To Grand Teft Auto V έρχεται στη νέα γενιά συστημάτων

by Aggeliki Tsoukana

 

Η ίσως διασημότερη σειρά παιχνιδιών και μια από τις πλέον επιτυχημένες εμπορικά, θα έρθει και επίσημα στη νέα γενιά συστημάτων, δηλαδή στα PlayStation 5 και Xbox Series. Όπως ανακοίνωσε η Rockstar, οι βελτιωμένες εκδόσεις των Grand Theft Auto V και Grand Theft Auto Online θα γίνουν διαθέσιμες για τις κονσόλες Xbox Series και PlayStation 5, των Microsoft και Sony αντίστοιχα, τον Νοέμβριο του 2021, με νέες δυνατότητες και επιπλέον bonuses. Το Grand Theft Auto V, που περιγράφει την επική ιστορία των Trevor Philips, Michael De Santa και Franklin Clinton, θα έρθει με σημαντικές οπτικές αναβαθμίσεις και αρκετό επιπρόσθετο υλικό, ενώ το Grand Theft Auto Online θα λάβει κάποια καλοκαιρινά updates που θα περιλαμβάνουν “Special Benefits” για τη βελτιωμένη έκδοσή του, όταν αυτή γίνει διαθέσιμη.

Στην ανακοίνωσή της, η Rockstar αναφέρει τα εξής: “Οι εκδόσεις του Grand Theft Auto V στη νέα γενιά θα διαθέτουν μια σειρά από τεχνικές και οπτικές αναβαθμίσεις, αλλά και βελτιώσεις στην απόδοση για να επωφεληθούν πλήρως από το hardware των νέων συστημάτων, γεγονός που θα  καταστήσει το Grand Teft Auto V πιο όμορφο και με καλύτερη απόκριση στις εντολές των παικτών από ποτέ”.

Αλλά η Rockstar δεν μένει εκεί. Με το θρυλικό Grand Theft Auto III να ετοιμάζεται να γιορτάσει την 20η επέτειό του, η Rockstar ετοιμάζει ακόμα πιο διασκεδαστικές εκπλήξεις για να προσφέρει στους παίκτες, συμπεριλαμβανομένων tie-in bonuses για το Grand Theft Auto Online, τις οποίες θα αποκαλύψει στις 22 Οκτωβρίου.

 

 

Ένας κόσμος εγκλήματος – Online και offline

Το Grand Theft Auto Online, το τμήμα δηλαδή του Grand Theft Auto V που περιλαμβάνει δικτυακές μάχες μεταξύ των παικτών, είναι σήμερα ένα από τα πιο επιτυχημένα online παιχνίδια στον κόσμο, με δεκάδες όπλα και οχήματα, μια τεράστια πόλη όπου διεξάγονται οι μάχες και σωρεία δραστηριοτήτων για να κάνουν οι παίκτες. Στην έκδοσή του για τη νέα γενιά συστημάτων θα είναι διαθέσιμο ως stand alone στα Xbox Series και PlayStation 5 για όσους προτιμούν να παραλείψουν το κομμάτι της ιστορίας του Grand Theft Auto V. Όσοι όμως δεν το κάνουν, θα βιώσουν μια επική ιστορία εγκλήματος που απλώνεται σε μια εκτενέστατη πόλη, με τρεις διαφορετικούς πρωταγωνιστές.

Η ιστορία ξεκινά το 2004 όταν μια συμμορία ληστών, αποτελούμενη από τους Michael Townley, Brad, Trevor και έναν ανώνυμο οδηγό, προσπάθησε να κλέψει μια εταιρεία ασφαλείας. Τα πράγματα πηγαίνουν στραβά όταν ο Trevor δολοφονεί έναν φύλακα και το πλήρωμα καταδιώκεται από την αστυνομία. Ο οδηγός της απόδρασης σκοτώθηκε, αφήνοντας εκτεθειμένα τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του. Στη συνέχεια, ο Trevor διέφυγε, πιστεύοντας ότι ο Michael ήταν νεκρός. Αλλά ο Michael είχε προβεί σε συμφωνία με το FBI για ένα νέο ξεκίνημα στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Εννέα χρόνια αργότερα, ο Michael βρίσκεται σε θεραπεία έχοντας το νέο όνομα Michael De Santa. Διάφορα γεγονότα θα τον φέρουν ξανά κοντά στον Trevor, ενώ την ομάδα θα συμπληρώσει ο Franklin, και μαζί θα ξεκινήσουν μια κινηματογραφικού επιπέδου περιπέτεια, σε έναν τεράστιο, ανοιχτό κόσμο, γεμάτο έγκλημα.

Οι βελτιωμένες, νέας γενιάς εκδόσεις των Grand Theft Auto V και Grand Theft Auto Online θα γίνουν διαθέσιμες στις 11 Νοεμβρίου 2021.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη