To WRC 10 πάει Acropolis. Δες το gameplay trailer εν αναμονή της κυκλοφορίας του τίτλου

by Aggeliki Tsoukana

 

Πλησιάζει για μία ακόμα φορά εκείνη η εποχή που εμείς οι φίλοι των αγώνων Rally περιμένουμε με αγωνία, την κυκλοφορία του νέου WRC της KT Racing. Εν όψει της κυκλοφορίας η ομάδα ανάπτυξης έδωσε στη δημοσιότητα ένα gameplay trailer με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εμάς τους Έλληνες, από τις ειδικές διαδρομές του Rally Acropolis.

 

 

Συνολικά το WRC 10 θα περιλαμβάνει ειδικές διαδρομές σε 19 διαφορετικές χώρες, εκ των οποίων οι τέσσερις (Βέλγιο, Κροατία, Εσθονία και Ισπανία) είναι καινούργιες. Από αυτές οι 13 χώρες είναι οι επίσημες από το καλεντάρι του 2021 που θα μπορείς να παίξεις ακολουθώντας το Career Mode, ενώ οι έξι χώρες είναι αποκλειστικές στο νέο Anniversary Mode, που θα σου επιτρεψει να αναβιώσεις τις σημαντικότερες στιγμές από τα 50 χρόνια του πρωταθλήματος, οδηγώντας 22 από πιο εμβληματικά αγωνιστικά αυτοκίνητα του θεσμού. Συγκεκριμένα η λίστα περιλαμβάνει τα παρακάτω (όσα είναι σημειωμένα με bold εμφανίζονται για πρώτο φορά στη σειρά):

 

1973 Ford Escort Mk 2
1980 Fiat 131 Abarth
1981 Audi Quattro A1
1984 Audi Quattro A2
1987 Lancia Delta Integrale 4WD
1997 Subaru Impreza WRC
1999 Toyota Corolla
2005 Citroen Xsara WRC
2011 Citroen DS3 WRC
2017 Ford Fiesta WRC
2017 Toyota Yaris WRC
Alpine A110
Lancia Delta Integrale Evo
Lancia Fulvia
Lancia Rally 037
Lancia Stratos
Mitsubishi Lancer Evo V
Peugeot 205 T16 Evo 1 and Evo 2
Porsche 911 GT3 RGT
Proton Iriz R5
Toyota Celica Turbo GT4

Εκτός από τις νέες τοποθεσίες και αυτοκίνητα, ο τίτλος φέρνει βελτιώσεις και στα γραφικά, όπου έχουν χρησιμοποιηθεί περισσότερα textures για τις ειδικές διαδρομές και νέα textures για τη βλάστηση. Επίσης, δε λείπουν το δυναμικό μοντέλο καιρού και η δυνατότητα να επιλέξεις την ώρα διεξαγωγής των αγώνων. Βελτιωμένη είναι και η physics engine του παιχνιδιού, με πιο ρεαλιστική προσομοίωση της αεροδυναμικής και των αναρτήσεων των αυτοκινήτων για αυξημένη ακρίβεια στον χειρισμό, ενώ η KT Racing έχει αναβαθμίσει και τον ηχητικό τομέα ώστε οι κινητήρες, τα φρεναρίσματα ακόμα και οι συγκρούσεις όλων των οχημάτων (και των ιστορικών) να είναι πιο αυθεντικές από ποτέ.

To WRC 10 θα γίνει διαθέσιμο για PC, PS4, PS5, Xbox Series S|X, Xbox One στις 2 Σεπτεμβρίου, ενώ η κυκλοφορία σε Nintendo Switch θα γίνει λίγο αργότερα μέσα στη χρονιά.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη