To επόμενο Tomb Raider είναι υπό ανάπτυξη με Unreal Engine 5

by Aggeliki Tsoukana

Λίγο πριν το φινάλε του State of Unreal 2022, η Crystal Dynamics έκανε τη δική της ανακοίνωση, ρίχνοντας τη βόμβα: το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Tomb Raider είναι υπό ανάπτυξη με τη βοήθεια της Unreal Engine 5. Όπως δήλωσαν και στο σχετικό tweet: “Στη Crystal Dynamics είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με το μέλλον της Unreal Engine και πως θα μας βοηθήσει να περάσουμε τις δυνατότητες αφήγησής μας στο επόμενο επίπεδο. Για αυτό και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι να ανακοινώσουμε ότι το επόμενο παιχνίδι της σειράς Tomb Raider “χτίζεται” ήδη με την Unreal Engine 5”

 

 

Μάλιστα ο Dallas Dickinson, ο γενικός διευθυντής του franchise του Tomb Raider, συμπλήρωσε ότι: “O στόχος μας είναι να ανεβάσουμε τον πήχη της πιστότητας και να προσφέρουμε μία υψηλής ποιότητας εμπειρία που θα συνδυάζει δράση και περιπέτεια κινηματογραφικού επιπέδου, κάτι το οποίο αξίζουν οι οπαδοί, τόσο από τη Crystal Dynamics, και από το franchise του Tomb Raider”.

 

 

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι το επόμενο Tomb Raider θα είναι το 13ο της σειράς. Το πρώτο Tomb Raider κυκλοφόρησε το 1996 αρχικά σε Sega Saturn, και στη συνέχεια σε PC και PlayStation, με το πιο πρόσφατο reboot της σειράς να έχει ολοκληρώσει την πρώτη τριλογία, επαναπροσδιορίζοντας τις πρώτες περιπέτειες της ηρωίδας μας. Αν και για την ώρα άλλες λεπτομέρειες δεν είναι γνωστές για το παιχνίδι, η Crystal Dynamics είχε δηλώσει πέρσι πως στόχος της είναι να ενοποιήσει τα timelines των αρχικών και των σύγχρονων Tomb Raider καθώς θα αναπτύσσει τις νέες περιπέτειες για τη Lara.

Να σου θυμίσουμε επίσης πως το Tomb Raider θα το δεις σύντομα και σε animated σειρά στο Netflix, με την Hayley Atwell – τη γνωστή Peggy Carter από το MCU-, να έχει υπογράψει συμβόλαιο για να κάνει το voice acting της Lara.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη