδυάζει το στοιχείο της αφήγησης υπό τη μορφή visual novel, με ανανεωμένα γραφικά, τρομακτικές περιγραφές και μουσική που διαπερνάει τη ραχοκοκαλιά. Η περιπέτεια είναι χωρισμένη σε έξι κεφάλαια, με οκτώ επιπλέον σενάρια και πολλά διαφορετικά τέλη που σε περιμένουν για να αποκαλύψεις πλήρως την αλήθεια πίσω από τον μύθο “Ayame’s Mercy” και να δραπετεύσεις ζωντανός. Το Corpse Party II: Darkness Distortion είναι η τέλεια πύλη εισόδου αν θέλεις να ασχοληθείς για πρώτη φορά με παιχνίδι της σειράς αλλά θα καθηλώσει κιόλας τους παλαιούς fans.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5PlayStation 4Nintendo SwitchXbox Series X, Xbox Series SPC. 

 

Έλα στην πιο KMING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη