Xbox Lunar Shift Special Edition: το νέο ασύρματο χειριστήριο της Microsoft

by Aggeliki Tsoukana

Τα χειριστήρια (controllers) της Microsoft πάντοτε ξεχώριζαν για την εργονομία και την ποιοτική τους κατασκευή, ενώ είχαν και το πλεονέκτημα ότι δεν ήταν μόνο για χρήση σε κονσόλες XBOX, αλλά μπορούσες να τα συνδέσεις και σε άλλες συσκευές (όπως είναι για παράδειγμα ένα PC ή ένα smartphone). Μάλιστα, προκειμένου η εταιρεία να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς χρήστες έχει προσφέρει και τη σειρά Elite Series Xbox Controllers, ενώ δημιούργησε και την online υπηρεσία Xbox Design Lab, ώστε να έχεις απόλυτο έλεγχο στον σχεδιασμό και στην παραμετροποίηση του καθαρά δικού σου controller.

Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία μόλις ανακοίνωσε ένα καινούργιο χειριστήριο το Xbox Lunar Shift Special Edition, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο από το Microsoft Store. Φυσικά, συμπληρώνεται αν το επιθυμείς και με το Universal Quick Charging Pack.

Το πρώτο πράγμα που ξεχωρίζει είναι το χρώμα και γενικά το στιλ του. Έτσι, είναι κυριολεκτικά αστραφτερό, με ασημί-χρυσό φινίρισμα και κυματιστές γκρι και μαύρες λαβές από καουτσούκ. Επιπλέον, αλλάζει (ελαφρώς) χρώμα ανάλογα με τον φωτισμό του χώρου, ενώ είναι πιο σταθερό στη χρήση χάρη στην ανάγλυφη λαβή στις σκανδάλες και το ανασχεδιασμένο πίσω μέρος.

Διαθέτει υβριδικό πληκτρολόγιο κατεύθυνσης (για ακόμα καλύτερο έλεγχο), αλλά και (επαναπρογραμματιζόμενο) κουμπί κοινής χρήσης, ώστε να καταγράφεις και να μοιράζεσαι άμεσα και γρήγορα gameplay περιεχόμενο (στιγμιότυπα οθόνης ή βίντεο εγγραφές).

Μπορείς να το συνδέσεις σε μία πληθώρα συσκευών μέσω Bluetooth και συγκεκριμένα σε Xbox One, Xbox Series X/S, υπολογιστές (με λειτουργικό Windows), αλλά και σε φορητές (κινητά και τάμπλετ) ή άλλες συσκευές με λειτουργικό Android ή iOS! Ακόμη, μπορείς να συνδέσεις και ακουστικά πάνω στο controller, αφού διαθέτει είσοδο 3,5 mm.

Γενικά, πρόκειται για ένα εντυπωσιακό και διαφορετικό χειριστήριο, σε εξαιρετική τιμή και με ιδιαίτερο χρωματισμό για κάποιον που θέλει ένα διαφορετικό και εναλλακτικό gaming αξεσουάρ.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: Xbox Series X, Xbox Series S.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη