To “φως” των Χριστουγέννων έρχεται με τα προϊόντα LED της Twinkly

by Aggeliki Tsoukana

Τα Χριστούγεννα εκτος από αγάπη, δώρα και… μελομακάρονα έχουν να κάνουν και με τους εντυπωσιακούς φωτισμούς και τον στόλισμό του σπιτιού. Σίγουρα θα θυμάσαι παιδικές στιγμές που περίμενες πως και πως να στολίσεις το δέντρο στο σαλόνι. Σίγουρα αυτές τις μέρες κατέβασες τα Χριστουγεννιάτικα από το πατάρι και ψάχνεις τη μέρα που θα αφιερωθεί στο στόλισμα με την οικογένεια.

Αν σε όλα τα παραπάνω έγνεψες καταφατικά το κεφάλι, τότε σίγουρα έχουν υπάρξει και αρκετές φορές που έβγαλες τα περσινά λαμπάκια από το κουτί και τα μισά ήταν καμένα. Αν βέβαια, τέτοιο κακό δεν σε έχει βρει ποτέ, και απλά ψάχνεις τα κατάλληλα λαμπάκια για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό, είσαι και πάλι στο σωστό μέρος.

 

Twinkle twinkle…

Φώτισε τα φετινά σου Χριστούγεννα όπως ποτέ άλλοτε. Η Twinkly μέσω των LED προϊόντων φωτισμού της θα δώσει νέο νόημα στην τοποθέτηση «λαμπακίων» τόσο στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, όσο και στο σπίτι σου εν γένει.

Ξέχνα τα λαμπάκια που αγόρασες πέρσι και μάλλον φέτος λειτουργούν τα μισά και ανακάλυψε τα Twinkly Strings. Κυκλοφορούν σε μεγέθη 8 – 20 – 30 μέτρων, είναι τεχνολογίας LED και είναι εξοπλισμένα με το Twinkly Music. Το Twinkly Music, μέσω του ανιχνευτή BPM που διαθέτει, «ακούει» τη μουσική του χώρου και δημιουργεί ένα συγχρονισμένο σόου φωτός.

Διαθέτουν σύνδεση Bluetooth και Wi-Fi για να τα ρυθμίζεις από απόσταση. Μπορείς να κατεβάσεις και την εφαρμογή της Twinkly στο κινητό σου για να δημιουργήσεις και να σχεδιάσεις εφέ. Τέλος, μπορείς πάντα να διαλέξεις ένα από τα ήδη υπάρχοντα εφέ που εμπεριέχονται στην εφαρμογή.

 

Φτιάξε ατμόσφαιρα

Η Twinkly προσφέρει και επιπλέον επιλογές για τον στολισμό σου. Μπορείς να εξοπλίσεις τα λαμπάκια σου με τα Twinkly Mini Caps. Αποτελούν καπάκια σιλικόνης σε σφαιρικό σχήμα που δίνουν ζεστή εμφάνιση στον φωτισμό και αυξάνουν τις επιλογές για χρήση του ολόκληρο τον χρόνο.

Επειδή πάντα όμως υπάρχουν και εκείνοι που τους αρέσει να το πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα, υπάρχουν τα Twinkly Icicle (κουρτίνες από λαμπάκια για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους), αλλά και το Twinkly Christmas Tree που διευκολύνει την εγκατάσταση Χριστουγεννιάτικου δέντρου, και πάει τον στολισμό σε άλλο επίπεδο με 660 λαμπάκια Led.

 

Για τον υπόλοιπο χρόνο

Τα φώτα της Twinkly μπορούν να φωτίσουν τον χώρο σου και τον υπόλοιπο χρόνο, εκτός της περιόδου των εορτών. Μπορείς να φτιάξεις όμορφες φωτιστικές συνθέσεις στο σαλόνι ή την αυλή σου που θα σε συντροφεύουν ολόκληρο το έτος. Τα φώτα της Twinkly αλλάζουν τον τρόπο που διακοσμείς, χρησιμοποιώντας το φως.

Χρησιμοποίησε ζεστό ή φανταχτερό φωτισμό και ζήσε στιγμές χαλάρωσης ή ψυχαγωγίας. Παραδείγματος χάρη μέσω των Twinkly Festoon Lights μπορείς να στολίσεις το μπαλκόνι σου για τις όμορφες καλοκαιρινές βραδιές, ενώ το Twinkly Line Lightstrip 1.5m Starter Kit μπορεί να σου προσφέρει όμορφους κρυφούς φωτισμούς ανάλογα με τη διάθεση σου. Η επιλογή είναι δική σου.

Light it up…

Μπορείς να δεις ακόμη