To Smart Band 7 Pro είναι ένα wearable που καλύπτει κάθε σου ανάγκη

by Aggeliki Tsoukana

Η Xiaomi αποκάλυψε το Smart Band 7 Pro, που διαθέτει έγχρωμη, τετράγωνη οθόνη αφής AMOLED 1,64” η οποία υποστηρίζει περισσότερα από 150 in-app watch faces. Η ανάλυσή της είναι 486x280p και η πυκνότητα των pixels φτάνει στα 326 ppi. Η μέγιστη φωτεινότητα της οθόνης αγγίζει τα 500 nits και μπορεί να αυξομειώνεται αυτόματα για την καλύτερη οπτική σου εμπειρία. Προστατεύεται από tempered glass και διαθέτει ειδική επίστρωση για να μην μένουν πάνω της τα αποτυπώματα των δακτύλων.

Το Smart Band 7 Pro έρχεται με τις συνήθεις λειτουργίες που σχετίζονται με την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση. Παρακολουθεί τους καρδιακούς σου παλμούς, παρέχει πληροφορίες για το επίπεδο του οξυγόνου στο αίμα σου και επιπλέον παρακολουθεί την ποιότητα του ύπνου σου, της υγείας και φυσικής κατάστασής σου, όπως παρακολούθηση καρδιακών παλμών, μέτρηση επιπέδου οξυγόνου στο αίμα και παρακολούθηση ύπνου. Το wearable υποστηρίζει επίσης περισσότερες από 110 αθλητικές δραστηριότητες και διαθέτει ακόμη και λειτουργία προπονητή τρεξίματος, που προσφέρει 10 έτοιμα προγράμματα, διαφορετικών επιπέδων δυσκολίας, όπως συνδυασμούς τρεξίματος/περπατήματος για αρχάριους ή προπόνηση με επίκεντρο την καύση λίπους και την αντοχή. Υπάρχει επίσης διαλειμματική προπόνηση για την ενίσχυση της υγείας της καρδιάς και των πνευμόνων.

 

 

Το Smart Band 7 Pro διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα GNSS, που σου επιτρέπει να παρακολουθείς τις διαδρομές που διανύεις, δίχως να χρειάζεσαι smartphone. Επιπλέον, το Smart Band 7 Pro είναι αδιάβροχο σε πίεσή ως και 5 ATM, οπότε δεν χρειάζεται να το βγάζεις από τον καρπό σου όταν πηγαίνεις για ντους ή κολύμπι.

Το wearable είναι συμβατό με Android (6.0 ή νεότερο) και iOS (12 ή νεότερο) και συνδέεται μαζί τους μέσω Bluetooth 5.2 BLE. Η Xiaomi δεν έχει αποκαλύψει τη χωρητικότητα της μπαταρίας του Smart Band 7 Pro, αλλά η εταιρεία διαφημίζει έως και 12 ημέρες διάρκεια ζωής, με τυπική λειτουργία χρήσης.

Το Xiaomi Smart Band 7 Pro θα είναι διαθέσιμο σε χρωματισμούς Ivory και Black, με έξι επιλογές για τα λουράκια TPU- Ivory, Olive, Orange, Blue, Black και Pink.

Μπορείς να δεις ακόμη