Οικογενειακό Πρόγραμμα στο Game Pass

by Aggeliki Tsoukana

Από ότι φαίνεται η Microsoft ετοιμάζει εντατικά το νέο της οικογενειακό gaming πρόγραμμα για τους κατόχους XBOX και PC και μάλιστα έχει ενδιαφέρον!

Πρώτα, όμως, να σημειωθεί ότι δεν είναι ακόμα διαθέσιμο για όλες τις χώρες, αλλά πιλοτικά δοκιμάζεται αυτή τη στιγμή σε Ιρλανδία και Κολομβία (από τους XBOX Insiders).

Πάντως, έχει νόημα και αξία σε δύο επίπεδα: πρώτα από όλα, είναι σχεδιασμένο στη λογική της οικογένειας και της ασφάλειας, προσφέροντας πολλούς διαφορετικούς λογαριασμούς (απαραίτητοι συχνά ειδικά για εφήβους), αλλά κάτω από ένα πακέτο, με διαφάνεια και ρυθμίσεις (λογικής parental control). Σύντομα θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό μιας και μιλάμε για την εποχή του online gaming.

Το Οικογενειακό Πρόγραμμα που έρχεται στο XBOX έχει ενδιαφέρον και θα επανέλθουμε σύντομα. Για την ώρα, αν έχεις μικρά παιδιά, ρίξε μία ματιά στις υπάρχουσες Ρυθμίσεις Γονικού Ελέγχου που προσφέρει η Microsoft σε κονσόλες και Windows PCs.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη