Το Minecraft έφτασε το ένα τρισεκατομμύριο προβολές και το YouTube του έφτιαξε βίντεο τραγούδι

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Το Minecraft έχει εξελιχθεί χωρίς αμφιβολία σε ένα από τα μεγαλύτερα προϊόντα της gaming βιομηχανίας, καθώς τη χρονιά που μας πέρασε κατάφερε να ξεπεράσει το όριο των 200 εκατομμυρίων πωλήσεων -ενώ οδεύει ολοταχώς για τα 250-, ενώ έχει πάνω από 140 εκατομμύρια ενεργούς παίκτες.

Με αυτά τα νούμερα δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το περιεχόμενο που αφορά το παιχνίδι, είναι το πιο δημοφιλές από πλευράς προβολών στο YouTube. Έτσι, πριν από μερικές ημέρες το Minecraft ξεπέρασε το ένα τρισεκατομμύριο συνολικές προβολές στο YouTube και η πλατφόρμα γιόρτασε αυτό το ορόσημο αφιερώνοντας στο παιχνίδι το δικό του βίντεο/τραγούδι, με highlights.

 

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία του YouTube, το περιεχόμενο που αφορά στο Minecraft χρειάστηκε οκτώ χρόνια για να φτάσει τα 500 δισεκατομμύρια προβολές, ενώ χρειάστηκαν μόλις δύο επιπλέον χρόνια για να φτάσει το 1 τρισεκατομμύριο. Μάλιστα οι άνθρωποι του YouTube εκτιμούν ότι θα χρειαστεί ακόμα λιγότερος χρόνος για να τις διπλασιάσει ξανά. Εσύ παίζεις Minecraft ή μήπως τα στατιστικά αυτά σε κάνουν να θες να το ξεκινήσεις;

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη