Το πάρτι γίνεται οικογενειακή υπόθεση

by K-Admin 1

 

Τα πάρτι είναι σίγουρα τα αγαπημένα μικρών και μεγάλων. Είναι η ευκαιρία να βρεθούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα ή με αυτούς που έχουμε καιρό να δούμε, να χαλαρώσουμε και να περάσουμε καλά.

Οι ειδικές συνθήκες που επικρατούν φέτος, δεν επιτρέπουν τέτοιου είδους συνευρέσεις, ώστε να προφυλάξουμε την υγεία μας.

Το ότι είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι όμως, δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να περάσουμε καλά! Σκέψου πόσο υπέροχη έκπληξη θα είναι για την οικογένειά σου ένα μικρό πάρτι! Θα σπάσει τη μονοτονία και την καθημερινότητα, θα χαρίσει στιγμές χαράς και θα σίγουρα θα σας φέρει πιο κοντά.

Κι αν σε προβληματίζει το τι θα κάνετε και πώς θα καταφέρεις να προσφέρεις στην οικογένειά σου ένα ωραίο πάρτι, τη λύση στη δίνουν οι καταπληκτικές και διαφορετικές συσκευές για πάρτι.

 

 

Τα βασικά βήματα για ένα οικογενειακό πάρτι

Αρχικά, βρες το θέμα του πάρτι. Αν έχεις μικρά παιδιά, μπορεί να είναι κάποιος αγαπημένος τους ήρωας. Αν είστε όλοι μεγάλοι, μπορεί να είναι κάποια αγαπημένη ταινία ή απλώς κάποια όμορφα, ζωηρά χρώματα, που θα σας ανεβάσουν τη διάθεση.

Οργάνωσε τη διακόσμηση. Δε χρειάζονται πολλά. Με λίγα χρωματιστά χαρτιά και σπάγκο, μπορείς να φτιάξεις χρωματιστά σημαιάκια και να τα κρεμάσεις στον τοίχο. Εάν έχεις τη δυνατότητα να προμηθευτείς είδη πάρτι (ποτήρια, πιάτα, τραπεζομάντιλο, χαρτοπετσέτες) χρωματιστά ή θεματικά, ακόμη καλύτερα. Αν όχι, δεν πειράζει, και τα απλά χάρτινα πιάτα και ποτήρια μιας χρήσης και λίγες χρωματιστές χαρτοπετσέτες θα κάνουν τη δουλειά τους.

Οριοθέτησε το χώρο που θα γίνει το πάρτι, ώστε να υπάρχει χώρος να κινηθείτε ή και να χορέψετε! Πάρτι είναι, δε θέλεις να κάθεστε στους καναπέδες όπως κάνετε κάθε άλλη μέρα. Δημιούργησε ένα μικρό άνοιγμα στο χώρο και βρες ένα τραπέζι που θα λειτουργήσει ως μπουφές.

Στο μεταξύ, φρόντισε για τη μουσική επένδυση. Πάρτι χωρίς μουσική δε γίνεται! Μπορείς να βρεις πανεύκολα έτοιμες playlists ή, αν έχεις το χρόνο και τη διάθεση, να φτιάξεις τις δικές σου, επιλέγοντας μεμονωμένα τα τραγούδια. Εάν έχεις το χρόνο, κάνε το! Είναι μία πολύ ευχάριστη, δημιουργική διαδικασία, που σε αποζημιώνει βλέποντας το κέφι των αγαπημένων σου.

Μία φανταστική πολυσυσκευή για πάρτι είναι το mini hi-fi LG OK55. Διαθέτει woofer με πολυχρωματικό φωτισμό πάρτι, ο οποίος αλλάζει ανάλογα με το ρυθμό της μουσικής που παίζει και λειτουργία Party Accelerator όπου σέρνοντας το ρυθμιστικό προς τα εμπρός δίνεις ώθηση στο πάρτι με δυνατό ήχο και “τρελό” φωτισμό. Με το απλό πάτημα ενός κουμπιού, μπορείς να κάνεις scratch, να προσθέτεις διάφορα ηχητικά εφέ και να κάνεις loop σε συγκεκριμένα τμήματα του κομματιού ενώ πατώντας ένα άλλο κουμπί, μετατρέπεται σε συσκευή καραόκε! Τα φωνητικά αφαιρούνται από σχεδόν κάθε μουσικό κομμάτι και πηγή ήχου. Άλλαξε την τονικότητα του κομματιού για να ταιριάζει καλύτερα στη δική σου φωνητική κλίμακα. Τραγούδησε την αγαπημένη σου μουσική χωρίς να χρειάζεται να αγοράσεις ειδικά μουσικά κομμάτια και, μάλιστα, με 18 διαφορετικά φωνητικά εφέ.

Επ! Μήπως ξέχασες κάτι; Προσκλήσεις ετοίμασες; Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στις παραδοσιακές προσκλήσεις με χαρτί, που θα φτιάξεις με τα χεράκια σου και θα τις δώσεις προσωπικά ή στις ηλεκτρονικές προσκλήσεις που μπορείς εύκολα να δημιουργήσεις στο διαδίκτυο και να τις στείλεις με e-mail ή μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Και δε χρειάζεται να σκλαβωθείς στην κουζίνα για το πάρτι! Ψήσε λίγα πιτάκια της αρεσκείας σας, φτιάξε σουβλάκια φρούτων, στικς λαχανικών, αγόρασε και τους αγαπημένους σας χυμούς ή αναψυκτικά και τα υπόλοιπα θα είναι μέρος του πάρτι.

