To Phone Link θα αποκτήσει σύντομα δυνατότητα Audio Streaming

by Aggeliki Tsoukana

Μία ακόμα δυνατότητα θα προστεθεί σύντομα στις λειτουργίες της εφαρμογής Phone Link της Microsoft, εκείνη του streaming ήχου από συσκευή σου, όπως περίπου κάνει και η λειτουργία “Connect now” του Spotify. “Μιλήσατε και σας ακούσαμε. Τώρα μπορείς να ακούσεις και να δεις πράγματα που μοιράζεσαι από την Android συσκευή σου στο PC σου”, σημειώνει το σχετικό update που βρίσκεται ακόμα σε δοκιμαστική περίοδο.

 

 

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις τι είναι η Phone Link, πρόκειται για μία από τις πιο χρήσιμες εφαρμογές που έχει η Microsoft για Android smartphones. Και τι κάνει; Σου επιτρέπει να συνδέσεις το Android smartphone σου με τον Windows υπολογιστή σου (desktop ή laptop) και να έχεις πρόσβαση σε επαφές, ειδοποιήσεις, φωτογραφίες, μηνύματα, πραγματοποίησης τηλεφωνικών κλήσεων (και σε Samsung συσκευές μέχρι και εφαρμογές), προκειμένου να μην χάνεις τίποτα την ώρα που εργάζεσαι.

 

 

Ειδικά τώρα για κατόχους συσκευών Samsung η εφαρμογή, παρέχει και τη δυνατότητα του συγχρονισμού του ιστορικού του browser, με την εταιρεία να έχει υποσχεθεί ότι σε μελλοντικό update θα γίνει και αυτή διαθέσιμη προς όλους. Στο μεταξύ αν χρειάζεσαι αυτή τη δυνατότητα μπορείς να εκμεταλλευτείς το αντίστοιχο χαρακτηριστικό που προσφέρει ο Microsoft Edge.

Μπορείς να δεις ακόμη