Το ρομπότ Sophia στον Κωτσόβολο για το video clip του music project “A.I Love” του Hacky & του Lil Koni

by Aggeliki Tsoukana

Για μια ακόμα φορά η Κωτσόβολος αποδεικνύει ότι βρίσκεται κοντά σου, κοντά στους νέους, έχει ενεργή συμμετοχή στη διασκέδασή σου και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που θα κάνουν το ταξίδι της ζωής σου ακόμα πιο απολαυστικό. Με τη βοήθεια της καινοτομίας και της τεχνολογίας , ακολουθεί τις τάσεις κάθε εποχής και σου προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες.

Αυτή τη φορά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, σε ρόλο πρωταγωνίστριας βρέθηκε το παγκοσμίως δημοφιλές ρομπότ Sophia, που πριν λίγες μέρες επισκέφτηκε την Ελλάδα με αφορμή την παρουσία της σε μια σειρά από συνέδρια αλλά και τη συμμετοχή της σε ένα εξαιρετικό μουσικό project. Αυτή τη φορά τραγούδησε και πρωταγωνίστησε σε ένα video clip, με μοντέρνα μουσική σύνθεση που θα σε συντροφεύσει ευχάριστα για πολύ καιρό.

Πιο συγκεκριμένα, η Sophia πήρε το αεροπλάνο και ταξίδεψε ως τη Ρόδο. Από το αεροδρόμιο πήγε απευθείας στο κατάστημα του Κωτσόβολου, όπου φιλοξενήθηκαν τα γυρίσματα του νέου project του youth influencer-youtuber Hacky. Το πανέξυπνο ρομπότ έδειξε ένα μέρος από το μεγάλο ταλέντο του “επί σκηνής” τραγουδώντας για πρώτη φορά με τον καλλιτέχνη της hip-hop σκηνής Lil Koni, παρουσιάζοντας όλο λάμψη και ζωντάνια το τραγούδι “A.I. Love – Lil Koni ft Sophia”.

Όμως η Sophia δεν αρκέστηκε σε αυτό και γεμάτη όρεξη για δουλειά στη συνέχεια ανέλαβε τον ρόλο του “tech expert”. Αυτό που έκανε ήταν κάτι μοναδικό στα χρονικά, καθώς επισκεύασε και παρέδωσε στον Lil Koni ένα VR headset, απογειώνοντας κυριολεκτικά την εμπειρία που μπορεί να σου προσφέρει ο Κωτσόβολος.

Πολύ σύντομα θα έχεις την ευκαιρία να παρακολoυθήσεις το video του Hacky, με τη μοναδική Sophia να τραγουδάει για πρώτη φορά στο πλευρό του προσφέροντάς έτσι ένα ανεπανάληπτο θέαμα.

 

 

Επί 74 χρόνια, με γνώμονα τη συνεχή αναζήτηση τρόπων που θα σου προσφέρουν μια ακόμα Καλύτερη Ζωή, ο Κωτσόβολος στηρίζεται τις καινοτόμες ιδέες, παρουσιάζει πρώτος τις εξελίξεις στην τεχνολογία και καθοδηγεί μαζί σου τις τάσεις κάθε εποχής. Αυτό αποδεικνύει και η χορηγία του AI music project του Hacky με τη Sophia και τον Lil Koni.

Μπορείς να δεις ακόμη