 

 

Φτιάξε λιχουδιές με τη βοήθεια αγαπημένων συσκευών

Τα αγαπημένα hot dog γίνονται εύκολα και γρήγορα με τη συσκευή Ariete 186. Έχει ειδική θέση για να κρατάει ζεστά τα ψωμάκια, ειδικό θερμικό γκριλ για hot dog και 5 επιλογές μαγειρέματος. Και το καλύτερο; Ειδικό συρτάρι για τα ψίχουλα για εύκολο καθάρισμα! Ετοίμασε όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά, όπως μουστάρδα, κέτσαπ, μαγιονέζα, chilli sauce, ρίγανη και ότι άλλο αγαπάτε και απολαύστε λαχταριστά hot dog.

Τοποθέτησε στη μέση του μπουφέ μία συσκευή ποπ κορν και τρέλανέ τους όλους! Φρεσκοψημμένο, ελαφρύ και υγιεινό ποπ κορν, που θα φτιάξεις μόνη σου με καλαμπόκι, έτοιμο μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Η Ariete Popcorn Popper 2954 Party Time έχει υπέροχο ρετρό σχεδιασμό και έντονο κόκκινο χρώμα, που κερδίζει τις εντυπώσεις.

Ιδανικές επιλογές για πάρτι και σταθερές αξίες, είναι μία κρεπιέρα και μία βαφλιέρα.

Με την κρεπιέρα Rohnson R2201 μπορείς να φτιάξεις τις δικές σου κρέπες (γλυκές και αλμυρές) γρήγορα και εύκολα. Έχει μεγάλη αντικολλητική επιφάνεια και προσφέρει παραδοσιακό και ποιοτικό ψήσιμο. Διάλεξε τα υλικά και ξεκίνα να δημιουργείς. Μπορείς να τους αφήσεις άφωνους με μία απολαυστική, υγιεινή κρέπα με σοκολάτα και μπισκότα χωρίς ζάχαρη, ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα χωρίς ζάχαρη. Ή με μία θρεπτική, πεντανόστιμη αλμυρή κρέπα με φιλέτο κοτόπουλο, ψητά λαχανικά, και σος ταχίνι. Οι συνδυασμοί είναι άπειροι, αρκεί να αφήσεις τη φαντασία σου να ταξιδέψει! Και μπορείς να εντάξεις στο πάρτι τη διαδικασία και ο καθένας να δημιουργήσει τη δική του κρέπα, με το δικό του πρωτότυπο συνδυασμό. Ακόμη και αν κάποιος συνδυασμός δεν είναι και τόσο πετυχημένος, δεν πειράζει. Σημασία έχει η χαρά της διαδικασίας, η δημιουργικότητα και ο χρόνος που θα περάσετε μαζί!

Το ίδιο ισχύει για τις αγαπημένες όλων βάφλες. Η Izzy IZ-2003 είναι πολύ εύκολη στη χρήση και στον καθαρισμό και αποτελεί μία καλή επιλογή. Και στις βάφλες μπορείτε να δημιουργήσετε ευφάνταστους συνδυασμούς και να εξασκήσετε τη φαντασία και τον ουρανίσκο σας!

 

 

Γλυκές εκπλήξεις

Τα γλυκά έχουν αναμφισβήτητα κυρίαρχη θέση στα πάρτι. Πόσο μάλλον τώρα, που σε όλους μας χρειάζεται να γλυκαθούμε!

Μία υπέροχη ιδέα, που θα εντυπωσιάσει τους πάντες, είναι ένα σιντριβάνι σοκολάτας! Η λατρεμένη όλων σοκολάτα τώρα γίνεται σιντριβάνι και σε προσκαλεί να βουτήξεις τα μπισκότα σου, σουβλάκια με φρούτα, marshmallows ή οτιδήποτε άλλο σου αρέσει! Το σιντριβάνι σοκολάτας Ariete 2962 μπορεί να δεσπόζει στο κέντρο του πάρτι, μαγνητίζοντας μικρούς και μεγάλους. Δεν χρειάζεται βούτυρο ή λάδι και το καθάρισμά του είναι πανεύκολο.

Αν έχεις μικρά παιδιά ή αν αισθάνεστε παιδιά, τότε το μαλλί της γριάς δεν πρέπει να λείπει από το πάρτι σας! Αυτή η μυρωδιά της ψημένης ζάχαρης που φέρνει σε όλους όμορφες εικόνες ξεγνοιασιάς από κάποιο λούνα παρκ ή πανηγύρι, μπορεί να πλημμυρίσει το σπίτι σου πανεύκολα! Η Ariete Cotton Candy 2971 λειτουργεί με απλή, χρωματιστή και αρωματισμένη ζάχαρη. Μπορείς να προσθέσεις χρώματα ζαχαροπλαστικής και διαφόρων ειδών καραμέλες για πιο εντυπωσιακό και γευστικό αποτέλεσμα. Συμπεριλαμβάνονται χωνάκια σερβιρίσματος και δοσομετρικό κουτάλι.

 

Βλέπεις, λοιπόν, ότι ένα μικρό οικογενειακό πάρτι στο σπίτι μπορεί να γίνει εντυπωσιακό και να σας παρασύρει μακριά από την καθημερινότητα και τα όσα δυσάρεστα ζούμε.

 

Βάλε μπρος τη φαντασία και την αγάπη σου. Οργανώσου σωστά και προσκάλεσε τους συγκατοίκους σου σε ένα πάρτι γεμάτο χρώματα, αρώματα και γεύσεις ξεγνοιασιάς, χαράς και ευφορίας!

 

Μπορείς να δεις ακόμη