Το Spider-Man Miles Morales έρχεται στα PC στις 18 Νοεμβρίου

by Aggeliki Tsoukana

Οριστικό τέλος στη φημολογία έβαλε η Sony, σχετικά με τη μεταφορά του Spider-man Miles Morales στο PC, ανακοινώνοντας επίσημα ότι το πολυαναμενόμενο remake θα γίνει διαθέσιμο στις 18 Νοεμβρίου, δίνοντας ταυτόχρονα στη δημοσιότητα και το πρώτο trailer. Μάλιστα, αν είσαι ανάμεσα σε αυτούς που θα προ-παραγγείλουν τον τίτλο θα έχεις και ως δώρο, με μορφή early unlock, τις ενδυμασίες “The T.R.A.C.K.”, “Into the Spider-Verse”, το “Gravity Well” gadget, καθώς και τρία skill points.

 

 

Ο τίτλος συνεχίζει μετά τα γεγονότα του Spider-man Remastered, όπου ο έφηβος Miles Morales προσπαθεί να προσαρμοστεί στον ρόλο του ως Spider-man ακολουθώντας τα χνάρια του μέντορά του, του Peter Parker, χωρίς όμως να έχει πάρει τον ρόλο του και πολύ σοβαρά. Μέχρι, που μία μεγάλη απειλη τον κάνει να καταλάβει, πως οι μεγάλες δυνάμεις έχουν και μεγάλες ευθύνες, και τον υποχρεώνει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων προκειμένου να σώσει ολόκληρη την πόλη του από την καταστροφή.

Τη μεταφορά του τίτλου έχει αναλάβει η ομάδα Nixxes, που έχει μεγάλη εμπειρία από ανάλογα ports και η έκδοση για PC θα είναι σημαντικά αναβαθμισμένη στον τεχνικό τομέα και θα προσφέρει ελεύθερο frame rate, υποστήριξη για τις τεχνολογίες upscale των γραφικών DLSS 2 και DLSS 3 της ΝVIDIA, την FSR 2.1 της AMD, και τις XeSS και IGTI της Intel, καθώς και την τεχνολογία Reflex της NVIDIA μικρότερους χρόνους απόκρισης.

Επιπλέον o τίτλος θα υποστηρίζει και τεχνολογία ray tracing για ακόμα πιο ρεαλιστικούς φωτισμούς και σκιάσεις, ενώ θα είναι συμβατός μέχρι και με triple monitor διατάξεις με συνολική αναλογία πλευρών 48:9. Μάλιστα ακόμα και τα cinematics του τίτλου είναι προσαρμοσμένα, ώστε να μπορούν να παίζουν σωστά μέχρι και σε dual monitor διατάξεις, με αναλογία πλευρών 32:9.

Πλήρως παραμετροποιήσιμος θα είναι και ο χειρισμός και θα μπορείς να διαλέξεις αν θα παίξεις το παιχνίδι με ποντίκι και πληκτρολόγιο, είτε με κάποιο controller. Αν αποφασίσεις να χρησιμοποιήσεις (ενσύρματα) το DualSense του PlayStation 5, θα μπορείς να απολαύσεις και το haptic feedback και να αξιοποιήσεις τα adaptive triggers.

Τώρα, αν αναρωτιέσαι αν το PC σου είναι αρκετά ισχυρό για να τρέξει το port, ο πίνακας με τις απαιτήσεις είναι ο παρακάτω:

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη