Το remake του The Last of Us Part I θα είναι πλήρως μεταγλωτισμένο στα ελληνικά

by Aggeliki Tsoukana

Άλλος ένα εμβληματικός τίτλος ετοιμάζεται για το next gen ρετουσάρισμά του. Ο λόγος για το The Last of Us Part I, το οποίο θα κυκλοφορήσει εκ νέου για PS5 στις 2 Σεπτεμβρίου του 2022 με ανανεωμένα γραφικά, για να μας θυμίσει ξανά τη συγκλονιστική ιστορία του Joel και της Ellie. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως η Sony και η Naughty Dog θα στηρίξουν την ελληνική κοινότητα της κονσόλας και το remake θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας πλήρως μεταγλωττισμένο στα ελληνικά, καθώς και με δυνατότητα επιλογής ελληνικών υποτίτλων για σένα που προτιμάς να παίζεις ακούγοντας τις ορίτζιναλ ερμηνείες.

Για να προετοιμάσει το έδαφος, το PlayStation Greece έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας και το πρώτο trailer με ελληνικό υποτιτλισμό. Δυστυχώς το trailer δεν περιλαμβάνει κάποιο δείγμα από τη μεταγλώττιση, οπότε θα χρειαστεί να κάνεις λίγη περισσότερη υπομονή για να ακούσεις τις ελληνικές ερμηνείες, ενώ ακόμα δεν έχουμε πληροφορίες για το ποιοι ηθοποιοί θα κάνουν το voice acting.

 

 

Σε ότι αφορά τον οπτικό τομέα, το remake του The Last of Us Part I θα προσφέρει περιβάλλοντα με πολύ περισσότερη λεπτομέρεια, πιο ρεαλιστικά εφέ φωτισμού και σκιάσεων καθώς και ανανεωμένα μοντέλα σε χαρακτήρες και τέρατα, ενώ θα υποστηρίζει gameplay εγγενώς σε ανάλυση 4K στα 60fps.

Στο βίντεο που ετοίμασε το YouTube κανάλι “ElAnalistaDeBits”, μπορείς να δεις 10 λεπτά με πλάνα σύγκρισης πλάι πλάι από την έκδοση του PS3 και του PS5, με τις διαφορές να είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως το remake αναπτύσσεται και για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, όμως για την ώρα η Sony δεν έχει δώσει κάποια πληροφορία για το πότε θα γίνει διαθέσιμη αυτή η έκδοση.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη