To gaming αποκτάει άλλη διάσταση με το PlayStation VR

by K Admin

Playstation VR

 

Βρισκόμαστε πλέον μια ανάσα από την κυκλοφορία του PlayStation VR, το νέο σύστημα εικονικής πραγματικότητας για το PlayStation 4. H Sony Interactive Entertainment Europe επιβεβαίωσε επίσημα ότι μεταξύ των χωρών στις οποίες το PlayStation VR πρόκειται να λανσαριστεί στις 13 Οκτωβρίου, περιλαμβάνεται και η Ελλάδα.

 

Καινοτομία που ανεβάζει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη

Το PS VR διαθέτει προσαρμοσμένη οθόνη ΟLED 5,7 ιντσών, με ανάλυση 1920 x RGB x 1080 (960 x RGB x 1080 σε κάθε μάτι) που προβάλλει εικόνες με απίστευτα ομαλό ρυθμό 120 Hz, προσφέρει οπτικό πεδίο 360 μοιρών και παράγει πραγματικό ήχο 3D για να εντοπίζεις και την παραμικρή ηχητική λεπτομέρεια γύρω σου. Ακόμη, ενσωματώνει γυροσκόπιο και επιταχυνσιόμετρο για να μπορείς να βυθιστείς σε παιχνίδια ειδικά σχεδιασμένα για το PS VR, όπως το RIGS Mechanized Combat League και το VR Worlds.

 

Φουτουριστικό design και άνεση για ατέλειωτες ώρες gaming

Το VR headset της Sony σχεδιάστηκε έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ελαφρύ και εύχρηστο για να παραμένει άνετο ακόμα κι όταν χρειάζεται να κάνεις κινήσεις. Φοριέται και βγαίνει πανεύκολα, ενώ το ελάχιστο βάρος του συγκρατείται από το ρυθμιζόμενο στήριγμα κεφαλής για να εφαρμόζει άψογα στο κεφάλι σου.

 

Εάν είσαι κάτοχος PlayStation 4 τότε είσαι έτοιμος για το PS VR!

Το PS VR έχει πλήρη συμβατότητα με το PlayStation 4. Έτσι, μπορείς απλώς να τα συνδέσεις μεταξύ τους και μέσα σε δευτερόλεπτα να βυθιστείς σε νέες εμπειρίες. Η μάσκα εικονικής πραγματικότητας της Sony ενσωματώνει μία θύρα USB, HDMI, ενώ στο πακέτο αγοράς περιλαμβάνονται (εκτός από το PlayStation VR), η μονάδα επεξεργασίας, ένα σετ ακουστικών ψείρες, ένα καλώδιο HDMI, ένα καλώδιο USB, αντάπτορας τροφοδοσίας με το καλώδιο σύνδεσης και αντάπτορας σύνδεσης για το PlayStation VR. Η συσκευή συνεργάζεται με το DualShock 4 και το PS Move με την ίδια κάμερα (που δεν περιλαμβάνονται στο πακέτο).

 

Παίξε με παρέα

Με την κοινή οθόνη PlayStation, μπορείς να παίζεις μαζί ή εναντίον των φίλων σου, προβάλλοντας στην οθόνη της τηλεόρασης σου αυτό που βλέπεις στο σετ κεφαλής, ώστε οι φίλοι σου να συμμετέχουν στη δράση. Δώσε τη δυνατότητα σε άλλα άτομα να μπουν στο παιχνίδι, ενώ εσύ βυθίζεσαι στον υπέροχο κόσμο γύρω σου!

 

Πάνω από 50 games στο λανσάρισμα

Το PlayStation VR έρχεται στις 13 Οκτωβρίου με πάνω από 50 games που αναμένεται να συνοδεύσουν το λανσάρισμα της συσκευής. Από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του συστήματος θα βρεις εκπληκτικά VR games, όπως μεταξύ άλλων τα Rigs, VR Worlds, Until Dawn: Rush of Blood, Super Stardust, Hustle Kings και Tumble VR. Στο άμεσο μέλλον η συλλογή των διαθέσιμων τίτλων θα εμπλουτιστεί περαιτέρω, καθώς οι μεγαλύτερες εταιρείες ανάπτυξης και έκδοσης παιχνιδιών εργάζονται ήδη για τη δημιουργία games και εμπειριών βασισμένων στη τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας.

 

Μπορείς να δεις ακόμη