Xiaomi Watch S1 Pro: Κλασικό και μοντέρνο ταυτόχρονα

by Zikou Stella

 

 

To Xiaomi Watch S1 Pro αποτελεί την επιτομή του συνδυασμού ενός κλασικού σχεδιασμού με τη μοντέρνα τεχνολογία ενός smartwatch. Κατασκευασμένο χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά, το Xiaomi Watch S1 Pro διαθέτει μια AMOLED οθόνη 1,47” με τζάμι από κρύσταλλο ζαφειριού για αντοχή στις γρατζουνιές, μεταλλική κάσα κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και πλάτη με επίστρωση κεραμικού τύπου, ώστε να είναι απαλό στο άγγιγμα και άνετο όταν το φοράς.

 

 

Την πολυτελή εμφάνιση ολοκληρώνει η περιστρεφόμενη κορώνα, κατεργασμένη σε μηχάνημα CNC, η οποία έχει πολύ ομαλή περιστροφή, χάρη στο γραμμικό μοτέρ που χρησιμοποιεί, προσφέροντας απολαυστική πλοήγηση στο μενού του ρολογιού και ακρίβεια στην αυξομείωση της έντασης, όποτε ακούς μουσική. Το Xiaomi Watch S1 Pro είναι διαθέσιμο σε δύο υπέροχα χρώματα, ασημί με δερμάτινο λουράκι ή μαύρο με λουράκι από καουτσούκ, ενώ μπορείς να εξατομικεύσεις το στυλ του περαιτέρω, επιλέγοντας ανάμεσα σε περισσότερα από 100 διαφορετικά watch faces.

 

Tο Xiaomi Watch S1 Pro μπορεί να καταγράψει όλα τα δεδομένα που αφορούν την άθληση και την υγεία σου, όπως οι καρδιακοί παλμοί, ο κορεσμός του οξυγόνου στο αίμα (SpO2), τα βήματα, την ποιότητα του ύπνου σου, τα επίπεδα του στρες, τις θερμίδες και την ένταση άσκησης, ώστε να έχεις πλήρη ενημέρωση για την πρόοδό σου. Σε επίπεδο άσκησης υποστηρίζει περισσότερες από 100 διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες. Επίσης, μπορεί να γίνει ο προσωπικός σου προπονητής, καθώς διαθέτει 10 ειδικά προγράμματα τρεξίματος σχεδιασμένα για κάθε επίπεδο, από περπάτημα / τρέξιμο αν είσαι αρχάριος, μέχρι διαλειμματική προπόνηση για τη βελτίωση του cardio.

 

Χάρη στη μεγάλη μπαταρία του προσφέρει μέχρι 14 ημέρες αυτονομίας, ενώ με μια μόλις δεκάλεπτη φόρτιση έχεις στη διάθεσή σου άλλες 2 μέρες χρήσης. Η πλήρης φόρτιση διαρκεί μόλις 85 λεπτά. Επίσης, το Xiaomi Watch S1 Pro διαθέτει και ένα ισχυρό ηχείο με σύστημα ΑΙ noise cancellation, ώστε να μπορείς να απαντάς στις κλήσεις σου χωρίς να χρειάζεται να πιάσεις το κινητό σου. Τέλος, αν είσαι πελάτης Alpha Bank και κάτοχος κάρτας Mastercard, μπορείς να πραγματοποιήσεις και ανέπαφες πληρωμές απευθείας μέσω του Xiaomi Pay.

Μπορείς να δεις ακόμη