Το Redmi Smart Band 2 τα κάνει όλα καλύτερα

by Aggeliki Tsoukana

Tο νέο Redmi Smart Band 2 είναι εδώ για να σε βοηθήσει να μη χάνεις τίποτα από την καθημερινότητά σου, να παρακολουθείς τα στατιστικά σου και να καταγράφεις την άθλησή σου ακόμα πιο αποτελεσματικά.

 

Για να το κάνει αυτό, η Xiaomi εφοδίασε το Redmi Smart Band 2 με μία μεγάλη φωτεινή οθόνη διαγωνίου 1,47”, η οποία προσφέρει μεγαλύτερη επιφάνεια κατά 10,5% (σε σύγκριση με το Smart Band 7), για να παρακολουθείς άνετα τα στατιστικά και τις ειδοποιήσεις σου. Παράλληλα, το Smart Band 2 είναι πολύ ελαφρύ, με βάρος μόλις 14,9 γρ. και λεπτό, με πάχος που δεν ξεπερνάει τα 10 mm, για να μπορείς να το φοράς όλη την ημέρα, χωρίς να σε ενοχλεί ή να σε κουράζει.

Σε επίπεδο στατιστικών το Redmi Smart Band 2 μπορεί να καταγράψει τους καρδιακούς σου παλμούς 24/7, να μετρήσει τον κορεσμό του οξυγόνου στο αίμα (SpO2), να παρακολουθήσει τον ύπνο σου και να σε ενημερώσει για την ποιότητά του, να μετρήσει τα επίπεδα του στρες και να σε βοηθήσει να παρακολουθήσεις τον μηνιαία κύκλο, αν είσαι γυναίκα. Για την άθληση, υποστηρίζει περισσότερες από 30 διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες, ενώ είναι ανθεκτικό στο νερό και αδιάβροχο στις 5 ατμόσφαιρες. Όλες δε οι πληροφορίες και τα στατιστικά σου, είναι εύκολα προσβάσιμα μέσα από τη δωρεάν εφαρμογή Mi Fitness, που είναι διαθέσιμη τόσο για Android όσο και για iOS.

 

 

Φυσικά, δεν χρειάζεται να ανησυχείς ότι το Redmi Smart Band 2 δε θα ταιριάξει στο στυλ σου, καθώς είναι διαθέσιμο με ελαστικά λουράκια σε 6 διαφορετικές και πολύ ζωντανές αποχρώσεις, ενώ μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε περισσότερα από 100 διαφορετικά watch faces, για να ολοκληρώσεις την εμφάνιση που θέλεις. Όσο για την αυτονομία, η μπαταρία του μπορεί να αντέξει για έως και 14 ημέρες τυπικής χρήσης ή έως 6 ημέρες έντονης χρήσης.

Μπορείς να δεις ακόμη