Το νέο gameplay trailer του Forza Horizon 5 ρίχνει σαγόνια!

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Κατά τη διάρκεια της gamescom 2021, που πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά από τις 25 έως τις 27 Αυγούστου, έγιναν πολλές και ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις. Όπως πάντα υπήρχαν παρουσιάσεις που έκλεψαν την παράσταση και μία από αυτές ήταν η παρουσίαση του Forzan Horizon 5, κατά τη διάρκεια της οποίας το Xbox έδειξε το επίσημο reveal trailer καθώς και ένα εντυπωσιακό οκτάλεπτο trailer από την εισαγωγή παιχνιδιού. Όπως βλέπεις λοιπόν αυτή τη φορά η εταιρεία επέλεξε ως εμβληματικά αυτοκίνητα του τίτλου το Ford Bronco 2021 και τη Mercedes-AMG One, που απεικονίζονται με συγκλονιστική λεπτομέρεια να κάνουν μία ιδιότυπη κόντρα.

 

 

Στο ίδιο πνεύμα, η εισαγωγή του τίτλου ξεκινάει με ένα 2021 Ford Bronco Badland να πέφτει από αεροπλάνο και να προσγειώνεται σε μία εντυπωσιακή χιονισμένη διαδρομή δίπλα σε ένα ενεργό ηφαίστειο στο Μεξικό, ενώ λίγο αργότερα το ίδιο αεροπλάνο “ξεφορτώνει” μία Corvette Stingray 2021 σε μία ασφάλτινη διαδρομή επίσης στο Μεξικό, στο κυνήγι μια ανεμοθύελλας κάπου στον ορίζοντα. Οι εναλλαγές των τοπίων και των αυτοκινήτων συνεχίζονται, με μία Porsche 911 Desert Flyer του 1989 να προσγειώνεται σε ένα τροπικό δάσος  ανάμεσα στην πυκνή βλάστηση, τα ποτάμια και τα κοπάδια από φλαμίνγκο για να ολοκληρωθούν με τον οδηγό μιας Mercedez-AMG One να οδηγεί με την ταυτότητα στο στόμα, στη βραχώδη ακτογραμμή του Rock Bay.

 

 

Όπως κατάλαβες όλος ο τίτλος θα διαδραματίζεται στο Μεξικό με την ανανεωμένη μηχανή γραφικών του παιχνιδιού να απεικονίζει τοπία και αυτοκίνητα με πρωτοφανή λεπτομέρεια σε απίστευτα 4K HDR γραφικά, με υποστήριξη ray tracing και δυνατότητα για frame rate στα 60 καρέ. Εκτός όμως από το gameplay trailer η εταιρεία αποκάλυψε και το συλλεκτικό Xbox χειριστήριο στα χρώματα του τίτλου, το οποίο ξεχωρίζει χάρη στα διαφανή πλαστικά που αφήνουν να φανεί το εσωτερικό του.

 

 

Το Forza Horizon 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα Xbox One, Xbox Series S|X, καθώς και για Windows 10 PC στις 9 Νοεμβρίου, ενώ θα είναι από την πρώτη μέρα διαθέσιμο και στο Xbox Game Pass.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη