To πρώτο gameplay trailer για το RoboCop: Rogue City

by Aggeliki Tsoukana

Tα πρώτα gameplay πλάνα από το επερχόμενο RoboCop: Rogue City, έδωσε στη δημοσιότητα η Nacon, στα πλαίσια του πρόσφατου Nacon Connect 2022. Το RoboCop: Rogue City, θα συνδυάζει το gameplay ενός first-person shooter, με την εξερεύνηση -του παλιού Detroit- και διαλόγους πολλαπλών επιλογών, ενώ αν και βασίζεται στην πρωτότυπη ταινία του 1987, θα αφηγείται μία εντελώς νέα ιστορία.

 

 

Εξυπακούεται ότι ο χαρακτήρας που θα ελέγχεις δε θα είναι άλλος από τον RoboCop, τον οποίο μάλιστα θα ενσαρκώνει ο ίδιος ο Peter Weller, που τον επιστράτευσε η Teyon – η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού που μας έφερε και τα Terminator: Resistance και Rambo: The Video Game-, για να χαρίσει για άλλη μία φορά τη φωνή του στον εμβληματικό χαρακτήρα.

Όπως και η θρυλική ταινία του Verhoeven το RoboCop: Rogue City θα είναι εξίσου σκοτεινό και βίαιο, με τον RoboCop να πρέπει να σταματήσει ληστείες τραπεζών, καταστάσεις ομηρίας, πολέμους συμμοριών, μέχρι και τον ED-209, ο οποίος προστατεύει για άλλη μία φορά τα συμφέροντα της διεφθαρμένης OCP (Omni Consumer Products).

Το RoboCop: Rogue City αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S και Nintendo Switch τον Ιούνιο του 2023.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη