Το Cuphead θα κυκλοφορήσει και σε φυσική μορφή!

by Aggeliki Tsoukana

Ύστερα από 5 χρόνια αποκλειστικά ψηφιακής κυκλοφορίας, εξαιρετικές κριτικές, πολλές βραβεύσεις και μία animation σειρά στο Netflix, το αγαπημένο και ιδιαίτερο Cuphead θα κυκλοφορήσει και σε φυσική μορφή (σε δισκάκι) προς ικανοποίηση των συλλεκτών και πολλών hardcore gamers!

Το Cuphead φημίζεται για την ιδιαίτερη αισθητική του (αντλεί έμπνευση από τα καρτούν του 1930), αλλά και το πολύ απαιτητικό και δύσκολο gameplay. Το τελευταίο σημαίνει πώς χρειάζεσαι υπομονή και μπόλικο skill, θυμίζοντας έτσι τις παλιές καλές εποχές του gaming. Γενικά, είναι ένα καλοσχεδιασμένο και απαιτητικό run and gun action game με εξαιρετικά Boss Fights, όπως φαίνεται και στο παρακάτω.

 

 

Έτσι, μόνο ενθουσιασμό προκάλεσε η επίσημη ανακοίνωση των MHDR και iam8bit για την κυκλοφορία της φυσικής έκδοσης, η οποία μάλιστα θα ενσωματώνει και το DLC με τίτλο «The Delicious Last Course». Αυτή θα είναι διαθέσιμη για τις 3 βασικές κονσόλες (PlayStation, XBOX, Switch) σε μία λογική εορτασμού για την επιτυχία του βιντεοπαιχνιδιού. Τέλος, δεν είναι γνωστή ακόμα η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας, αν και αναμένεται το αργότερο στις αρχές του 2023.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη